Pro Growth Consulting Oy

Startti Plus – tehokas startti yritystoiminnallesi

Startti Plus – aloittavan yrityksen tuki
Starttirahan saaja, hyödynnä maksuton neuvontapalvelu!

Aloittavan yrityksen tuki starttirahan saaneille

Aloittavana yrittäjänä mielessäsi liikkuu varmasti paljon kysymyksiä. Pohdit ehkä, mistä löydät asiakkaita, miten onnistut säilyttämään hankkimasi asiakkaat, mitä keinoja sinun kannattaa käyttää yrityksesi markkinointiin ja miten loisit myyntityöhön sellaista systematiikkaa, että saisit yrityksesi tasaiseen kasvuun.

Me Pro Growthilla olemme työskennelleet vuosien ajan aloittavien yritysten tukena Startti Plus -palvelussa ja tiedämme, mihin asioihin kannattaa alkuvaiheessa erityisesti satsata ja mitkä ovat yrityksen kasvattamisessa kriittisiä tekijöitä. Meillä on erityisen vahva osaaminen myynnissä ja markkinoinnissa, jotka ovat yleensä avainasemassa siinä, että uusi yritys saa vahvan startin. Me paneudumme sinun tilanteeseesi huolella ja annamme sinulle konkreettisia työkaluja, jotka auttavat sinua eteenpäin.

Tule kasvattamaan myyntiäsi meidän avullamme!

Mitä saat Startti Plus -palvelusta Pro Growth Consultingilla?

  • Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja löydä oikeat kohdeasiakkaat.
  • Otat haltuun uusimmat digi- ja somemarkkinoinnin keinot.
  • Opit parhaat myyntitaktiikat.
  • Saat selville mahdollisuutesi yritystukiin.
  • Mietitään yhdessä sinulle paras hinnoittelustrategia.
  • Tehdään yhdessä sinulle toimivin ja tuloksellisin suunnitelma myyntiin ja markkinointiin.

Miksi sinun kannattaa valita meidät?

  • Myynti ja markkinointi ovat erityisiä osaamisalueitamme, joissa konsultoimme ja koulutamme yrityksiä jatkuvasti hyvällä menestyksellä.
  • Paneudumme henkilökohtaisesti juuri sinun yritykseesi ja rakennamme sinulle konkreettisen polun yritystoimintasi kehitykseen ensi askelista menestykseen.
  • Saamme jatkuvasti palautetta, että meille on helppo tulla ja meidän kanssamme on mukavaa ja tuloksellista tehdä yhdessä kehitystyötä.
  • Haluamme aidosti auttaa ja tuottaa erinomaisia tuloksia.

Näin asiakkaat kertovat:

”Konsultin käynti oli erittäin hyödyllinen, ja sain hyviä vinkkejä, miten kehittää markkinointiamme. Esiin nousi asioita, joita en aiemmin osannut edes ajatella. Tulemme kehittämään toimintaamme välittömästi suunnitelman mukaisesti.”

”Konsultti auttoi meitä kirkastamaan liiketoiminnan suuntaa ja palveluiden ydintä. Onnistuimme kehittämään myyntiä ja konseptoimaan parempia palveluja. Parasta sparrauksessa oli, että konsultti vahvisti itseluottamusta ja kannusti meitä sydämellisellä tavalla.”

Kynäni sauhusi koko tapaamisen ajan, eli sain paljon infoa, jota en ollut etukäteen ajatellut tai tiennyt” 

”Sparraus aukaisi meille monta solmua. Hän auttoi meitä kirkastamaan meidän liiketoiminnan suuntaa ja palveluiden ydintä.  Onnistuimme kehittämään meidän myyntiä ja konseptoimaan parempia palveluja hänen avullaan.” Lue Lindan Startti Plus kokemuksesta.

Pro Growth Consultingin Startti Plus -tiimi

Jenni Kiho, BBA

Liikkeenjohdon konsultti ja valmentaja

Konsultointikokemus 10 v.
Yritysjohdon kokemus 13 v.

Heli Vuoksimaa, KTM

Liikkeenjohdon konsultti ja valmentaja

Konsultointikokemus 6 v.
Yritysjohdon kokemus 10 v.

Timo Aittoniemi, YTM

Liikkeenjohdon konsultti ja valmentaja

Konsultointikokemus 13 v.
Yritysjohdon kokemus 17 v.

Virpi Europaeus

Virpi Europaeus, VTM

Yrittäjä, liikkeenjohdon konsultti ja valmentaja

Konsultointikokemus 19 v.
Yritysjohdon kokemus 16 v.

Erkki Tuomi, KTM

Yrittäjä, liikkeenjohdon konsultti ja valmentaja

Konsultointikokemus 11 v.
Yritysjohdon kokemus 19 v.

Startti Plus -palveluun ovat oikeutettuja kaikki Uudenmaan yrittäjät, jotka ovat saaneet starttirahan tai aloittaneet yritystoiminnan työllistämistuella. Tapaamiset järjestämme joustavasti etänä tai yhteisesti sovitussa paikassa.

Startti Plus asiantuntijapalvelu 

Startti Plus on Uudenmaan TE-toimiston tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu asiakkailleen, jotka ovat saaneet starttirahaa. Palvelussa saat sparrausta myyntisi tehostamiseen ja tukea markkinointitaidoillesi sekä kirjallisen suunnitelman liiketoimintasi kehittämiseen. Lisäksi voit saada tarpeesi mukaan jopa neljä jatkotapaamista myynti- ja markkinointiosaamisesi syventämiseksi. Palvelua tuottavat TE-toimiston sopimuskumppanit, joista voit valita mieleisesi. Tarkemmat tiedot Startti Plus -palveluun hakeutumisesta saat sähköpostitse Uudenmaan TE-toimistosta: starttiraha.uusimaa@te-toimisto.fi.


Start Plus servicebeskrivningen 

Startti Plus är en kostnadsfri sakkunnigtjänst för kunder som fått startpeng. Tjänsten tillhandahålls av TE-byrån i Nyland.

I tjänsten sparras du till effektivare försäljning och marknadsföring. Syftet med tjänsten är att utöva dina försäljnings- samt marknadsföringsfärdigheter och du får en skriftlig plan för utveckling av din affärsverksamhet. Dessutom kan du efter behov få fyra träffar där du fördjupar dina försäljnings- och marknadsföringsfärdigheter. Tjänsten produceras av TE-byråns tjänsteleverantörerna, varav du kan välja vilken du vill. Ytterligare information om Startti Plus-tjänsten får du per e-post från TE-byrån i Nyland starttiraha.uusimaa@te-toimisto.fi.