Pro Growth Consulting Oy

Koulutuskoordinaattori

Olen Riina Mustonen ja työskentelen Pro Growthilla projektipäällikön roolissa. Koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi, esimiestyön ja työyhteisön kehittämisen suuntautumisella. Aiemmalta ammatiltani ja koulutukseltani olen varhaiskasvatuksen ammattilainen, ja toiminut myös 10 vuotta telinevoimistelu ja teamgym -kilpajoukkueiden valmentajana sekä tuomarina.  

Aloitin työt Pro Growthilla tammikuussa 2021 harjoittelijana. Harjoittelun päätteeksi siirryin koulutuskoordinaattorin tehtäviin ja vuoden 2022 vaihteessa projektipäälliköksi.

koulutuskoordinaattori työnkuvaus myyntikoulutus

Työnkuvaus koulutuskoordinaattorina

Työpäiväni ovat hyvin vaihtelevia, sillä työtehtäviä on monenlaisia ja ne ovat usein projektiluontoisia. Vastaan koulutusohjelmiemme käytännön järjestelyistä, kuten viestinnästä, ilmoittautumisprosesseista, koulutusmateriaalien valmisteluista sekä koulutuspäivien fasilitoimisesta. Tämä työ vie usein suurimman osan työpäivistäni ja on vankka pohja työnkuvalle.  

Koulutusohjelmien aikana on mielenkiintoista päästä tutustumaan erilaisiin yrityksiin ja yritysten osallistujiin. Lisäksi työssä saa jatkuvasti olla kehittämässä meidän omaa koulutustoimintaamme, kun suunnittelemme yhdessä kouluttajien kanssa koulutuspäivien toteutusta ja kehitämme toimintaamme myös osallistujilta saatujen palautteiden pohjalta.  

Koulutuskoordinaattorin tehtävät pitävät sisällään myös paljon erilaisia pohjustustöitä, selvityksiä ja dokumenttien valmistelemista, sekä yrityksen kehittämistoimia. Yhteisissä viikkopalavereissa ja kehittämispäivissä pääsemme koko tiimin kanssa ideoimaan toiminnan kehittämistä ja erilaisia markkinoinnin keinoja, ja teemme myös tarvittaessa kaikki töitä asiakashankinnan eteen.  

Koulutustyön lisäksi olen päässyt mukaan asiakasprojekteihimme, joissa senior konsultin kanssa preppaamme yritysjohtoa tai muuta henkilöstöä. Konsultointiprojektit ovat kaikki yrityskohtaisia ja suunniteltu heidän tarpeidensa mukaisesti. Tuotan näissä asiakkaillemme esimerkiksi erilaisia markkinaselvityksiä, luon asiakaskyselyitä ja teen hakukoneoptimointi- ja kilpailija-analyyseja.  

Mikä on parasta työssäsi?

Työssäni parasta on työn vaihtelevuus ja kehittyminen sekä se, että saan itse johtaa omaa toimenkuvaani ja suunnitella työpäiväni.

Riina Mustonen

Lue lisää Pro Growthin työpaikoista.