Pro Growth Consulting Oy

Riina Mustonen

Tausta

Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi. Opiskelin pääaineina esimiestyötä ja työyhteisön kehittämistä. Aloitin työt Pro Growthilla tammikuussa 2021 asiakashankinnan ja projektikoordinaattorin tehtävissä.  

Aiemmalta ammatiltani ja koulutukseltani olen varhaiskasvatuksen ammattilainen. Kasvatustyö oli erittäin antoisaa, ja nautin työskentelystä lasten ja perheiden parissa, mutta halu kehittää itseäni ja organisaatioiden toimintaa, saivat minut hakeutumaan uudelle alalle.

Olen myös toiminut 10 vuotta telinevoimistelu ja teamgym-valmentajana, ja toimin edelleen kansallisten teamgym-kilpailujen tuomarina.

Riina Mustonen myyntijohtaja tausta rekrykoulutus

Tehtävä

Vastaan yrityksemme myynnistä ja markkinoinnista. Työnkuvani on hyvin moninainen, sillä yrityksemme kasvaa kovaa vauhtia ja myynti- ja markkinointiprosessimme sekä tiimimme kehittyy jatkuvasti kasvun ohella.

Lisäksi pyöritän Pro Growthin järjestämiä Rekrykoulutuksia, joissa etsimme ja koulutamme erilaisiin myynnin tehtäviin rekrytoiville yrityksille sopivia työntekijöitä.

Parasta työssäni

Parasta työssäni on itseni kehittäminen, yrityksemme kehittäminen ja asiakasyritystemme kehityksen tukeminen.

Riina Mustonen tutustu tarkemmin

Muuta minusta

Vapaa-aikani kuluu tällä hetkellä perheen kanssa puuhaillessa ja uuden kotimme pihahommissa.

Rakennutimme perheellemme omakotitalon, joka valmistui kesällä 2022. Sen pihassa riittää vielä puuhattavaa, sillä olemme sitä itse edistäneet pienissä paloissa.

Kaksi pientä lastamme pitävät myös huolen, ettei vapaa-ajasta ole puutetta. Tykkään ulkoilla, liikkua, mökkeillä ja reissata.

Riina Mustonen muuta minusta

Ota yhteyttä!

Riina Mustonen

puh. 044 9945 041

riina.mustonen@progrowth.fi

Tutustu Rekrykoulutukseen ja muihin koulutuksiimme sivuillamme.