UUTTA: Pro Growth Myyntivalmentamo

Pro Growthin myyntivalmentamo tarjoaa tehokasta koulutusta sinulle, joka haluat kehittyä vaativassakin myyntityössä ja tehdä entistä parempaa tulosta.

Tehdäänkö teillä tarpeeksi myyntialoitteita? Toimiiko myynti systemaattisesti ja suunnitellusti? Kumpaakin näistä ja monia muita myyntityön kannalta oleellisia asioita voi harjoitella ja oppia. Me Pro Growthilla olemme kouluttaneet satoja henkilöitä suoriutumaan paremmin erityisesti b-to-b-ratkaisumyynnissä.

Valikoimassamme on kaksi tehokasta ja käytännönläheistä myyntivalmennusta, joihin voit nyt ilmoittautua. Paikkoja on rajallinen määrä, joten toimi nopeasti!

B2B-ratkaisumyynti – 2020-luvun parhaat käytännöt

Valmennuksen sisältö:

 • Päivä 1: B2B-myyntiprosessi ja sen ymmärtäminen; liidien generointi, asiakkaiden valinta, kontaktointi, tapaamisen/etätapaamisen sopiminen, kiinnostuksen herättäminen
 • Päivä 2: tarpeiden kartoittaminen, prospektiksi hyväksyminen, hinnan käsittely ja tarjouksen  tekeminen
 • Päivä 3: neuvottelut, kaupan klousaus ja lisämyynti

Hyödyt

 • Opit B2B-myyntityötä käytännössä. 
 • Opit useita käytännön keinoja, joilla myyntityösi tehostuu. 
 • Ymmärrät B2B-myyntityön parhaat käytännöt ja pystyt hyödyntämään niitä.
 • Myyt paremmin ja enemmän.
 
Hinta
 • 420 €/päivä TAI 995 €/kaikki kolme päivää (+ alv)

Myyntikyvykkyys ja sen parantaminen

B2B-myyntihenkilön kyky saada hyviä tuloksia aikaan riippuu pitkälti siitä, kuinka henkilö käyttäytyy myyntitilanteessa. Käyttäytymistä voi aina muuttaa!

Valmennuksen sisältö:

 • SalesKey-myyntikäyttäytymistesti.
 • Valmennuspäivä, joka keskittyy myyntikyvykkyyteen ja sen parantamiseen. 
 • Henkilökohtainen tulosten purkaminen. Valmentaja ja osallistuja käyvät läpi osallistujan myyntikäyttäytymisprofiilin ja sopivat toimenpiteet, jotta henkilö saa enemmän myyntituloksia aikaan.
 • Seurantapuhelu sovittuna ajankohtana​.

Hyödyt

 • Ymmärrät paremmin miten oma käyttäytymisesi vaikuttaa myyntituloksiisi
 • Ymmärrät paremmin vahvuutesi ja kehityskohteesi henkilökohtaisen myyntikyvykkyytesi kannalta
 • Motivaatiosi paranee ja haluat tehdä enemmän tuloksia
 • Haluat kehittää itseäsi
 • Myyt paremmin ja enemmän.

Hinta 990 €/henkilö (+ alv.)

Healthtech From Finland 2021

Pro Growth Consulting & Terveysteknologia ry

Healthtech From Finland 2021 on koulutusohjelma kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtääville terveysteknologia-alan yrityksille. 12 koulutuspäivän aikana opit myynnin ja markkinoinnin parhaita käytäntöjä alan huippuvalmentajilta ja pääset verkostoitumaan muiden alalla toimivien kanssa. Ohjelma järjestetään nyt toisen kerran.

Koulutusohjelman teemoja

 • Yrityksen kasvustrategia sekä kasvun ja kansainvälistymisen rahoittaminen
 • Markkinan ymmärtäminen, markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen
 • Myyntitaidot ja myynnin parhaat käytännöt
 • Myyntiprosessi ja myynnin johtaminen
 • Jälleenmyyntiverkoston rakentaminen ja kehittäminen
 • Markkinointiviestintä ja hakukoneoptimointi 

Valmennuksen yhteiset tapaamiset järjestetään 3 viikon välein, ja koulutuspäiviä on kaikkiaan 12. Näiden lisäksi ohjelmaan kuuluu yksi yrityskohtainen workshop, jossa keskitytään yrityksen kasvun suunnan määrittelyyn.

Rekrykoulutus 2021 – myynnin ja digimarkkinoinnin tehokoulutus

Pro Growth Consulting Oy & Ohjelmisto- ja e-business ry

Onko sinulla hyvä tuote tai palvelu, mutta kaipaat lisää myyntiä? Haaveiletko uudesta urasta myynnin ja markkinoinnin parissa?

Pro Growth Consulting Oy ja Ohjelmisto- ja e-business ry järjestävät yhdessä myyntiin ja markkinointiin keskittyvän RekryKoulutuksen. Koulutus muodostuu noin kuukauden mittaisesta lähiopiskelujaksosta ja 2,5 kuukauden mittaisesta työssäoppimisjaksosta. Tavoitteena on vakituinen työpaikka jokaiselle opiskelijalle ja ammattitaitoinen myynti- tai markkinointihenkilö yritykselle. 

Kenelle?

1. Yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet palkkaamaan ratkaisumyyjän tai digimarkkinoijan. Koulutuksessa otetaan huomioon kunkin palkkaavan yrityksen liiketoiminta, asiakkuudet ja myyntimalli.

2. Työnhakijoille, joilla on kokemusta myynnistä tai markkinoinnista tai ICT-alasta. Koulutukseen voivat hakea mukaan työttömät työnhakijat tai työttömyysuhan alla olevat henkilöt.

Digitaalisten palveluiden ratkaisumyynnin kehittäminen = Myy paremmin

Pro Growth Consulting & Ohjelmisto- ja e-Business

Digitaalisten palveluiden ratkaisumyynnin kehittäminen on ohjelmisto- ja e-business- alan yrittäjille, johdolle ja avainhenkilöille suunnattu ohjelma systemaattisen myynnin ja kasvun rakentamisen tueksi. Erinomaista palautetta saanut Myy Paremmin -koulutus kestää 8 kuukautta. Valmennukseen otetaan mukaan 24 ensimmäisenä ilmoittautunutta henkilöä.

Mitä yritys saa, kun osallistuu valmennukseen?

1. Kasvustrategian, jolla varmistetaan, että yritys suuntaa panostuksensa oikein
2. Ohjelmisto- ja e-business-alan myynnin parhaat käytännöt ja työkalut
3. Myynnin ja markkinoinnin parhaat digitaaliset käytännöt ja työkalut
4. Vertaisoppimista ja uuden verkoston, uusia myyntimahdollisuuksia

Valmennuksen yhteiset tapaamiset järjestetään 3 viikon välein, ja koulutuspäiviä on kaikkiaan 12. Näiden välissä yrityksillä on aikaa käsiteltävän aiheen jalkauttamiseen yrityksessä ennen uutta tilaisuutta ja käsiteltävää asiaa.


Valmentajina toimivat digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin erikoistuneet ammattilaiset, ja valmennuksessa hyödynnetään Pro Growthin aiempien vuosien tutkimuksia ohjelmistoalan myynnin esteistä ja parhaista käytännöistä.

Inbound ja sisältömarkkinointi

FaFi Sales excellence - muotikauppa vauhtiin verkossa

Pro Growth Consulting & Fashion Finland ry

Muodin verkkokauppaa kasvattava ja kiihdyttävä koulutus

Varmista muotikauppasi menestys ja hae mukaan uuteen koulutusohjelmaan nyt!

Muotikauppa on yhä kansainvälisempää ja kilpailu kovempaa. Siksi tuotteet ja palvelut tulee tarjota netissä helposti, vaivattomasti ja elämyksellisesti – ja ennen kaikkea on tärkeää auttaa asiakasta löytämään verkossa juuri sinun kauppasi.

Syyskuussa 2020 käynnistyvä FAFI Sales Excellence on uusi verkkomyynnin kasvattamiseen tähtäävä koulutusohjelma, joka auttaa sinua nostamaan kaupankäyntisi uudelle tasolle. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Fashion Finland ry:n jäsenyrityksille, jotka haluavat kasvaa kotimaassa tai ulkomailla. Koulutuksessa yrityksellesi annetaan konkreettisia keinoja myynnin kasvattamiseksi, asiakassuhteiden kehittämiseksi ja uusasiakkaiden hankkimiseksi. Saat eväät ja ratkaisut tehokkaan digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupankäynnin toteuttamiseksi.

FaFi Sales excellence -koulutus toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen kanssa, joten kustannus yritykselle on hyvin kohtuullinen.

Inbound ja sisältömarkkinointi

Inbound ja sisältömarkkinointi

Inbound ja sisältömarkkinointi

Software From Finland 2021

Pro Growth Consulting & Ohjelmisto- ja e-Business

Onko tähtäimessä kansainvälinen kasvu? Haluatko viedä suomalaista softaa maailmalle?

Software from Finland on yhdeksän kuukauden mittainen koulutus kansainvälistymiseen tähtääville ohjelmistoalan yrityksille. Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2020.

Software from Finland -kansainvälistymiskoulutus sisältää 12 lähiopetuspäivää, joiden aikana perehdytään kattavasti kaikkiin kansainvälistymisen kannalta oleellisiin osa-alueisiin. Lähiopetuksen lisäksi ohjelmaan kuuluu etäopiskelua digitaalisessa oppimisympäristössä sekä yrityskohtainen workshop, jossa rakennetaan yritykselle oma kasvu- ja kansainvälistymisstrategia.