Pro Growth Consulting Oy

Satsaa kasvuun

Me Pro Growthilla uskomme, että myynnin voi aina tuplata. Se vaatii kuitenkin runsaasti systematiikkaa ja suunnitelmallisuutta sekä reippaasti raakaa työtä. Tärkeintä on tehdä toteuttamiskelpoinen kasvusuunnitelma ja pitäytyä siinä. Vaikeinta kasvusuunnitelmassa on uskaltaa tehdä valintoja mm. asiakkaiden, tuotteiden, myyntimallin ja markkinoinnin keinojen suhteen: tuohon keskityn nyt ja tuo saa jäädä vähemmälle. 

Kasvusuunnitelman puute jarruttaa myyntiä

Tutkimuksemme (Myynti kasvun veturina 2018) mukaan ohjelmistoyrityksissä mukaan eniten myyntiä jarruttaa se, ettei yrityksen myynnissä ole tarpeeksi resursseja – siis suomeksi työvoimaa. Myyntialoitteita ei myöskään tehdä tarpeeksi ja toimintaa vaivaa systematiikan ja suunnitelmallisuuden puute. Hyvä uutinen on tietysti se, että näihin kaikkiin ongelmiin voi suhteellisen helposti käydä käsiksi. Myynnin tuplaamisesta voit lukea lisää täältä.

Myynti kasvuun!

Jos myynnin haasteet tuntuvat tutuilta ja myynnin tuplaaminen kiinnostaa, ratkaisu voi löytyä näistä:

  • Tule mukaan Digitaalisen myynnin -koulutusohjelmaan. Ohjelman aikana pääset suunnittelemaan systemaattisesti yrityksesi myyntiä, markkinointia ja strategista liiketoimintaa. Koulutus käynnistyy syyskuussa 2022.
  • Hae mukaan kehittämispalveluun, jossa pääset rakentamaan yrityksesi kasvusuunnitelman yhdessä kokeneen konsultin kanssa tai kehittämään jotakin muuta yrityksesi kasvun kannalta kriittistä kohdetta. Palvelu toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa ja ELY tukee mukaan hyväksytyn yrityksen kehittämistä taloudellisesti.

Meillä on alkamassa kasvuohjelma myös terveys- ja hyvinvointiratkaisujen alalle. Siitä löydät lisää tietoa täältä:

Myynnin voi aina tuplata