Pro Growth Consulting Oy

Virpi Europaeus

Taustani

Olen tehnyt pitkän päivätyön liikkeenjohdon konsulttina, valmentajana ja kouluttajana. Myös yrittäjänä, missä roolissa nytkin toimin. Tutuksi ovat tulleet sekä isot ja kansainväliset yritykset kuin myös pienemmät, kasvua tavoittelevat yritykset. Olen päässyt auttamaan asiakkaitani myynnin ja asiakkuuksien johtamisen kysymyksissä ja entistä enemmän kasvun ja kansainvälisen liiketoiminnan rakentamisessa. Koulutustaustani on VTM (Helsingin yliopisto), ja minulla on myös pedagoginen pätevyys, mistä on ollut paljon hyötyä koko urani ajan.

Parasta työssäni

Parasta työssäni on nähdä asiakkaan löytävän uusia ratkaisuja ja onnistuvan tavoitteidensa saavuttamisessa. Joskus polku voi olla mutkikas ja kivikkoinen, toisinaan pieni muutos voi vauhdittaa rakettimaiseen etenemiseen. Koen myös itse oppineeni jokaisesta asiakastoimeksiannosta. Vaikka valmis ei ole koskaan, voisin todeta, että koen itselläni olevan varsin paljon annettavaa liiketoiminnan kehittämiseen.

Perustimme Erkin kanssa nykyisen Pro Growth Consulting Oy:n 2015. Ajatuksemme oli silloin tehdä pienesti (kahdestaan), mutta asiakkaille tuloksekkaasti liiketoiminnan konsultointia hyödyntäen omia taustojamme ja kokemustamme liike-elämästä. Tänä päivänä PGC on kuitenkin itsekin kasvanut jo ainakin ”teinin” mittoihin, ja koen isoa iloa saada työskennellä motivoituneiden ja fiksujen ihmisten parissa työkaverina.

Tätä et ehkä tiennyt minusta

Vapaa-ajalla valmennan joukkuevoimistelijoita (tai tarkemmin: autan omaa valmennustiimiämme mentorin roolissa) ja tanssin itse show-dance -ryhmässä, joka antaa julmetusti energiaa ja elämäniloa. Liikun muutenkin paljon ja luen kirjallisuutta laidasta laitaan, joten mikä mukavampaa, kuin yhdistää nämä kaksi intohimoa ja antaa äänikirjan laulaa lenkkeilyn lomassa! Kaipaan myös rauhaa ja hiljaisuutta, mihin puolestaan mökkeily luo luontevat puitteet.

Ota yhteyttä

Virpi Europaeus

050 505 2888

virpi.europaeus(at)progrowth.fi