Pro Growth Consulting Oy

Taloushallintoalan myyntikoulutus

Kun tiedät ja osaat, niin kaikki on helpompaa – jopa asiakashankinta. Koulutuksessa otat haltuun tilitoimistosi myyntiprosessin. Saat varmuutta neuvotteluihin, luotettavuutta asiakassuhteisiin ja taitoa uusimpien työkalujen käyttöön.

Ohjelma toteutetaan yhdessä Taloushallintoliiton ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa jo neljännen kerran.

Ohjelman jälkeen:

  • Tiedät, kuinka säilytät haluamasi asiakkaat.
  • Tilitoimistosi kasvaa, kun saat kannattavia uusia asiakkaita.
  • Osaat hyödyntää uusimmat työkalut työssäsi.
  • Saat rohkeutta myyntityöhön ja löydät omat vahvuutesi.
  • Kirjoitat vaikuttavia sisältöjä asiakkaiden tavoittamiseksi.

Lue blogistamme, miksi taloushallintoalalla myyntiosaaminen on keskeistä.

– Pekka Lieppinen, Tilitoimisto Pekka Lieppinen oy

”Kurssi oli monipuolinen katsaus markkinoinnin saloihin uusien tuulien puhaltaessa. Näin vanhemmallekin tieteenharjoittajalle antoi paljon ajatuksia ja konkreettista kokeiltavaksi omassa toiminnassamme.”

– Päivi Pajula, Accado Oy

”Accado Oy Ab:n uudet kotisivut julkaistiin ja markkinoinnin panostusta päätettiin lisätä. Koulutuksesta saimme lisätietoa ja ideoita myynnin kehittämiseen. Saimme myös konkreettista hyötyä, kun tarjouspyyntöämme tarkasteltiin ammattilaisen silmin. Koulutus auttoi myös verkostoitumaan.”

– Jenni-Mari Penttinen, Elegian Oy

”Koulutus antoi paljon ymmärrystä asiakkaiden käyttäytymisestä ja siitä, miten siihen voi vaikuttaa omien toimintatapojen avulla. Koulutuksen avulla uudistimme ajatteluamme, prosessejamme, nettisivujamme ja oikeastaan kaikkea myyntiin liittyvää. Suosittelen koulutusta lämpimästi kaikille asiakashankintaa tekeville.”

– Hanna Buuri, Ekomia Oy

”Koulutus antoi lisää hyviä työkaluja myyntiin, sekä motivaatiota itsensä ja myyntiprosessin kehittämiseen jatkossakin.”

Koulutuksen sisältö

Uusasiakashankinta

Tiedämme, että tilitoimistot löytävät usein uusia asiakkaita puskaradion kautta, mutta olemme myös kuulleet, että joskus suosittelijat tyrehtyvät.

Asiakashankinnan tulisi perustua monipuoliseen kanavien hyödyntämiseen.

Ohjelmassa opit määrittelemään ihanneasiakkaittesi profiilin ja kehittämään tehokkaita strategioita heidän tavoittamisekseen.

Nykyasiakkaiden pito

Uskomme, että mielestäsi tilitoimiston vaihtaminen on nykyään liian helppoa. Siksi kannattavista nykyasiakkaista on syytä pitää kiinni ja tehdä erinomaisesta asiakas-kokemuksesta yrityksesi erottumistekijä.

Ohjelmassa saat konkreettisia työkaluja ja ideoita nykyisten asiakkaiden säilyttämiseen sekä lisämyyntiin, jotta varmistat asiakkaidesi potentiaalin.

Uudet digikanavat ja tekoäly

Olisihan se hienoa, kun joku hoitaisi myyntiä puolestasi, samalla kun sinä keskityt asiakkaiden palvelemiseen.

Ohjelmassa opit valjastamaan tekoälyn myynnin ja markkinoinnin tueksi. Saat käyttöösi parhaat uudet (ilmaiset) ja hyväksi koetut työkalut, joilla teet työstäsi sujuvampaa.

Koulutusohjelman aikataulu

Koulutuksen lähipäivät järjestetään, osoitteessa Valimotie 9-11, Helsinki sekä Taloushallintoliiton tiloissa Kampissa Helsingissä.

Koulutuksen hinta

Tämä TäsmäKoulutuksena toteutettava koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa. ELY tukee mukaan valitsemiensa yritysten osallistumista 50–70 prosentin maksuosuudella yrityksen koosta riippuen.

Yrityksen kokoYrityksen maksuosuus / osallistuja
0-49 henkilöä410,40 €+ alv
50-249 henkilöä547,20 €+ alv
250- henkilöä684 € + alv
Mikäli yritys kuuluu konserniin, hinta määrittyy konsernin henkilöstömäärän mukaan.

Miten mukaan?

Suosittelemme, että yrityksestä tulisi mukaan useampi osallistuja. Näin varmistat sen, että asiat oikeasti menevät eteenpäin yrityksessä ja saat parhaan mahdollisen hyödyn ohjelmasta.

Ohjelmasta vastaavat asiantuntijat

Timo Aittoniemi

Timo Aittoniemi, Vastuukouluttaja

040 5667060, timo.aittoniemi@progrowth.fi

Laura Vehmaa (kuva-neliömuoto)

Laura Vehmaa, Projektivastaava

040 1279080, laura.vehmaa@progrowth.fi

Taloushallintoliitto

Juha Sihvonen, Taloushallintoliitto

”Monet myyntikoulutukset ovat usein vain ”pelkkää koulutusta”, mutta tässä ohjelmassa sinua autetaan kädestä pitäen vaikeissa myyntiin ja markkinointiin liittyvissä asioissa ja autetaan konkreettisin keinoin saavuttamaan omat myynnilliset tavoitteesi.”

Vastaavassa koulutusohjelmassa mukana olleita yrityksiä:

Accado Oy Ab, Accountor Finago Oy, Aico Oy, Briox Finland Ab, Carpentum Oy, Ekomia Oy, Etelä-Karjalan Tili ja Isännöinti Oy, Fennoa Oy, Fennovet Oy, Fiscales Oy, Gordion talousohjaus, Karvian Yrityspalvelu Oy, KV-tili Oy, Lakeuden Yrityspalvelu Oy, Mediatili Oy, Meisenet Oy, Nova Alandia Ab​, Relion Oy, Saruman Oy Satakunnan Yritystili Oy, Savon Tilipiste Oy, Savon Tilitieto Oy​, Suomen Taloushallintoliitto ry​, Talenom​, Talouskonsultointi Mertaoja, Talousnurkka Oy, Talousyrittäjät yhtymä Oy​, Tili-Center Nurmela Ky,Tilidea Oy Tiliaktiiva Oy, Tilipalvelu SER Oy, Tilitalo Aaltonen Oy​, Tilitoimisto Ekomia Oy, Tilitoimisto Scandia Oy​, Tilitoimisto Smart Office​ Oy, Titomet Oy, Valjas Services Oy

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Koulutusohjelmaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan vastuukouluttaja Timo Aittoniemeen, timo.aittoniemi@progrowth.fi, 040 5667060 tai jättää yhteydenottopyynnön alta.

Taloushallintoliitto