Valmennukset

Software From Finland Aloitus keväällä 2020

Healthtech From Finland Aloitus elokuussa 2020

Digitaalisten palveluiden ratkaisumyynnin kehittäminen = Myy paremmin

Pro Growth Consulting & Ohjelmisto- ja e-Business

Digitaalisten palveluiden ratkaisumyynnin kehittäminen on ohjelmisto- ja e-business- alan yrittäjille, johdolle ja avainhenkilöille suunnattu ohjelma systemaattisen myynnin ja kasvun rakentamisen tueksi. Erinomaista palautetta saanut Myy Paremmin -koulutus kestää 8 kuukautta. Valmennukseen otetaan mukaan 24 ensimmäisenä ilmoittautunutta henkilöä.

Mitä yritys saa, kun osallistuu valmennukseen?

1. Kasvustrategian, jolla varmistetaan, että yritys suuntaa panostuksensa oikein
2. Ohjelmisto- ja e-business-alan myynnin parhaat käytännöt ja työkalut
3. Myynnin ja markkinoinnin parhaat digitaaliset käytännöt ja työkalut
4. Vertaisoppimista ja uuden verkoston, uusia myyntimahdollisuuksia

Valmennuksen yhteiset tapaamiset järjestetään 3 viikon välein, ja koulutuspäiviä on kaikkiaan 12. Näiden välissä yrityksillä on aikaa käsiteltävän aiheen jalkauttamiseen yrityksessä ennen uutta tilaisuutta ja käsiteltävää asiaa.


Valmentajina toimivat digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin erikoistuneet ammattilaiset, ja valmennuksessa hyödynnetään Pro Growthin aiempien vuosien tutkimuksia ohjelmistoalan myynnin esteistä ja parhaista käytännöistä.

Rekrykoulutus 2020 – myynnin ja digimarkkinoinnin tehokoulutus

Pro Growth Consulting Oy & Ohjelmisto- ja e-business ry

Onko sinulla hyvä tuote tai palvelu, mutta kaipaat lisää myyntiä? Haaveiletko uudesta urasta myynnin ja markkinoinnin parissa?

Pro Growth Consulting Oy ja Ohjelmisto- ja e-business ry järjestävät yhdessä myyntiin ja markkinointiin keskittyvän RekryKoulutuksen keväällä 2020. Koulutus muodostuu noin kuukauden mittaisesta lähiopiskelujaksosta ja 2,5 kuukauden mittaisesta työssäoppimisjaksosta. Tavoitteena on vakituinen työpaikka jokaiselle opiskeijalle ja ammattitaitoinen myynti- tai markkinointihenkilö yritykselle. Lähiopetus alkaa 16.3.2020, ja haku opiskelijoille ja yrityksille on auki helmikuuhun 2020 asti.

Kenelle?

1. Yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet palkkaamaan ratkaisumyyjän tai digimarkkinoijan. Koulutuksessa otetaan huomioon kunkin palkkaavan yrityksen liiketoiminta, asiakkuudet ja myyntimalli.

2. Työnhakijoille, joilla on kokemusta myynnistä tai markkinoinnista tai ICT-alasta. Koulutukseen voivat hakea mukaan työttömät työnhakijat tai työttömyysuhan alla olevat henkilöt.

Aikataulu

  • Yritysten ilmoittautuminen ohjelmaan 2.12.2019 – 7.2.2020​

  • Opiskelijoiden haku ohjelmaan 15.12.2019 – 7.2.2020​

  • Infotilaisuudet hakijoille 15.1. ja 22.1.2020​

  • Hakijoiden ensimmäiset haastattelut 9. – 16.2.2020​

  • Hakijoiden toiset haastattelut 17. – 23.2.2020​

  • Koulutus 16.3. – 9.4.2020​

  • Työharjoittelu yrityksessä 13.4. – 29.6.2020​

  • Ohjelman päättäjäiset 30.6.2020
  • Kesätauko 1.7. – 2.8.2020​

  • Työsuhde alkaa viimeistään 3.8.2020​

Software from Finland 

Pro Growth Consulting & Ohjelmisto- ja e-Business

Onko tähtäimessä kansainvälinen kasvu? Haluatko viedä suomalaista softaa maailmalle?

Software from Finland on yhdeksän kuukauden mittainen koulutus kansainvälistymiseen tähtääville ohjelmistoalan yrityksille. Koulutus alkaa toukokuussa 2020.

 

Software from Finland -kansainvälistymiskoulutus sisältää 12 lähiopetuspäivää, joiden aikana perehdytään kattavasti kaikkiin kansainvälistymisen kannalta oleellisiin osa-alueisiin. Lähiopetuksen lisäksi ohjelmaan kuuluu etäopiskelua digitaalisessa oppimisympäristössä sekä yrityskohtainen workshop, jossa rakennetaan yritykselle oma kasvu- ja kansainvälistymisstrategia.

Verkkoliiketoiminnan koulutukset

Pro Growth Consulting & Ohjelmisto- ja E-Business

Verkkoliiketoiminta vauhtiin - kasvua kotimaasta ja kv-markkinoilta

Haluatko parantaa verkkokauppasi myynnillistä tehokkuutta? Kaipaatko apua verkkokaupan kansainvälistämiseen?

Tule mukaan Verkkoliiketoiminta vauhtiin -koulutusohjelmaan, jossa saat 12 koulutuspäivän aikana ajantasaiset tiedot ja konkreettiset työkalut verkkokaupan perustamiseen ja kehittämiseen. Lähi- ja etäopiskelun lisäksi koulutusohjelma sisältää myös yrityskohtaisen työpajan, joissa saat yksilöllistä asiantuntijan apua ja sparrausta juuri sinun liiketoiminnan kehittämiseen.

Verkkoliiketoiminta vauhtiin -koulutus toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen kanssa, joten kustannus yritykselle on hyvin kohtuullinen.