Pro Growth Consulting Oy

Riina Mustonen

Tausta

Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi. Opiskelin pääaineina esimiestyötä ja työyhteisön kehittämistä. Aloitin työt Pro Growth Consultingilla tammikuussa 2021 asiakashankinnan ja projektikoordinaattorin tehtävissä.  

Olen aiemmalta ammatiltani ja koulutukseltani varhaiskasvatuksen ammattilainen. Kasvatustyö oli erittäin antoisaa, ja nautin työskentelystä lasten ja perheiden parissa, mutta halu kehittää itseäni ja organisaatioiden toimintaa, saivat minut hakeutumaan uudelle alalle. Olen myös toiminut 10 vuotta telinevoimistelu ja teamgym-valmentajana, ja toimin edelleen kansallisten teamgym-kilpailujen tuomarina.

Tehtävä

Työskentelen tällä hetkellä Pro Growthin koulutusohjelmien projektipäällikkönä, eli vastaan koulutuksien käytännön järjestelyistä, valmennuksen laadusta ja asiakaskontakteista. Tämän lisäksi toimin junior konsultin roolissa mukana erilaisissa asiakasprojekteissamme, toteuttaen asiakkaillemme esimerkiksi erilaisia tutkimuksia, hakukoneanalyysejä sekä rekrytoinnin tueksi myyntikäyttäytymistestejä. 

Parasta työssäni

Parasta työssäni on itseni kehittäminen, yrityksemme kehittäminen ja asiakasyritystemme kehittymisen tukeminen.

Muuta minusta

Vapaa-aikani kuluu tällä hetkellä taloprojektin parissa. Olemme rakennuttamassa perheeni kanssa unelmiemme taloa, jonka suunnitteleminen on ihanaa, mutta aikaa vievää puuhaa. Tykkään myös ulkoilla, liikkua, mökkeillä, reissata ja retkeillä.