Pro Growth Consulting Oy

Growth Plan – yrityksen kasvusuunnitelma

Onko yritykselläsi kasvusuunnitelma? Yrityksen kasvattaminen edellyttää valintojen ja poisvalintojen tekemistä: ketkä ovat avainasiakkaitamme, mitkä tärkeimpiä palveluita tai -tuotteita, mitä myyntikanavaa käytämme ja miten hankimme uusia asiakkaita. Pro Growthin kehittämän Growth Plan -työkalun avulla laaditaan yrityksellesi kasvusuunnitelma, jonka avulla henkilö- ja aikaresurssit kohdistuvat oikeisiin asioihin ja syntyy toteuttamiskelpoinen suunnitelma kasvun saavuttamiseksi.​

Yrityksen kasvusuunnitelma tehdään Pro Growthin kehittämällä Growth Plan -sovelluksella. Pääset rakentamaan yrityksen kasvusuunnitelmaa sovelluksessa yhdessä kokeneen konsultin ja itse valitsemasi tiimin kanssa. Konsultti ohjaa teitä tekemään valintoja ja poisvalintoja sekä määrittelemään konkreettiset toimenpiteet, joilla kasvu saavutetaan.

Growth Plan -paketti

  • Tapaaminen 1: käydään läpi kasvusuunnitelman laatimisen periaatteet
  • Saat 6 kuukauden käyttöoikeuden sovellukseen ja pääset laatimaan sinne ensimmäisen version kasvusuunnitelmasta.
  • Tapaaminen 2: Hiotaan ja viimeistellään kasvusuunnitelma yhdessä, kesto 3 tuntia
  • Tapaamiset 3 – 5: Seurantapalavereissa varmistetaan, että kasvusuunnitelmassa määritellyt toimenpiteet toteutetaan, ja muokataan suunnitelmaa tarpeen vaatiessa

Palvelun hinta: alkaen 5200 € + alv

Miksi Growth Plan?

  • Saat kokeneelta konsultilta apua yrityksesi kasvun suunnan määrittelyyn. Suunnitelma tehdään pitkään kehitellyllä ja toimivaksi todetulla menetelmällä.
  • Et hukkaa aikaa vääriin asioihin, kun olet valinnut ne asiakkaat, palvelut tai tuotteet, myyntimallit ja markkinoinnin keinot, joihin keskityt.
  • Saat Growth Plan -sovelluksessa tehtyä selkeät toimenpidelistat, joiden avulla pystyt seuraamaan suunnitelman etenemistä.

Olemme auttaneet Growth Planin avulla yli sataa yritystä kasvamaan. Lue blogistamme lisää siitä, miksi kehitimme Growth Planin ja miten se toimii.

Tutustu tarkemmin Growth Planiin – tee tuottava kasvusuunnitelma!

Tutustu myös muihin Growth Plan -videoihin: