Pro Growth Consulting Oy

Rekrytoiva B2B-myyntikoulutus – kehitä osaamistasi ja löydä työpaikka

B2B-myynnin rekrytoiva koulutus on työvoimakoulutus, jossa pääset kehittymään huippumyyjäksi vaativiin asiakasprojekteihin ja jonka tavoitteena on löytää sinulle työpaikka.

Hyppää uudelle uralle ja tule rekrytoivaan B2B-myyntikoulutukseen kehittymään myynnin ammattilaiseksi!

Etsitkö uutta työtä? Oletko työtön työnhakija tai toistaiseksi lomautettu? Ammattitaidostasi ovat kiinnostuneita nopeasti kasvavat ohjelmistoalan yritykset, joilla on hyvät tulevaisuudennäkymät. Tällä kertaa mukana ohjelmassa ovat Congrid Oy, Oy NetTicket Finland Ab, Thirdpresence Oy, CSIT Finland Oy, Sofokus Oy, Helsingin Kamari Oy, QualityDesk Oy, Myyntiakatemia Oy, Pepron Oy, W2M Industries Oy, Fluidit Oy, Grok IT Oy, Stereoscape Oy, Vallum Oy, Codeax Oy ja Impala Services Oy.

Etsinnässä on henkilöitä mm. myyntipäällikön, asiakkuuspäällikön, myyntikonsultin, ratkaisumyyjän, myyjän, myyntineuvottelijan ja markkinoijan tehtäviin.

Näin rekrytoiva B2B-myyntikoulutus toimii:

 1. Me tutustumme sinuun hakemuksesi perusteella ja etsimme mukaan hakeneista yrityksistä sen, joka on mielestämme sinulle parhaiten sopiva.
 2. Järjestämme sinulle haastattelun yrityksen kanssa, ja jos yritys pitää sinua tehtävään sopivana, pääset mukaan ohjelmaan.
 3. Osallistut kolmen kuukauden mittaiseen työssäoppimis- ja myyntikoulutusjaksoon. Jakson aikana pääset työssäoppimiseen sinut mukaan valinneeseen yritykseen, jolloin sinulla on aikaa näyttää, mitä osaat ja tutustua tarkemmin yritykseen.
 4. Tavoitteena on, että työssäoppimisjakson lopussa teet työsopimuksen yrityksen kanssa.

B2B-myynti on ongelmanratkaisua

Myynnin ammattilaiseksi ei synnytä, vaan siihen kasvetaan ja kehitytään. Tässä B2B-myyntikoulutuksessa opit myynnin parhaat käytännöt kokeneilta valmentajilta ja pääset heti soveltamaan oppeja työskentelemällä sinut mukaan valinneessa yrityksessä. Kysymys ei ole puhelinmyynnistä tai muusta luukuttamisesta, vaan asiakasyrityksemme etsivät henkilöitä, jotka pystyvät perehtymään syvällisesti heidän ongelmiinsa ja tarjoamaan heille ratkaisuja. B2B-myyjä toimii siis asiakkaan auttajana. Koulutuksessa perehdymme myös markkinoinnin uusimpiin menetelmiin ja työkaluihin.

Tässä ohjelmassa sinun ei tarvitse etsiä harjoittelupaikkaa itse – me teemme sen puolestasi! Tavoite on, että työllistyt ohjelman lopuksi siihen yritykseen, jossa olet ollut harjoittelemassa.

Kenelle B2B-myyntikoulutus sopii?

Voit hakea koulutukseen mukaan, jos olet työtön työnhakija, työttömyysuhan alaisena tai toistaiseksi lomautettu. Koulutustaustasi ei ole oleellinen, tärkeämpää on, että haluat oppia uutta, kehittyä myyntityössä ja oppia auttamaan asiakkaita parhaan ratkaisun löytämisessä heidän haastaviinkin ongelmiinsa.

Koulutus pidetään suomeksi, joten toivomme sinun osaavan kohtuullisen hyvin suomen kieltä (taitotaso B1.2).

Osa yrityksistä etsii B2B-myyjää kansainvälisille markkinoille, joten muusta kielitaidosta saattaa hyvinkin olla hyötyä. Tähän ohjelmaan voit hakea mukaan riippumatta siitä, oletko juniori vai seniori – molemmille löytyy kiinnostavia mahdollisuuksia!

Käytännönläheistä koulutusta ja työssäoppimista

Rekrytoiva koulutusohjelma pitää sisällään kolmen kuukauden mittaisen työssäoppimisjakson yrityksessä sekä samanaikaisesti järjestettävän B2B-myynnin koulutuksen.

Koulutukseen kuuluu noin viikoin välein järjestettävät 12 valmennuspäivää sekä etäoppimistehtäviä. Koulutuksessa perehdytään mm. myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun ja johtamiseen, myynnin ja markkinoinnin digikeinoihin, henkilökohtaiseen myyntikyvykkyyteen, myynnin johtamiseen tiedolla, myyntiprosessin vaiheisiin ja hakukonenäkyvyyteen ja siihen vaikuttamiseen.

Työssäoppimisjaksolla pääset tutustumaan sinut mukaan valinneeseen yritykseen ja yritys sinuun. Jakson aikana perehdyt yrityksen toimintaan, pääset harjoittelemaan koulutuksen oppeja käytännössä sekä näyttämään omaa osaamistasi yritykselle.

Miksi sinun kannattaa tulla mukaan?

 • Ohjelman tavoitteena ei ole vain oppia uusia taitoja vaan myös luoda uusia työpaikkoja – sinullekin!
 • Opit B2B-myyntityön parhaat käytännöt käytännönläheisessä koulutuksessa kokeneen valmentajan johdolla.
 • Pääset heti soveltamaan oppimiasi asioita käytännössä ohjelmaan kuuluvan työssäppimisjakson aikana.
 • Et joudu etsimään harjoittelupaikkaa ja potentiaalista työnantajaasi itse, vaan me teemme sen puolestasi.
 • Meillä on pitkä kokemus työnhakijoiden ja yritysten ”mätsäämisestä”. Teemme sen huolella, ja etsimme sinulle parhaiten sopivan yrityksen. Näin ollen työllistyminen ohjelman lopuksi on hyvin todennäköistä.
 • Valitsemme yritykset huolella, jotta voimme olla varmoja heidän todellisesta rekrytointitarpeestaan ja sitoutumisestaan ohjelmaan ja sinuun.
 • Olemme tukenasi koulutuksen ja työssäoppimisjakson aikana ja teemme kaikkemme, jotta sinä saat ohjelman päätteeksi työsopimuksen.

Lue täältä lisää osallistujien kokemuksista: www.progrowth.fi/kokemuksia-rekrykoulutuksesta/

Aiemmin ohjelmassamme ovat olleet mukana mm. seuraavat yritykset:

ADA Drive, Apix Messaging, Applixure, Appmill, Avoin Systems / Web-veistämö, Codemen, Communication Pro, CSIT Finland, Cuckoo Networks, DB Pro Oy, Deltagon Group, Deveo, Dilaw Asianajotoimisto, Easywhistle, e-IT, EverTech, Finnish Net Solutions, FusionLayer, Genisys, Go Experience, Good Sign, Gordion-talousohjaus, Granite Partners, Heeros, Infobuild, Infoglove Services, Innotect, Integral, INTO Terveys, Intunex, Islet Group, Iwa Labs, JHD Productions, Justin Group, Kvaliteam, Kwork Innovaatiot, LAURA Rekrytointi, Loginets, Loomis Value Solutions, Loyalistic, M.A.D., Masters Brainwork, mcare pro Oy, Mobiilimarkkinointi Routa, Molnix, Mtech Digital Solutions, MunJob, Mysteerio, Nerdynet, NOMO Technologies, NSF Telecom, Osaango, Pilvi Cloud Company, Privaon, Procountor Oy, Promentor Solutions, Rajasoft, Rohea, S-Code, SCM Best, Service-Flow, Setera International, Sininen Meteoriitti, Skhole, Springvest, Sujuwa, Surveypal, Taimer, Talenom, Teconer, TietoPiiri, Trafore, Ultrahack, Unicom Consulting, Weasel Software, Webropol, Web-veistämö, Wellmo, Woolman.

Tutustu opiskelijoiden tarinoihin!

Blogistamme löydät opiskelijoiden tarinoita rekrykoulutuksesta vuosien varrelta:

 • Jonna sai rekrykoulutuksesta lisää varmuutta ja työkaluja myyntityöhön. Parasta oli kuitenkin pesti yrityksessä, johon Jonna solahti hetkessä ja jossa hänen osaamisensa tuli parhaaseen mahdolliseen käyttöön. Lue täältä Jonnan matkasta.
 • Matti halusi takaisin IT-alalle ja pieneen, mutta vauhdilla kasvavaan yritykseen. Hän päätyi NerdyNetille vastaamaan myynnistä, mutta kesällä 2021 hänet nimitettiin yrityksen toimitusjohtajaksi. Lue Matin tarina täältä.
 • Pirjo ei ollut työskennellyt ennen suoraan myynnissä mutta rekrykoulutuksesta hän löysi paitsi myyjän itsestään, myös työpaikan! Lue Pirjon tarina täältä.

Annan hyvin harvoin näin hyviä arvosanoja. Kertoo rehellisesti sen, että nyt on todella pätevistä kouluttajista ja erinomaisesta materiaalista kyse.

Rekrykoulutuksessa keväällä 2021 mukana ollut opiskelija

Pro Growthin koulutus oli kaikkinensa erinomainen myynnin ja markkinoinnin paketti, jota voin hyödyntää tulevassa työssäni. Kouluttajat olivat erittäin ammattitaitoisia. Koulutus hoidettiin myös käytännön toteutuksen kannalta hyvin, vaikka korona aiheutti muutoksia toteutukseen.

Rekrykoulutuksessa keväällä 2020 mukana ollut opiskelija

Kouluttajat ja vastuuhenkilöt

Koulutuksen toteuttaa Pro Growth Consulting Oy. Vastuukouluttajana toimii seniorikonsultti Timo Aittoniemi ja hänen apunaan projektivastaava Iida Kallio. Voit olla meihin yhteydessä, jos kaipaat lisää tietoa ohjelmasta. Kouluttajina Timo Aittoniemen lisäksi toimivat mm. Sari Aapola, Antti Pietilä ja Jarno Wuorisalo. Timo Aittoniemeen voit tutustua tarkemmin täällä.

Kysyttävää? Jätä yhteystietosi ja vapaamuotoinen viesti alle, niin olemme sinuun yhteydessä!