Pro Growth Consulting Oy

Ratkaisumyyjien ja digimarkkinoijien rekrytoiva ohjelma

Myyjälle olisi tarvetta, mutta samalla mietit, lisääntyykö myynti oikeasti jos hommaan palkataan uusi ihminen? Toisaalta virherekrytoinnilla voi olla kauaskantoisia seurauksia, jos tulosta ei tule.

Meillä on ratkaisu:

Konsulttimme Timo Aittoniemi kertoo kahdessa minuutissa, miksi yrityksen kannattaakin palkata henkilö nimenomaan rekrytoivan ohjelman kautta. Katso!

Vuoden 2024 rekrytoivan ohjelman yrityspaikat ovat täynnä!

Seuraava toteutus käynnistetään todennäköisesti keväällä 2025. Jätä yhteystietosi meille, mikäli haluat varata yrityksellesi paikat seuraavaan ohjelmaan ensimmäisenä.

Siirry RekryKoulutuksen työnhakijan sivulle ->

Miksi kannattaa palkata rekrytoivan ohjelman avulla?

Sinun ei tarvitse hukata resursseja työlääseen rekrytointiprosessiin, kun rekrytoinnin ammattilaiset löytävät yrityksellesi sen oikean.

Vältät rekrytoinnin riskin, kun pääset tutustumaan ehdokkaaseen työssäoppimisjakson aikana ennen rekrytointipäätöstä.

Ammattilaisten avulla saat tiimiisi nykyajan myynti- ja markkinointiosaamisella varustettu energiapakkauksen, joka on valmis tarttumaan toimeen!

Pro Growth Consulting on järjestänyt rekrytoivan ohjelman jo 12 kertaa aiemmin. Yli 100 mukana ollutta yritystä on napannut koulutuksesta joukkoihinsa mm. toimitusjohtajan, myyntijohtajan, myyntipäällikön, asiakkuuspäällikön, ratkaisumyyjän, teknisen myyjän, projektipäällikön, markkinointijohtajan, markkinointipäällikön, Account Managerin, Sales Managerin ja Chief Growth Officerin.

”Kaksi hakijaa oli osaamisensa ja persoonansa puolesta niin hyvin meille sopivia, että päätin palkata molemmat. Saimme enemmän kuin odotimme: saimme kokeneen myyntijohtajan ja osaavan kasvustrategistin”. – Kertoo NerdyNetin toimitusjohtaja Jarno Laihi. Lue koko juttu blogistamme.


Vältä kalliit riskit

Myyjän palkkaaminen voi olla yritykselle riski, jos kaivattuja tuloksia ei tulekaan. Avaintekijöitä onnistuneessa rekrytointiprosessissa on paitsi sopivan henkilön löytäminen, myös perehdys, johon ei aina ole irrottaa muualla tarvittavia resursseja. Tähän tarpeeseen järjestämme RekryKoulutuksen; jotta voimme helpottaa asiantuntevan myyjän tai markkinoijan rekrytointia ja sinä vältät rekrytointiin liittyvät kalliit riskit.

Säästät aikaa ja vaivaa, kun me etsimme sinulle oikean henkilön/henkilöt ja järjestämme haastattelut puolestasi. Voit luottaa siihen, että henkilö on ammattitaitoinen ja hallitsee nykyaikaisen ratkaisumyynnin menetelmät, sillä me päivitämme hänen osaamisensa. Varmistut uuden osaajan taidoista ja siitä, että rekrykandidaattinne on varmasti oikea ihminen kyseiseen tehtävään juuri teidän yrityksessänne, kun pääset tutustumaan henkilöön 4 kuukauden työssäoppimisjakson aikana. Miltä kuulostaa?

Tässä vaiheessa rekrytoivaan ohjelmaan ilmoittautuminen ei sido sinua vielä mihinkään. Sitoudut vasta, kun olet haastatellut sinulle valitsemamme kandidaatit ja valinnut heistä jonkun. Kannattaa siis vinkata nyt meille, jos rekrytoiminen on ajankohtaista – laitamme verkot vesille puolestasi!

Näin rekrytoiva ohjelma toimii

 • Jätä hakemus ja tiedot haettavasta/haettavista henkilöistä meille 22.4. mennessä.
 • Sinä valitset hakijoiden joukosta yritykseesi parhaiten sopivan henkilön.
 • Valitsemasi henkilö osallistuu koulutusohjelmaan, jossa hän valmistautuu ottamaan vastuuta yrityksenne myynnistä tai markkinoinnista.​
 • Opiskelija suorittaa koulutuksen ohella työssäoppimisjakson yrityksessänne. Työharjoittelun aikana tutustutte toisiinne, ja työharjoittelija oppii talon tavoille.​
 • Tavoitteena on, että työssäoppimisjakson jälkeen työnhakija jää teille töihin.​
 • Ohjelman yrityskohtainen ELY-tuettu hinta on 2322 € / valittu hakija.

RekryKoulutus on TE-toimiston ja ELY-keskuksen tukema ohjelma, jossa tavoitteena on auttaa yrityksiä rekrytointiprosessissa ja työllistää ammattitaitoisia hakijoita. Pro Growthin ammattitaitoiset kouluttajat päivittävät rekrykandidaattien myynti- ja markkinointitaidot vastaamaan osallistuvien yritysten tarpeita. Koulutuksessa käydään läpi:

 • myyntiprosessin vaiheet ja parhaat käytännöt
 • hissipuheet, kylmäsoitot ja etämyynnin kikat
 • markkinointiviestin kiteytys
 • markkinoinnin maksuttomat automaatiot
 • sosiaalista myyntiä
 • myynnin ja markkinoinnin datan keräämistä ja hyödyntämistä
 • henkilökohtaisia myyntitaitoja ja myyntikäyttäytymistä
 • hakukonenäkyvyyden perusteet ja siihen vaikuttamisen keinoja.

Ote on vahvasti käytännöllinen – opetuspäiviä tulee jakson aikana 1-2 päivää viikossa, samalla kun kandidaatti tekee yrityksessäsi työharjoittelua. Yrityksellesi tämä toimintatapa on edullinen, sillä saat kandidaatin heti yritykseesi soveltamaan opittuja aiheita käytännön työhön, mutta voit rauhassa pohtia rekrytointia ohjelman päättymiseen asti. Tavoitteena on, että tuleva myynnin vahvistus on hyvin valmistettu niin myynnin ja markkinoinnin osaamisen kuin yrityksesi käytäntöjen suhteen mahdollisen työsuhteen alkaessa.

Onnistuneita kokemuksia

Jonne Hellgren, CEO & CO-founder | RePack Oy

Mainio konsepti: kerroimme tarpeemme, ja meille mätsättiin parit lyhyet haastattelut sitoumuksetta. Toinen haastatelluista vastasi hyvin tarpeitamme ja kansainvälistymisemme sai uutta vauhtia!

Peik Åström, toimitusjohtaja | CSIT Finland

Meillä oli tarve löytää myynnin ja markkinoinnin osaaja. Tämä oli uskomattoman kätevä ja helppo tapa! Suosittelen ohjelmaa lämpimästi. Aloituskustannus on maltillinen, ja harjoittelujakson aikana saa hyvän kuvan henkilön sopimisesta teidän organisaatioon.

Jouko Kukko, CEO & Partner | Riihisoft Oy

Osallistuminen tähän ohjelmaan teki rekrytoinnista meille todella helppoa. Pro Growthilla tehtiin taustatyö huolella ja he tiesivät siksi tarkkaan, millaista osaajaa etsimme. Aikaa ei kulunut turhiin haastatteluihin, vaan löysimme nopeasti Business Area Managerin tehtävään sellaisen kovan tason ammattilaisen, jota olimme etsimässä.

Aikaisemmin mukana olleita yrityksiä:

ADA Drive, Apix Messaging, Applixure, Avoin Systems / Web-veistämö, Codemen, Communication Pro, CSIT Finland, Cuckoo Networks, DB Pro, Deltagon Group, Deveo, e-IT, Etufillari, EverTech, Finnish Net Solutions, FusionLayer, Genisys, Go Experience, Good Sign, Gordion-talousohjaus, Granite Partners, Heeros, Infobuild, Infoglove Services, Innotect, Integral, Inse Comsulting, INTO Terveys, Intunex, Iwa Labs, JHD Productions, Justin Group, Kvaliteam, Kwork Innovaatiot, LAURA Rekrytointi, Loginets, Loomis Value Solutions, Loyalistic, M.A.D., Masinotek, Master Brainwork, Mobiilimarkkinointi Routa, Molnix, Mtech Digital Solutions, MunJob, Mysteerio, NetTicket Finland, Nerdynet, NOMO Technologies, NSF Telecom, Oivakoulutus, Pilvi Cloud Company, Privaon, Procountor, Promentor Solutions, Process Genius, Rajasoft, Rohea, S-Code, SCM Best, ServiceFlow, Setera International, Sininen Meteoriitti, Skhole, Springvest, Steinheide, Sujuwa, Surveypal, Taimer, Talenom, TietoPiiri, Trafore, Unocom Consulting, Web-veistämö, Wellmo.

Myyjän osaamisesta vastaavat ammattilaiset

Timo Aittoniemi

Ohjelman pääkouluttaja

Erkki Tuomi

Koulutusvastaava

Jussi Ikkela

Jussi Ikkelä

Myynnin parhaat käytännöt

Riina Mustonen

Ohjelman projektivastaava

Siirry RekryKoulutuksen työnhakijan sivulle ->

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Mitä, jos tarjoamistanne kandidaateista kukaan ei ole sopiva?

Siinä tapauksessa ei tapahdu mitään muuta kuin, että joudut etsimään myyjän jotakin toista kautta. Se, että olet ilmoittanut mukaan ja haastatellut kauttamme löytyneitä henkilöitä ei vielä sido sinua mihinkään.

Mistä hakijat tähän ohjelmaan tulevat?

Tähän ohjelmaan voivat hakea työttömät työnhakijat ja toistaiseksi lomautetut, sillä ohjelma toteutetaan yhteistyössä työ- ja elinkeinoviranomaisten kanssa. Hakemuksia saamme yleensä lähemmäs sata, ja joukossa on aina kovan luokan ammattilaisia, jotka ovat erittäin motivoituneita ottamaan uusia haasteita vastaan. 

Saanko valita itse kaikista hakijoista sopivamman?

Olemme vuosien varrella oppineet, että haastatteluvaihe toimii parhaiten, kun me käymme kaikki hakemukset läpi, pyydämme tarvittaessa lisää tietoa ja järjestämme teille haastattelun muutaman mielestämme parhaiten kriteerinne täyttävän kandidaatin kanssa. Me hoidamme hakijoiden ja yritysten mätsäämisen, josta olemme saaneet paljon kiitosta juuri hyvin onnistuneista mätseistä. Tällä menetelmällä säästämme teiltä aikaa ja vaivaa, mutta pääsemme hyvään lopputulokseen.

Missä vaiheessa ryhdymme maksamaan palkkaa valitsemallemme henkilölle?

Palkanmaksu alkaa siitä, kun teette kandidaatin kanssa työsopimuksen. Yleensä tämä tapahtuu ohjelman päätyttyä. Siihen asti rekrykandidaatti saa työttömyysetuutta.

Mitä jos työssäoppimisen aikana huomaan, ettei henkilö olekaan sopiva?

Pyrimme siihen, että tällaisia yllätyksiä ei tule, mutta jos näin käy, teidän ei ole pakko palkata rekrykandidaattia. Siinä tapauksessa hän jatkaa työn etsimistä omalla tahollaan. 

Missä vaiheessa ilmoittautumisestani tulee sitova?

Vasta silloin, kun olet valinnut jonkun haastattelemistasi hakijoista.

TE-toimisto
ELY-keskus
Pro Growth