Pro Growth Consulting Oy

Riina Mustonen

Tausta

Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi. Opiskelin pääaineina esimiestyötä ja työyhteisön kehittämistä. Aloitin työt Pro Growth Consultingilla tammikuussa 2021 asiakashankinnan ja projektikoordinaattorin tehtävissä.  

Olen aiemmalta ammatiltani ja koulutukseltani varhaiskasvatuksen ammattilainen. Kasvatustyö oli erittäin antoisaa, ja nautin työskentelystä lasten ja perheiden parissa, mutta halu kehittää itseäni ja organisaatioiden toimintaa, saivat minut hakeutumaan uudelle alalle. Olen myös toiminut 10 vuotta telinevoimistelu ja teamgym-valmentajana, ja toimin edelleen kansallisten teamgym-kilpailujen tuomarina.

Tehtävä

Työskentelen tällä hetkellä Pro Growthilla projektipäällikkönä. Työnkuvani on hyvin laaja, sillä toimin vahvasti yrityksen myynnin ja markkinoinnin parissa, vastaan muutamasta koulutusohjelmastamme sekä avustan konsultointiprojekteissamme.

Koulutusohjelmissamme vastaan koulutusten käytännön järjestelyistä, valmennuksen laadusta ja asiakaskontakteista. Asiakasprojekteissamme toteuttaen asiakkaiden tarpeiden mukaan erilaisia tutkimuksia, hakukoneanalyysejä sekä rekrytoinnin tueksi myyntikäyttäytymistestejä. 

Parasta työssäni

Parasta työssäni on itseni kehittäminen, yrityksemme kehittäminen ja asiakasyritystemme kehittymisen tukeminen.

Muuta minusta

Vapaa-aikani kuluu tällä hetkellä perheen kanssa puuhaillessa ja uuden kotimme pihahommissa. Rakennutimme perheellemme omakotitalon, joka valmistui kesällä 2022. Sen pihassa riittää vielä puuhattavaa, sillä olemme sitä itse edistäneet pienissä paloissa. Kaksi pientä tyttöämme pitävät myös huolen, ettei vapaa-ajasta ole puutetta. Tykkään myös ulkoilla, liikkua, mökkeillä ja reissata.