B2B-myynnin rekrytoiva koulutusohjelma 2021

Pro Growth Consulting & Ohjelmisto- ja e-business ry

Yrittäjä: löydä ammattitaitoinen ja motivoitunut B2B-myyjä yrityksesi kasvua vauhdittamaan!

Työnhakija: kouluttaudu B2B-myynnin ammattilaiseksi ja löydä uusi työpaikka!

Yrittäjä: Oletko suunnitellut myyjän palkkaamista? Rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinä yrittäjänä pääset helpolla, sillä me etsimme sinulle sopivat kandidaatit haastatteluun, päivitämme valitsemasi henkilön myyntiosaamisen ja autamme perehdytyksessä. Sinä saat tutustua rekrytoitavaan henkilöön 2,5 kuukauden työssäoppimisjakson aikana ja näet, mitä hän osaa. Lopullisen rekrytointipäätöksen teet vasta työharjoittelun lopussa. Aloitamme ohjelman taas syksyllä, ja haku on auki nyt. Työssäoppimisjakso on loka-joulukuussa 2021 ja työntekijäksi saat valitsemasi henkilön tammikuun 2022 alusta.

Työnhakija: Hyppää nyt uudelle uralle ja tule B2B-myyntikoulutukseen kehittymään myynnin ammattilaiseksi! Tässä B2B-myyntikoulutuksessa opit myynnin parhaat käytännöt kokeneilta valmentajilta ja pääset heti soveltamaan oppeja työskentelemällä sinut mukaan valinneessa yrityksessä. 

Healthtech From Finland

Pro Growth Consulting & Terveysteknologia ry

Healthtech From Finland on koulutusohjelma kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtääville terveysteknologia-alan yrityksille. 12 koulutuspäivän aikana opit myynnin ja markkinoinnin parhaita käytäntöjä alan huippuvalmentajilta ja pääset verkostoitumaan muiden alalla toimivien kanssa. Ohjelma järjestetään nyt toisen kerran.

Koulutusohjelman teemoja

  • Yrityksen kasvustrategia sekä kasvun ja kansainvälistymisen rahoittaminen
  • Markkinan ymmärtäminen, markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen
  • Myyntitaidot ja myynnin parhaat käytännöt
  • Myyntiprosessi ja myynnin johtaminen
  • Jälleenmyyntiverkoston rakentaminen ja kehittäminen
  • Markkinointiviestintä ja hakukoneoptimointi 

Valmennuksen yhteiset tapaamiset järjestetään 3 viikon välein, ja koulutuspäiviä on kaikkiaan 12. Näiden lisäksi ohjelmaan kuuluu yksi yrityskohtainen workshop, jossa keskitytään yrityksen kasvun suunnan määrittelyyn.

FaFi Sales Excellence - muotikauppa vauhtiin verkossa

Pro Growth Consulting & Fashion Finland ry

Kasvata huippuasiantuntijoiden johdolla muotikaupan myyntiä ja markkinointia

Varmista muotikauppasi menestys ja hae mukaan uuteen koulutusohjelmaan nyt!

Muotikauppa on yhä kansainvälisempää ja kilpailu kovempaa. Tuotteet ja palvelut tulee tarjota netissä helposti, vaivattomasti ja elämyksellisesti ja ennen kaikkea on tärkeää auttaa asiakasta löytämään verkossa juuri sinun kauppasi.

 

Pro Growth Consulting Oy ja Fashion Finland ry ovat luoneet koulutusohjelman, jonka tavoitteena on kehittää muotikauppojen liiketoimintaa ja kasvattaa muotikaupan myyntiä kivijalassa tai verkkokaupassa. Ohjelma toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2020. Koulutus sai erittäin hyvän vastaanoton, ja se saa nyt jatkoa. Uusi FaFi Sales Excellence -koulutusohjelma käynnistyy lokakuussa 2021, ja ilmoittautuminen on auki nyt. Ohjelmaan mahtuu mukaan 20  opiskelijaa.

 

FaFi Sales Excellence -koulutus toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen kanssa, joten kustannus yritykselle on hyvin kohtuullinen.

Digitaalisen myynnin koulutusohjelma

Pro Growth Consulting & Ohjelmisto- ja e-business ry

Osaatko hyödyntää kaikkia mahdollisuuksiasi myynnissä? Uusi myyntikoulutus keskittyy digitaalisiin myynti- ja markkinointikeinoihin.

Koskaan aikaisemmin ei ole ollut näin mahtavaa olla myyjänä! Sinulla on valtava määrä dataa asiakkaista ja prospekteista eri säilöissä. Sinulla on todella paljon tietoa asiakkaittesi tarpeista ja siitä, mitä he tekevät parhaillaan. Sinulla on todella paljon kanavia, joissa voit vaikuttaa asiakkaisiin. Näet kilpailijan toimet livenä ja voit itse vaikuttaa, miten niihin vastaat. Oletko valjastanut tämän koko potentiaalin käyttöösi?

 

Myyntityön muuttumisesta on puhuttu ehkä jo kyllästymiseen asti. Viimeisen reilun viiden vuoden aikana on tapahtunut iso tekninen myynnin ja markkinoinnin työkalujen mukanaan tuoma murros, ja vauhti on vain kiihtynyt viimeisen vuoden aikana.

 

Millä tasolla sinun osaamisesi näiden työkalujen suhteen on? Tule mukaan koulutukseen ja ota kaikki hyöty irti kehityksen suomista mahdollisuuksista!

Software From Finland

Pro Growth Consulting & Ohjelmisto- ja e-Business

Onko tähtäimessä kansainvälinen kasvu? Haluatko viedä suomalaista softaa maailmalle?

Software from Finland on yhdeksän kuukauden mittainen koulutus kansainvälistymiseen tähtääville ohjelmistoalan yrityksille. 

Software from Finland -kansainvälistymiskoulutus sisältää 12 lähiopetuspäivää, joiden aikana perehdytään kattavasti kaikkiin kansainvälistymisen kannalta oleellisiin osa-alueisiin. Lähiopetuksen lisäksi ohjelmaan kuuluu etäopiskelua digitaalisessa oppimisympäristössä sekä yrityskohtainen workshop, jossa rakennetaan yritykselle oma kasvu- ja kansainvälistymisstrategia.

Koulutusohjelmassa valmentajina toimivat eri osa-alueiden erityisasiantuntijat. Vierailevina puhujina kansainvälistymisessä onnistuneita yrittäjiä ja kansainvälistymiskonsultteja ulkomailta. Ohjelman aikana yritykselle voidaan valmistella rahoitushakemus kansainvälistymistä vauhdittamaan.

  • ”Kattava paketti, osaavat vetäjät ja mielenkiintoisia vierailijoita. Hieno porukka, kaikki osallistujat saivat varmasti hyviä uusia kontakteja.”
  • ”Hyvin rakennettu toimiva kokonaisuus kansainvälistymisen tukemiseksi liiketoiminnan kehityksessä.”

Asiantuntijapalveluiden ja ratkaisujen myynti suunnittelu- ja konsultointialalla

Pro Growth Consulting & SKOL ry

Tule oppimaan myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien hallinnan parhaita käytäntöjä!

Suunnittelu- ja konsultointialan myynti sisältää monia erityispiirteitä: myydään monimutkaisia ratkaisuja, asiakkaiden tarpeiden ja liiketoiminnan ymmärtäminen on avainasemassa ja myyntisyklit ovat usein pitkiä. Asiakkaina on yritysten lisäksi paljon julkisia organisaatiota, joten julkisten hankintojen tuntemus on tärkeää. Kestävä arvonluonti on yhä tärkeämpää, ja sen ymmärtäminen on avainasemassa kilpailukyvyn säilyttämisessä.

 

Tämä myyntikoulutus on suunnattu SKOL ry:n jäsenyrityksille, ja se sisältää 13 koulutuspäivää, joiden aikana käydään läpi edellä mainitut teemat ja paljon muuta.  Koulutusohjelma toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen kanssa, joten kustannus on ELYn mukaan hyväksymille yrityksille hyvin kohtuullinen.