Pro Growth Consulting Oy

Startti Plus –palvelusta kohti kirkkaampaa suuntaa  

Siirtyessään päätoimisiksi yrittäjiksi Linda ja Laura saivat starttirahaa toimintaansa. Starttirahan yhteydessä yrittäjä kaksikko ohjattiin Startti Plus –neuvontapalveluun yrityksensä Fambition Consulting Oy:n toiminnan kehittämiseen. 

Linda Rautanen Startti Plus -palvelu markkinointisuunnitelma

Startti Plus –palvelun tavoitteena on auttaa ja antaa uudelle yrittäjälle valmiuksia kasvattaa yritystoimintaansa, sekä yrittäjä saa palvelun kautta erilaisia toimenpide-ehdotuksia yrityksensä toimintaan liittyen.  

Palvelussa keskitytään yrittäjän myynti- ja markkinointiosaamisen kehittämiseen. Tämän käytäntöön viemiseksi toteutetaan yrityksen tarpeisiin sopiva myynti- ja makkinointisuunnitelma. Lindaa ja Lauraa tässä matkassa oli tukemassa Pro Growthin ammattitaitoinen konsultti Heli Vuoksimaa.

Linda Rautanen kertoi Helin olevan timanttinen ammattilainen. Hän sparrasi, ohjasi, tuki, kannusti ja rohkaisi yrittäjiä matkansa varrella. Linda kertoo myöskin, että sparraukset tapahtuivat aina asiakas lähtöisesti ja asiakkaan ehdoilla. Linda kuvailee Heliä enemmänkin valmentajana kuin vain neuvojana. 

”Heli osasi joka kerta kysyä ne oikeat kysymykset ja nostaa meidän keskustelusta ne tärkeimmät havainnot.” 

Linda kertoo hyötyneensä paljon palvelusta yrityksensä parantamisessa mm. kirkastamalla liiketoiminnan suuntaa, sekä palvelun ydintä. Helin avulla Fambition Consulting Oy onnistui kehittämään myyntiä ja konseptoimaan parempia palveluita. 

Sparrauksen parhaimmaksi puoleksi Linda nostaa Helin kyvyn vahvistaa heidän itseluottamusta. Lisäksi hänen työstään heitä kohtaan kuohui todellinen läsnäolo ja yhteistyö oli sydämmellista ja sujuvaa. 

Lue lisää starttirahasta ja Startti Plus -palvelusta TE-toimiston sivuilta.