Maksuton yritysneuvonta

Oletko käynnistänyt uuden yrityksen? Painitko kenties myynnin ja markkinoinnin ongelmien parissa? Tervetuloa maksuton yritysneuvonta -palveluiden pariin. Näiden palvelujen avulla saat ratkaisuja juuri sinun yrityksesi haasteisiin ja löydämme yhdessä yrityksellesi parhaat toimintatavat.

Palvelu uusille yrittäjille - Startti Plus -palvelupisteet

Markkinointi- ja myyntitaitojen kehittäminen maksuttomalla Startti Plus -palvelulla

Oletko aloitteleva yrittäjä, joka painii myynnin ja markkinoinnin ongelmien parissa? Maksuttoman Startti Plus -neuvontapalvelun avulla pääset kehittämään myynti- ja markkinointitaitojasi osaavien ja kokeneiden myynnin ammattilaisten avulla. Me haluamme auttaa sinua asiakashankinnan suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta pääset heti yrityksen alkutaipaleella käsiksi tärkeimpiin asiakkaisiisi. Yrittäjinä työskentelemme itsekin jatkuvasti erilaisten yritysten kanssa ja tunnemme yrittäjän maailman läpikotaisin.

Tutustu Startti Plus -palveluun ja ilmoittaudu mukaan!

Mitä saat Startti Plus-palvelusta Pro Growth Consultingilla?

  • Perehdymme kanssasi huolella liiketoimintaasi, yrityksesi toimintaympäristöön ja kilpailutilanteeseen sekä tavoitteisiin ja suunnittelemme yrityksesi kasvustrategian.

  • Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja löydät oikeat kohdeasiakkaat.

  • Otat haltuun uusimmat digi- ja somemarkkinoinnin keinot.

  • Opit parhaat myyntitaktiikat.

  • Saat määriteltyä sinulle parhaan hinnoittelustrategian.

  • Teet yhdessä konsultin kanssa toimivan ja tuloksellisen suunnitelman myyntiin ja markkinointiin.

Miksi sinun kannattaa valita Pro Growth Consulting?

  • Myynti ja markkinointi ovat erityisiä osaamisalueitamme, joissa konsultoimme ja koulutamme yrityksiä jatkuvasti hyvällä menestyksellä.
  • Paneudumme henkilökohtaisesti juuri sinun yritykseesi ja rakennamme sinulle konkreettisen polun yritystoimintasi kehitykseen ensi askelista menestykseen.
  • Saamme jatkuvasti palautetta, että meille on helppo tulla ja meidän kanssamme on mukavaa ja tuloksellista tehdä yhdessä kehitystyötä.
  • Haluamme aidosti auttaa ja tuottaa erinomaisia tuloksia.

Maksuton yritysneuvonta:

Me palvelemme sinua

Startti Plus -tiimi

Näin asiakkaamme kertovat

Startti Plus -asiantuntijapalvelu

Startti Plus on Uudenmaan TE-toimiston tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu asiakkailleen, jotka ovat saaneet starttirahaa. Palvelussa saat sparrausta myyntisi tehostamiseen ja tukea markkinointitaidoillesi sekä kirjallisen suunnitelman liiketoimintasi kehittämiseen. Lisäksi voit saada tarpeesi mukaan jopa neljä jatkotapaamista myynti- ja markkinointiosaamisesi syventämiseksi. Palvelua tuottavat TE-toimiston sopimuskumppanit, joista voit valita mieleisesi. Tarkemmat tiedot Startti Plus -palveluun hakeutumisesta saat sähköpostitse Uudenmaan TE-toimistosta: starttiraha.uusimaa@te-toimisto.fi.

Start Plus servicebeskrivningen

Startti Plus är en avgiftsfri sakkunnigtjänst för kunder som fått startpeng. Tjänsten tillhandahålls av TE-byrån i Nyland. I tjänsten sparras du till effektivare försäljning och får stöd för dina marknadsföringsfärdigheter och en skriftlig plan för utveckling av din affärsverksamhet. Dessutom kan du efter behov få fyra träffar där du fördjupar dina försäljnings- och marknadsföringsfärdigheter. Tjänsten produceras av TE-byråns avtalspartner, varav du kan välja vilken du vill. Ytterligare information om Startti Plus-tjänsten får du per e-post från TE-byrån i Nyland starttiraha.uusimaa@te-toimisto.fi.

Varaa aika maksuttomaan puhelinkonsultaatioon

Haluatko lisää tietoa uuden yrittäjän palvelusta? Varaa tästä aika maksuttomaan puhelinkonsultaatioon, jossa pääset palveluneuvojamme kanssa selvittämään, sopiiko tämä palvelu juuri sinun yrityksellesi!

Puhelinkonsultaatio antaa sinulle lisätietoa palveluistamme, ja kuulet lisää esimerkiksi ilmaisesta Startti Plus -palvelusta. Varaa aika, ja palveluneuvojamme soittaa sinulle sinun toivomanasi ajankohtana. 

Maksuton yritysneuvonta: Työllistä taidolla -palvelu työntekijän palkkaamiseen ja rekrytoinnin suunnitteluun

Tarvitsetko apua rekrytoinnin suunnittelussa ja kasvun varmistamisessa? Haluaisitko tietää, minkälaisia tukia on olemassa muun muassa ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen ja mitä rekrytointi maksaa? Entäpä mitä palkkatuki on ja kuinka sitä voi hakea? Työllistä taidolla -palvelumme on silloin tarkoitettu juuri sinun yrityksellesi. Työllistä Taidolla -palvelusta saat selkeän kehittämissuunnitelman ja löydät juuri sinun yrityksellesi parhaat rekrytoinitkanavat ja -menetelmät työntekijän palkkaamiseen.

Uskomme, että parhaiten yrittäjän rekrytointihaasteet tuntee ja tunnistaa toinen yrittäjä. Siksi me olemme sinulle oiva kumppani. Työllistä taidolla -palvelu on sinulle yrittäjänä täysin maksuton. Tutustu palveluun tarkemmin ja kysy meiltä lisää!