Pro Growth Consulting Oy

Yrityksen kehittäminen

Tavoitteena kasvu, uudistuminen ja tehokkuus!

Hei yrittäjä, kiinnostaako yrityksen kehittäminen? Yritysten kehittämispalvelu on ELY-viranomaisten kädenojennus yrittäjälle. Sen tavoitteena on tukea pk-yritysten kasvua ja kehittymistä sekä uusien työpaikkojen syntymistä. Sen ansiosta voit saada 2 – 5 konsultointipäivää räätälöitynä juuri sinun yrityksesi tarpeeseen.

Kenelle yritysten kehittämispalvelu on tarkoitettu?

Palvelu sopii yrityksen kehittämisestä kiinnostuneille ja kasvua hakeville pk-yrityksille, jotka ovat vakiinnuttaneet toimintansa ja joilla on edellytykset kannattavaan toimintaan. Yritys voi toimia kotimaassa tai kansainvälisillä markkinoilla. Yrityksen kehittäminen tapahtuu yhdessä kokeneen konsultin kanssa mm. kansainvälistämisen, johtamisen tai markkinoinnin ja asiakkuuksien hallinnan saralla.

Näin autamme sinua yritysten kehittämispalvelun avulla

Yrityksen kehittämispalvelun hinta

Konsultoinnin kesto on 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä.

Miten mukaan?

Palveluun haetaan ELY-keskuksen kautta. Hakemus täytetään Aluehallinnon asiointipalvelussa, ja sen jälkeen ELY arvioi yrityksen tilanteen ja tekee päätöksen noin viikossa. Lisää tietoa löydät ELYn Yritysten kehittämispalvelut -sivuilta. Voit olla myös suoraan meihin yhteydessä, jotta voimme kertoa sinulle palvelusta lisää. Yhteystietomme ja yhteydenottolomakkeen löydät sivun lopusta.

Palvelemme sinua seuraavissa teemoissa:

  • Kasvu ja kansainvälistyminen
  • Markkinointi ja asiakkuudet
  • Johtaminen ja henkilöstö

Katso täältä esimerkkejä siitä, miten olemme auttaneet asiakkaitamme kehittymään yritysten kehittämispalveluiden avulla.

Kasvu ja kansainvälistyminen

Haluatko kehittää yritystäsi kasvattamalla sitä kotimaassa tai kansainvälisesti? Vahvista strategista liiketoimintaosaamistasi yhdessä kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan kanssa.

Konsultoinnissa saat käsityksen yrityksesi liiketoiminnan strategisesta kokonaistilanteesta ja suunnittelet, miten kasvu, kansainvälistyminen tai muutos toteutetaan kannattavasti ja hallitusti. Perehdyt myös talouden strategiseen suunnitteluun ja ennakointiin. Yrityksesi tarpeista riippuen voit tehdä yhdessä asiantuntijan kanssa esimerkiksi konkreettisen kasvu- tai kansainvälistymisstrategian tai taloussuunnitelman.

Kasvusuunnitelmaa pääset laatimaan Pro Growthin kehittämällä Growth Plan -työkalulla. Growth Plan ohjaa sinua tekemään kriittiset valinnat ja kirkastamaan yrityksesi fokuksen seuraavien 6 – 12 kuukauden ajalle. Tutustu Growth Planiin tarkemmin täällä ja lue kasvublogistamme, miten se auttoi terveysteknologiayritys Lojeria eteenpäin.

Markkinointi ja asiakkuudet

Kaipaako yrityksesi markkinointi ja myynti lisävaihdetta silmään? Yritysten kehittämispalvelu auttaa vahvistamaan yrityksesi kilpailukykyä strategisella markkinoinnin ja asiakkuuksien suunnittelulla.

Konsultoinnissa teet yhdessä alan huippuasiantuntijan kanssa yrityksellesi markkinointi- tai myyntistrategian. Perehdyt markkinoinnin eri osa-alueisiin, kuten hinnoitteluun, tuotteistamiseen, asiakkuudenhallintaan ja jakeluun. Tunnistat yrityksellesi käyttökelpoiset ja kustannustehokkaat markkinointikanavat ja -keinot, ja saat ideoita, miten erilaisia digitaalisia ratkaisuja voi hyödyntää markkinoinnin ja myynnin tukena. Palvelu ei sovellu markkinoinnin ja myynnin operatiivisiin toimenpiteisiin.

Johtaminen ja henkilöstö

Tarvitsetko tukea yrityksen ja henkilöstön johtamiseen? Kaipaako yrityksesi rekrytointiosaaminen vahvistamista? ELY-keskuksen palvelussa keskitytään strategiseen henkilöstöjohtamiseen.
    
Konsultoinnissa tarkastelet ja kehität yhdessä kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan kanssa yrityksesi johtamisen laatua ja prosesseja. Yrityksesi tarpeiden mukaan voidaan keskittyä esimerkiksi hallitus-, johtoryhmä- ja esimiestyöskentelyyn, henkilöstön osaamiseen, motivointiin, rekrytointiin tai työhyvinvointiin. Teet strategisen suunnitelman valitsemasi osa-alueen kehittämiseksi.

Yrityksesi kehittämisessä mukana

yritysten kehittämispalvelut -tiimin jäsenet

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Tai jätä yhteydenottopyyntö tässä

Yritysten kehittämispalvelut -logo