Rekrykoulutus 2021 – ICT-alan myynnin ja digimarkkinoinnin tehokoulutus

Pro Growth Consulting Oy & Ohjelmisto- ja e-business ry

Oletko palkkaamassa myyjää? Tarvitsetko vahvistusta markkinointiin?

Myyjän palkkaaminen on haastavaa. Rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa sinulle helpon tavan ammattitaitoisen ja motivoituneen myyjän rekrytointiin. Järjestämme ohjelman yhdessä Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa jo kuudetta kertaa. Ohjelmassa on ollut mukana jo lähes 70 yritystä, ja siitä on löytynyt tekijä muun muassa näihin positioihin: myyntijohtaja, myyntipäällikkö, asiakkuuspäällikkö, ratkaisumyyjä, tekninen myyjä, projektipäällikkö, markkinointijohtaja, markkinointipäällikkö, Account Manager, Sales Manager ja Chief Growth Officer.

Miksi rekrytoisit tämän ohjelman kautta?

 • Säästät aikaa ja vaivaa, kun hakijoiden esikarsinta tehdään puolestasi. Tutustumme yritykseesi, tarpeisiisi ja etsimme niiden perustella sinulle parhaat haastateltavat. Haastattelut hoidetaan yhdellä kertaa – sinun tarvitsee vain tulla paikalle.
 • Teille valitun hakijan myynti- ja markkinointiosaaminen nostetaan nykyvaatimusten tasolle koulutusjakson aikana.
 • Saat tutustua hakijaan työssäoppimisjakson aikana ennen lopullisen rekrytointipäätöksen tekemistä.
 • Yrityksesi kasvu jatkuu, kun saat ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilön yrityksenne myyntiin tai markkinointiin.

Aikataulu ja ilmoittautuminen

 • Ilmoittautuminen on auki elokuun 2020 loppuun asti.
 • Haastattelut järjestettään syyskuun viimeisillä viikoilla.
 • Koulutusjakso lokakuussa.
 • Työssäoppimisjakso marraskuusta tammikuuhun.
 • Lopullinen rekrytointipäätös tammikuussa 2021.

Lisää tietoa ohjelmasta löydät Ohjelmisto- ja e-business ry:n sivuilta.

”Meillä oli tarve löytää myynninja markkinoinnin osaaja. Tämä oli uskomattoman helppo tapa. Suosittelen ohjelmaa lämpimästi.” Peik Åström, CEO, CSIT Finland

Healthtech From Finland 2021

Pro Growth Consulting & Terveysteknologia ry

Healthtech From Finland 2021 on koulutusohjelma kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtääville terveysteknologia-alan yrityksille. 12 koulutuspäivän aikana opit myynnin ja markkinoinnin parhaita käytäntöjä alan huippuvalmentajilta ja pääset verkostoitumaan muiden alalla toimivien kanssa. Ohjelma järjestetään nyt toisen kerran.

Koulutusohjelman teemoja

 • Yrityksen kasvustrategia sekä kasvun ja kansainvälistymisen rahoittaminen
 • Markkinan ymmärtäminen, markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen
 • Myyntitaidot ja myynnin parhaat käytännöt
 • Myyntiprosessi ja myynnin johtaminen
 • Jälleenmyyntiverkoston rakentaminen ja kehittäminen
 • Markkinointiviestintä ja hakukoneoptimointi 

Valmennuksen yhteiset tapaamiset järjestetään 3 viikon välein, ja koulutuspäiviä on kaikkiaan 12. Näiden lisäksi ohjelmaan kuuluu yksi yrityskohtainen workshop, jossa keskitytään yrityksen kasvun suunnan määrittelyyn.

FaFi Sales excellence - muotikauppa vauhtiin verkossa

Pro Growth Consulting & Fashion Finland ry

Muodin verkkokauppaa kasvattava ja kiihdyttävä koulutus

Varmista muotikauppasi menestys ja hae mukaan uuteen koulutusohjelmaan nyt!

Muotikauppa on yhä kansainvälisempää ja kilpailu kovempaa. Siksi tuotteet ja palvelut tulee tarjota netissä helposti, vaivattomasti ja elämyksellisesti – ja ennen kaikkea on tärkeää auttaa asiakasta löytämään verkossa juuri sinun kauppasi.

Syyskuussa 2020 käynnistyvä FAFI Sales Excellence on uusi verkkomyynnin kasvattamiseen tähtäävä koulutusohjelma, joka auttaa sinua nostamaan kaupankäyntisi uudelle tasolle. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Fashion Finland ry:n jäsenyrityksille, jotka haluavat kasvaa kotimaassa tai ulkomailla. Koulutuksessa yrityksellesi annetaan konkreettisia keinoja myynnin kasvattamiseksi, asiakassuhteiden kehittämiseksi ja uusasiakkaiden hankkimiseksi. Saat eväät ja ratkaisut tehokkaan digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupankäynnin toteuttamiseksi.

FaFi Sales excellence -koulutus toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen kanssa, joten kustannus yritykselle on hyvin kohtuullinen.

Inbound ja sisältömarkkinointi

Inbound ja sisältömarkkinointi

Inbound ja sisältömarkkinointi

Software From Finland 2021

Pro Growth Consulting & Ohjelmisto- ja e-Business

Onko tähtäimessä kansainvälinen kasvu? Haluatko viedä suomalaista softaa maailmalle?

Software from Finland on yhdeksän kuukauden mittainen koulutus kansainvälistymiseen tähtääville ohjelmistoalan yrityksille. Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2020.

Software from Finland -kansainvälistymiskoulutus sisältää 12 lähiopetuspäivää, joiden aikana perehdytään kattavasti kaikkiin kansainvälistymisen kannalta oleellisiin osa-alueisiin. Lähiopetuksen lisäksi ohjelmaan kuuluu etäopiskelua digitaalisessa oppimisympäristössä sekä yrityskohtainen workshop, jossa rakennetaan yritykselle oma kasvu- ja kansainvälistymisstrategia.

Koulutusohjelmassa valmentajina toimivat eri osa-alueiden erityisasiantuntijat. Vierailevina puhujina kansainvälistymisessä onnistuneita yrittäjiä ja kansainvälistymiskonsultteja ulkomailta. Ohjelman aikana yritykselle voidaan valmistella rahoitushakemus kansainvälistymistä vauhdittamaan.

 • ”Kattava paketti, osaavat vetäjät ja mielenkiintoisia vierailijoita. Hieno porukka, kaikki osallistujat saivat varmasti hyviä uusia kontakteja.”
 • ”Hyvin rakennettu toimiva kokonaisuus kansainvälistymisen tukemiseksi liiketoiminnan kehityksessä.”

Lue blogistamme tarkemmin, mitä hyötyä osallistujalle koulutusohjelmasta oli: ”Koulutus kirkasti fokuksen – Riihisoft tähtää maailmalle”