Pro Growth Consulting Oy

Työnhakijalle: Tule mukaan kehittymään b2b-myynnin ammattilaiseksi!

Työnhakija: tiesitkö, että ohjelmistoala kasvaa kovaa vauhtia ja tarvitsee uusia myynnin osaajia? Hyppää uudelle uralle ja tule Rekrykoulutukseen kehittymään b2b-myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi!

Myynnin ammattilaiseksi ei synnytä, vaan siihen kasvetaan ja kehitytään. Tässä ohjelmassa opit b2b-myynnin parhaat käytännöt kokeneilta valmentajilta ja pääset heti soveltamaan oppeja sinut mukaan valinneeseen yritykseen.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, toistaiseksi lomautetuille ja työttömyysuhan alla oleville ja henkilöille, joilla on palava halu kehittyä asiantuntijamyyjiksi vaativiinkin projekteihin.

Kokemus myyntityöstä tai ohjelmistoalasta on etu, mutta ei välttämätöntä. Koulutustaustasi voi olla korkeakoulu, ammattikorkeakoulu tai opisto – oleellista on motivaatio oppia uutta ja kehittyä sekä halu työllistyä kasvuhaluiseen pk-yritykseen.

Lähiopetusta ja työssäoppimista

ICT-alan rekrytoiva tehokoulutus koostuu kuukauden mittaisesta koulutusjaksosta ja 2,5 kuukauden työssäoppimisesta. Koulutus keskittyy b2b-myyntiin ja sisältää sekä lähiopetusta että itsenäistä opiskelua.

Koulutuksen teemoja ovat mm. myynnin ja markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen, myynnin ja markkinoinnin digikeinot, henkilökohtainen myyntikyvykkyys, data driven sales, myyntiprosessi liidien generoinnista lisämyyntiin sekä hakukonenäkyvyys ja siihen vaikuttaminen.

Tavoitteena osaamisen kehittäminen ja työpaikka

Koulutuksen tavoitteena on päivittää osaamisesi b2b-myynnissä ja löytää sinulle uusi työpaikka. Samalla asiakasyrityksemme saa motivoituneen ja ammattitaitoisen työntekijän tukemaan yrityksen kasvua. Yritysten haku ohjelmaan on auki 20.1.2021 asti, joten lopullinen lista mukana olevista yrityksistä valmistuu tammikuussa 2021.

Aiemmin ohjelmassamme ovat olleet mukana mm. seuraavat yritykset:

ADA Drive, Apix Messaging, Applixure, Avoin Systems / Web-veistämö, Codemen, Communication Pro, CSIT Finland, Cuckoo Networks, DB Pro Oy, Deltagon Group, Deveo, e-IT, EverTech, Finnish Net Solutions, FusionLayer, Genisys, Go Experience, Good Sign, Gordion-talousohjaus, Granite Partners, Heeros, Infobuild, Infoglove Services, Innotect, Integral, INTO Terveys, Intunex, Iwa Labs, JHD Productions, Justin Group, Kvaliteam, Kwork Innovaatiot, LAURA Rekrytointi, Loginets, Loomis Value Solutions, Loyalistic, M.A.D., Masters Brainwork, mcare pro Oy, Mobiilimarkkinointi Routa, Molnix, Mtech Digital Solutions, MunJob, Mysteerio, Nerdynet, NOMO Technologies, NSF Telecom, Pilvi Cloud Company, Privaon, Procountor Oy, Promentor Solutions, Rajasoft, Rohea, S-Code, SCM Best, Service-Flow, Setera International, Sininen Meteoriitti, Skhole, Springvest, Sujuwa, Surveypal, Taimer, Talenom, TietoPiiri, Trafore, Unicom Consulting, Weasel Software, Web-veistämö

Haluatko mukaan menestymään?

Hae mukaan te-keskuksen sivuilla mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.1.2021 ja lähetä samalla ajantasainen CV meille (anna.tuomikoski@progrowth.fi). Esivalinnassa TE-toimiston ja kouluttajan edustajat käyvät läpi kaikki koulutushakemukset ja valitsevat hakukriteerit täyttävät sekä soveltuvat kandidaatit edelleen haastatteluihin.

Jos tulet valituksi tähän työvoimakoulutukseen, sinulla on heti tiedossa yritys, johon menet työssäoppimisjaksolle ja joka toivottavasti ohjelman lopussa palkkaa sinut. Sinun ei siis tarvitse etsiä harjoitteluyritystä itse, vaan me kouluttajina teemme sen puolestasi. Opiskelijavalinnoista vastaa Uudenmaan TE-toimisto. 

Olen tyytyväinen. Pitäkää edelleen huolta hyvästä kohdeyrityksen ja koulutettavan profiloinnista, innostavasta, hauskasta ja tarpeeksi ammattimaisesta koulutussisällöstä. Olen nauttinut näistä.

Rekrykoulutuksessa syksyllä 2020 mukana ollut opiskelija

Miksi sinun kannattaa tulla mukaan?

 • Ohjelman tavoitteena ei ole vain oppia uusia taitoja vaan myös luoda uusia työpaikkoja – sinullekin!
 • Opit b2b-myyntityön parhaat käytännöt käytännönläheisessä tehokoulutuksessa kokeneen valmentajan johdolla.
 • Pääset heti soveltamaan oppimiasi asioita käytännössä ohjelmaan kuuluvan työssoppimisjakson aikana.
 • Et joudu etsimään harjoittelupaikkaa itse, vaan me teemme sen puolestasi.
 • Meillä on pitkä kokemus työnhakijoiden ja yritysten ”mätsäämisestä”. Teemme sen huolella, jolloin sinun profiilisi oikeasti vastaa yrityksen tarvetta ja rekrytoituminen ohjelman lopuksi on hyvin todennäköistä.
 • Valitsemme yritykset huolella, jotta voimme olla varmoja heidän todellisesta rekrytointitarpeestaan ja sitoutumisestaan ohjelmaan ja sinuun.
 • Olemme tukenasi koulutuksen ja työssäoppimisjakson aikana ja teemme kaikkemme, jotta sinä saat ohjelman päätteeksi työsopimuksen.
 • Ohjelmistoala on tulevaisuuden ala. Jopa haastavan vuoden 2020 aikana 70 % alan yrityksistä ennakoi kasvua ja 50 % yrityksistä aikoo rekrytoida lisää väkeä. Lue lisää alan kuulumisista täältä.

Pro Growthin koulutus oli kaikkinensa erinomainen myynnin ja markkinoinnin paketti, jota voin hyödyntää tulevassa työssäni. Kouluttajat olivat erittäin ammattitaitoisia. Koulutus hoidettiin myös käytännön toteutuksen kannalta hyvin, vaikka korona aiheutti muutoksia toteutukseen.

rekrykoulutuksessa keväällä 2020 mukana ollut opiskelija

Tule kuulemaan lisää!

Järjestämme etäinfotilaisuuden, joissa kerromme koulutuksesta lisää ja vastaamme kysymyksiisi. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla – saat liittymislinkin paluupostissa.

 • Infotilaisuus torstaina 14.1. klo 14 – 15

Ohjelman aikataulu

 • Hakuaika päättyy 20.1.2021
 • Hakijoiden haastattelut ja valinnat 7.2. – 10.3.2021
 • Koulutusjakso 15.3. – 9.4.2021
 • Työssäoppiminen 13.4. – 29.6.2021
 • Ohjelman päättäjäiset 30.6.2021

Pro Growth ansaitsee ison kiitoksen omistautumisesta ja kaikesta tuesta, jota olen saanut. Heidän vinkistä pääsin uuteen työhaastatteluun ensi viikolla. Uskon työllistyväni nopeasti.

Rekrykoulutuksessa 2019 mukana ollut opiskelija

Lue lisää osallistujien kokemuksista blogistamme!

Kysy meiltä lisää!

Koulutuksen toteuttaa Pro Growth Consulting Oy yhteistyössä Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa. Vastuukouluttajana toimii seniorikonsultti Timo Aittoniemi ja hänen apunaan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anna Tuomikoski. Voit olla meihin yhteydessä, jos kaipaat lisää tietoa ohjelmasta.