Pro Growth Consulting Oy

Terveys- ja hyvinvointiratkaisujen myyntikoulutus

Terveysteknologia- ja hyvinvointiratkaisujen kehitys on huimaa, ja yritykset tuovat markkinoille innovatiivisia ratkaisuja. Rohkeus on avainsana menestyneen innovaation myyntiin. 

Hyvinvointipalvelujen myynnissä asiakaskunta on sama, mutta myydään palveluja ja syvällistä kumppanuutta.

Terveys- ja hyvinvointiratkaisujen koulutuksemme tarjoaa käytännönläheistä osaamista, työkaluja sekä vertaisoppimista näihin haasteisiin.

Parasta koulutuksessa

 • Opit terveys- ja hyvinvointiratkaisujen myynnin ja markkinoinnin parhaita käytäntöjä.
 • Verkostoidut alan osaajien (osallistujat, kouluttajat ja vieraspuhujat) kanssa.
 • Kuulet Lessons Learnt -puheenvuoroja alan asiantuntijoilta ja menestyjiltä.
 • Pääset tekemään yrityksesi tai vastuualueesi kasvusuunnitelman konsultin ohjaamana.
 • Saat aikaa oman työn suunnitteluun ja kehittämiseen teema kerrallaan.

Terveys- ja hyvinvointiratkaisujen myyntikoulutusta on järjestetty jo vuodesta 2019. Lue alla olevista linkeistä, miten koulutusohjelma on kehittynyt vuosien varrella vastaamaan terveysteknologia-alan yritysten tarpeita myynnin kehittämiseksi. Kirjoittajina terveysteknologia ry:n toimitusjohtaja Saara Hassinen sekä Pro Growth Consulting:in toimitusjohtaja Erkki Tuomi.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

 • Terveysteknologia-alan yrityksille
 • Terveys- ja hyvinvointipalveluja tarjoaville yrityksille
 • Hyvinvointiratkaisuja tarjoaville yrityksille
THM

Anna Spehar, Biomensio Oy

”Olen päässyt jo käyttämään käytännössä koulutuksessa oppimiani, myyntiprosessiin liittyviä taitoja. Eritysesti kaupan klousaamistaitojen läpikäymisestä oli minulle hyötyä. Koen, että koulutus toi myös systematiikkaa ja suunnitelmallisuutta meidän tekemiseen, ja siitä on paljon hyötyä.”

Lue koko blogiteksti täältä.

Joonas Siitonen, Forsante Oy (entinen Valuecode)

”Parasta koulutuksessa oli käytännönläheinen ote myyntiin ja markkinointiin, sekä kouluttajien vankka osaaminen terveysteknologia-alan myynnistä. Oli hienoa saada laajennettua verkostoaan ja päästä ihan suoraan kysymään toisilta neuvoa ja vinkkejä.”

Veikko Wahlroos, Uniogen

”Todella kattava koulutus. Ohjelmasta sai konkreettisiaa vinkkejä myynnin rakentamiseen omaan organisaatioon sekä perspektiiviä heikkouksiin ja vahvuuksiin yksilötasolla. Erityisesti liidien ruokkiminen, myyntisuppilon hoitaminen klousaamiseen saakka, markkinoinnin osa-alueiden kehittäminen ja myyntikäyttäytymisen profilointi oli hyödyllistä.” 

Käytännön tietoa

 • Ohjelma sisältää 12 koulutuspäivää eri aihealueita käsitellen.
 • Koulutuspäivät pidetään klo 8.30-15. Lähipäivät järjestetään Pitäjänmäellä, Valimotie 9-11, Helsinki. Ohessa 20.3. päivittynyt ohjelman aikataulu.
 • Päivät sisältävät käytännönläheisiä harjoituksia ja ryhmätehtäviä. Syvennät omaa oppimistasi yrityskohtaisilla ennakko- ja jälkitehtävillä, joiden avulla pääset soveltamaan opittuja asioita käytäntöön.​​
 • Kouluttajina toimivat eri osa-alueiden erityisasiantuntijat Pro Growthin laajasta asiantuntijaverkostosta.​​
 • Toimialan sisäistä verkottumista tuetaan koulutuksen aikana yhteisillä oppimistehtävillä.
 • Koulutuksessa rakennetaan myös oman yrityksen kasvusuunnitelmaa Growth Plan ohjelman avulla.

Kai Ruuskanen, Lojer

”Ehkä parasta Growth Planien laatimisessa oli se analyyttisyys, jonka se mukanaan toi. Oli pakko katsoa lukuja tarkkaan ja päättää, millä kriteereillä asioita viedään eteenpäin. Saatiin työstöstä aikaiseksi myös hyvä toimenpidelista, jonka avulla edetään.”

Lue koko blogiteksti täältä.

Koulutuksen hinta

Terveys- ja Hyvinvointiratkaisujen TäsmäKoulutuksena toteutettava koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa, ja ELY tukee mukaan hyväksymiensä yritysten osallistumista 50 – 70 prosentin maksuosuudella yrityksen konsernin koosta riippuen.

Yrityksen/konsernin kokohinta / osallistuja
2 – 49 työntekijää410, 40 € + alv
50 – 249 työntekijää547, 20 € + alv
yli 250 työntekijää684, 00 € + alv

Miten mukaan?

Koulutusohjelmaan otetaan mukaan noin 20 henkilöä, ja osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksen.

Suosittelemme, että yrityksestä tulisi mukaan useampi osallistuja. Näin varmistat sen, että asiat oikeasti menevät eteenpäin yrityksessä ja saat parhaan mahdollisen hyödyn ohjelmasta.

Ilmoittautuminen päättyy 19.3.2024.

Koulutuksesta vastaavat asiantuntijat

Erkki Tuomi

Vastaava kouluttaja

Laura Vehmaa (kuva-neliömuoto)

Laura Vehmaa

Projektivastaava

Kaisu Sutinen

Markkinointi

Timo Aittoniemi

Myyntiprosessi

Peter Sandeen

Markkinointiviestintä

Jenni Kiho Pro Growth Startti Plus

Jenni Kiho

Rahoitus

Jarno Wuorisalo

Sisältömarkkinointi ja hakukonenäkyvyys

Aikaisemmin mukana olleita yrityksiä:

Lojer Oy, Planmed Oy, Optomed OYj, Biohit Oyj, Lääketietokeskus Oy, Serres Oy, Labquality Oy, Suunnittelu Särmä, Innokas Yhtymä Oy, Son Oy, Medigoo Oy, DRA Consulting Oy, Benete Oy, GettingBetter Oy, Abacus Diagnostica Oy, Fjuul Vision Oy, Askel Healthcare Oy, BioMensio Oy, Cerenion Oy, CSIT Finland Oy, End of Day Solutions, MDS Finland Oy, Oy Growth Curves Ab Ltd., Protacon Group Oy, RemoteA Ltd, Valuecode Oy, Dilaw Asianajotoimisto Oy, QMS Nordic Oy, Genevia Technologies Oy, Muittari & Co Oy, ESiOR Oy, PulseOn Oy, ArcDia International Oy, Pinja Digital Oy, Metropolia AMK, Nordic Genex Oy, Medanets Oy, Nightingale Health Oy, VitalSignum Oy, Uniogen Oy, Adamant Health Oy, Business Finland, Health & Wellbeing.

Terveysteknologia ry ja Pro Growth Consulting Oy ovat toteuttaneet aikaisemmin yhteistyössä neljä kertaa koulutusohjelman, joissa mukana on ollut yhteensä yli viisikymmentä kasvuhaluista yritystä. Tämän johdosta olemme kehittäneet aiempaa laajemman koulutusohjelman.

Uusi Terveys- ja hyvinvointiratkaisujen myyntikoulutus käynnistyy huhtikuussa 2024. Ohjelman aikana kehität taitojasi myynnissä ja markkinoinnissa, jonka jälkeen sinulla on edellytykset lähteä tavoittelemaan kasvua niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Koulutusohjelmaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan vastuukouluttaja Erkki Tuomeen, erkki.tuomi@progrowth.fi, puh. 050 67662 tai jättää yhteydenottopyynnön alta.