Valmennukset

  • Software from Finland 2020  Aloitus 26.9.2019!
  • Verkkokaupan perustaminen – koulutusohjelma uutta kasvua hakeville  Aloitus 29.10.2019!
  • Verkkoliiketoiminta vauhtiin – kasvua kotimaasta ja kv-markkinoilta  Aloitus 12.2.2020
  • Ohjelmistoalan Rekrykoulutus 2020
  • Digitaalisten palveluiden ratkaisumyynnin kehittäminen
  • Healthtech from Finland

Software from Finland 2020

Onko tähtäimessä kansainvälinen kasvu? Haluatko viedä suomalaista softaa maailmalle?

Software from Finland 2020 on yhdeksän kuukauden mittainen koulutus kansainvälistymiseen tähtääville ohjelmistoalan yrityksille. Koulutus alkaa 26.9.2019, ja haku ohjelmaan on nyt auki.

Software from Finland 2020 -kansainvälistymiskoulutus sisältää 12 lähiopetuspäivää, joiden aikana perehdytään kattavasti kaikkiin kansainvälistymisen kannalta oleellisiin osa-alueisiin. Lähiopetuksen lisäksi ohjelmaan kuuluu etäopiskelua digitaalisessa oppimisympäristössä sekä yrityskohtainen workshop, jossa rakennetaan yritykselle oma kasvu- ja kansainvälistymisstrategia.

Ohjelmistoalan kansainvälistymiskoulutuksen valmentajina toimivat eri alojen suomalaiset asiantuntijat, ja koulutuksessa kuullaan vierailevina puhujina kansainvälistymisessä jo onnistuneita yrittäjiä ja ulkomaisia kansainvälistymiskonsultteja. Osallistujayrityksen kehittymistä voidaan lisäksi tukea ylimääräisellä konsultoinnilla, joka haetaan erikseen.

Lisää tietoa koulutuksesta ja hakuohjeet

Katso mitä osallistujat sanovat koulutuksesta.

Verkkoliiketoiminan koulutukset

Verkkokaupan perustaminen – koulutusohjelma uutta kasvua hakeville

Suunnitteletko verkkokaupan perustamista? Kaipaatko apua verkkoliiketoiminnan kehittämiseen?

Tule mukaan Verkkokaupan perustaminen -koulutusohjelmaan, jossa saat 12 koulutuspäivän aikana ajantasaiset tiedot ja konkreettiset työkalut verkkokaupan perustamiseen ja kehittämiseen. Lähi- ja etäopiskelun lisäksi koulutusohjelma sisältää kaksi yrityskohtaista työpajaa, joissa saat yksilöllistä asiantuntijan apua ja sparrausta juuri sinun liiketoimintasi kehittämiseen.

Verkkokaupan perustaminen -koulutus toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen kanssa, joten kustannus yritykselle on hyvin kohtuullinen.

Lisää tietoa koulutuksesta ja hakuohjeet

Verkkoliiketoiminta vauhtiin – kasvua kotimaasta ja kv-markkinoilta

Haluatko parantaa verkkokauppasi myynnillistä tehokkuutta? Kaipaatko apua verkkokaupan kansainvälistämiseen?

Tule mukaan Verkkoliiketoiminta vauhtiin -koulutusohjelmaan, jossa saat 12 koulutuspäivän aikana ajantasaiset tiedot ja konkreettiset työkalut verkkokaupan perustamiseen ja kehittämiseen. Lähi- ja etäopiskelun lisäksi koulutusohjelma sisältää myös yrityskohtaisen työpajan, joissa saat yksilöllistä asiantuntijan apua ja sparrausta juuri sinun liiketoiminnan kehittämiseen.

Verkkoliiketoiminta vauhtiin -koulutus toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen kanssa, joten kustannus yritykselle on hyvin kohtuullinen.

Lisää tietoa koulutuksesta ja hakuohjeet

Katso mitä osallistujat sanovat koulutuksesta.

Rekrykoulutus – tarvitsetko osaavan digimarkkinoijan tai ratkaisumyyjän ICT-alalle?

Onko sinulla hyvä tuote tai palvelu, mutta myynti junnaa? Vai puuttuuko yritykseltäsi digitaalinen liidigenerointi kokonaan?

Pro Growth Consulting, sekä Ohjelmisto- ja e-business ry järjestävät vuoden 2019 aikana Digimarkkinoijien ja ICT-alan ratkaisumyyjien rekrykoulutusohjelman. Koulutusohjelmassa rekrytoidaan ja koulutetaan oikea henkilö ottamaan vastuuta yrityksenne myynti- ja markkinointitehtävistä. Ennen lopullista palkkausta henkilö läpikäy työharjoittelun yrityksessänne.

Kenelle?

1. Ohjelmistoyrityksille, jotka ovat kiinnostuneet palkkaamaan ICT- alan ratkaisumyyjän. Koulutuksessa otetaan huomioon kunkin palkkaavan yrityksen liiketoiminta, asiakkuudet ja myyntimalli.

2. Yrityksille, jotka etsivät digimarkkinoinnin ammattilaista vastaamaan inbound- markkinoinnista, markkinoinnin automaatiosta, myyntiliidien määrän kasvusta ja asiakashankinnan kanavien rakentamisesta.

3. Yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet näistä molemmista.

Digitaalisten palveluiden ratkaisumyynnin kehittäminen

Digitaalisten palveluiden ratkaisumyynnin kehittäminen on ohjelmisto- ja e-business- alan yrittäjille, johdolle ja avainhenkilöille suunnattu ohjelma systemaattisen myynnin ja kasvun rakentamisen tueksi. Erinomaista palautetta saaneiden Myy Paremmin -valmennusten pohjalta rakennettu kestää 8 kuukautta. Valmennukseen otetaan mukaan 24 ensimmäisenä ilmoittautunutta henkilöä.

Mitä yritys saa, kun osallistuu valmennukseen?

1. Kasvustrategian, jolla varmistetaan, että yritys suuntaa panostuksensa oikein
2. Ohjelmisto- ja e-business-alan myynnin parhaat käytännöt ja työkalut
3. Myynnin ja markkinoinnin parhaat digitaaliset käytännöt ja työkalut
4. Vertaisoppimista ja uuden verkoston, uusia myyntimahdollisuuksia

Valmennuksen yhteiset tapaamiset järjestetään 3 viikon välein. Näiden välissä yrityksillä on aikaa käsiteltävän aiheen jalkauttamiseen yrityksessä ennen uutta tilaisuutta ja käsiteltävää asiaa. Valmentajina toimivat digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin erikoistuneet ammattilaiset ja valmennuksessa hyödynnetään Pro Growthin aiempien vuosien tutkimuksia ohjelmistoalan myynnin esteistä ja parhaista käytännöistä.