Pro Growth Consulting Oy

Riina Mustonen

Tausta

Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi. Opiskelin pääaineina esimiestyötä ja työyhteisön kehittämistä. Aloitin työt Pro Growth Consultingilla tammikuussa 2021 asiakashankinnan ja projektikoordinaattorin tehtävissä.  

Olen aiemmalta ammatiltani ja koulutukseltani varhaiskasvatuksen ammattilainen. Kasvatustyö oli erittäin antoisaa, ja nautin työskentelystä lasten ja perheiden parissa, mutta halu kehittää itseäni ja organisaatioiden toimintaa, saivat minut hakeutumaan uudelle alalle. Olen myös toiminut 10 vuotta telinevoimistelu ja teamgym-valmentajana, ja toimin edelleen kansallisten teamgym-kilpailujen tuomarina.

Tehtävä

Työnkuvani on hyvin vaihtelevaa, sillä olen mukana useissa projekteissa. Tällä hetkellä keskityn uusien palveluiden kehittämiseen ja asiakashankintaan. Lisäksi olen mukana koulutusohjelmiemme koordinointityössä.  

Parasta työssäni

Parasta työssäni on itseni kehittäminen, yrityksemme kehittäminen ja asiakasyritystemme kehittymisen taustalla työskenteleminen.

Muuta minusta

Vapaa-aikani kuluu tällä hetkellä taloprojektin parissa. Olemme rakennuttamassa perheeni kanssa unelmiemme taloa, jonka suunnitteleminen on ihanaa, mutta aikaa vievää puuhaa. Tykkään myös ulkoilla, liikkua, mökkeillä, reissata ja retkeillä.