Pro Growth Consulting Oy

Terveys- ja Hyvinvointiratkaisujen myyntikoulutus

Haluatko oppia konkreettisia myyntitaitoja ja kehittyä markkinoinnissa? Kaipaatko ammattilaisen apua yrityksesi kasvutavoitteisiin pääsemiseksi? Haluaisitko rakentaa ympärillesi asiantuntevan verkoston terveys- ja hyvinvointialan toimijoista? Tule mukaan myynnin ja markkinoinnin koulutukseen, joka on räätälöity juuri terveys- ja hyvinvointiratkaisuja tarjoavien yritysten tarpeisiin!

Terveysteknologia ry ja Pro Growth Consulting Oy ovat toteuttaneet aikaisemmin yhteistyössä kolme kertaa koulutusohjelman, joissa mukana on ollut yhteensä kolmisenkymmentä kasvuhaluista yritystä. Tämän johdosta olemme kehittäneet aiempaa laajemman koulutusohjelman.

Uusi Terveys- ja Hyvinvointiratkaisujen myyntikoulutus käynnistyy marraskuussa 2022. Ohjelman aikana kehität taitojasi myynnissä ja markkinoinnissa, jonka jälkeen sinulla on edellytykset lähteä tavoittelemaan kasvua niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Lue vastuukouluttaja Erkki Tuomen kirjoitus koulutuksen kehitystarinasta täältä.

Parasta koulutuksessa

 • Ohjelmassa esitellään terveys- ja hyvinvointiratkaisujen myynnin ja markkinoinnin parhaita käytäntöjä.
 • Ohjelma sisältää ratkaisumyynnin, digimyynnin ja kanavamyynnin parhaat käytännöt.
 • Ohjelman tavoitteena on auttaa terveys- ja hyvinvointiratkaisuja tarjoavia yrityksiä kasvamaan ja mahdollisesti kansainvälistymään.
 • Pääset verkostoitumaan alan osaajien (osallistujat, kouluttajat ja vieraspuhujat) kanssa.
 • Saat kuulla Lessons Learnt -puheenvuoroja alan asiantuntijoilta ja menestyjiltä.
 • Ohjelman aikana pääset tekemään yrityksesi tai vastuualueesi kasvusuunnitelman kasvukonsultin ohjaamana.
 • Kun osallistut ohjelmaan, suunnittelet ja kehität samalla systemaattisesti omaa työtäsi teema kerrallaan.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

 • Terveys- ja hyvinvointiratkaisuja tarjoavat yritykset, jotka tahtovat kasvattaa osaamistaan myynnissä, markkinoinnissa, kasvussa ja kansainvälistymisessä​
 • Terveys- ja hyvinvointiratkaisuja tarjoaville yrittäjille ja yrityksille
 • Terveys- ja teknologiaratkaisuja tarjoavien yritysten avainhenkilöille, jotka vastaavat mm. yritysten johdosta, kehitysjohdosta, myynnistä ja markkinoinnista sekä strategisesta liiketoiminnasta

Anna Spehar, Biomensio Oy

”Olen päässyt jo käyttämään käytännössä koulutuksessa oppimiani, myyntiprosessiin liittyviä taitoja. Eritysesti kaupan klousaamistaitojen läpikäymisestä oli minulle hyötyä. Koen, että koulutus toi myös systematiikkaa ja suunnitelmallisuutta meidän tekemiseen, ja siitä on paljon hyötyä.”

Joonas Siitonen, Forsante Oy (entinen Valuecode)

”Parasta koulutuksessa oli käytännönläheinen ote myyntiin ja markkinointiin, sekä kouluttajien vankka osaaminen terveysteknologia-alan myynnistä. Oli hienoa saada laajennettua verkostoaan ja päästä ihan suoraan kysymään toisilta neuvoa ja vinkkejä.”

Käytännön tietoa

 • Ohjelma sisältää 12 koulutuspäivää eri aihealueita käsitellen. Koulutuspäivät sisältävät käytännönläheisiä harjoituksia ja ryhmätehtäviä sekä esimerkkejä. Koulutuspäivien ulkopuolella toteutetaan ennakkotehtäviä ja yrityskohtaisia jälkitehtäviä, joiden avulla pääset soveltamaan opittuja asioita käytännön liiketoimintaasi.​​
 • Kouluttajina toimivat eri osa-alueiden erityisasiantuntijat Pro Growthin laajasta asiantuntijaverkostosta.​​
 • Lisäksi kaksi yrityskohtaista workshoppia kullekin osallistujayritykselle.​​
 • Koulutuksissa keskitytään yrityskohtaisten kasvun edellytysten identifiointiin ja kasvun ja kansainvälistymisen tukemiseen.
 • Onnistuneita yritys-tapauksia tuodaan esille vieraspuhujien avulla. ​​
 • Toimialan sisäistä verkottumista tuetaan koulutuksen aikana yhteisillä kehittämistöillä ja oppimistehtävillä.

Koulutuksen hinta

Terveys- ja Hyvinvointiratkaisujen myyntikoulutus järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa, ja ELY tukee mukaan hyväksymiensä yritysten osallistumista 50 – 70 prosentin maksuosuudella yrityksen koosta riippuen.

Yrityksen kokohinta / osallistuja
2 – 49 työntekijää1 117,20 € + alv
50 – 249 työntekijää1 489,60 € + alv
yli 250 työntekijää1 862,00 € + alv

Koulutuksesta vastaavat

Erkki Tuomi

Vastaava kouluttaja

Oula Hyle

Projektivastaava

Kaisu Sutinen

Markkinointi

Timo Aittoniemi

Myyntiprosessi

Peter Sandeen

Markkinointiviestintä

Jenni Kiho Pro Growth Startti Plus

Jenni Kiho

Rahoitus

Jarno Wuorisalo

Sisältömarkkinointi ja hakukonenäkyvyys

Aikaisemmin mukana olleita yrityksiä

Lojer Oy, Planmed Oy, Optomed OYj, Biohit Oyj, Lääketietokeskus Oy, Serres Oy, Labquality Oy, Suunnittelu Särmä, Innokas Yhtymä Oy, Son Oy, Medigoo Oy, DRA Consulting Oy, Benete Oy, GettingBetter Oy, Abacus Diagnostica Oy, Fjuul Vision Oy, Askel Healthcare Oy, BioMensio Oy, Cerenion Oy , CSIT Finland Oy, End of Day Solutions, MDS Finland Oy, Oy Growth Curves Ab Ltd., Protacon Group Oy, RemoteA Ltd, Valuecode Oy, Dilaw Asianajotoimisto Oy, QMS Nordic Oy, Genevia Technologies Oy, Muittari & Co Oy, ESiOR Oy, PulseOn Oy, ArcDia International Oy

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Erkki Tuomi: erkki.tuomi@progrowth.fi, 050 67662