Maksuton yritysneuvonta

Oletko käynnistänyt uuden yrityksen? Painitko kenties myynnin ja markkinoinnin ongelmien parissa? Tervetuloa maksuton yritysneuvonta -palveluiden pariin. Näiden palvelujen avulla saat ratkaisuja juuri sinun yrityksesi haasteisiin ja löydämme yhdessä yrityksellesi parhaat toimintatavat.

Startti Plus

Oletko aloitteleva yrittäjä, joka painii myynnin ja markkinoinnin ongelmien parissa? Maksuttoman Startti Plus -neuvontapalvelun avulla pääset kehittämään myynti- ja markkinointitaitojasi osaavien ja kokeneiden myynnin ammattilaisten avulla.

 

Me haluamme auttaa sinua asiakashankinnan suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta pääset heti yrityksen alkutaipaleella käsiksi tärkeimpiin asiakkaisiisi. Yrittäjinä työskentelemme itsekin jatkuvasti erilaisten yritysten kanssa ja tunnemme yrittäjän maailman läpikotaisin.

 

Tutustu Startti Plus -palveluun ja ilmoittaudu mukaan!

Työllistä taidolla_liiketoiminta kasvuun_yrityksen kasvatus_työntekijä yritykselle

Työllistä taidolla

 

Tarvitsetko apua rekrytoinnin suunnittelussa ja kasvun varmistamisessa? Haluaisitko tietää, minkälaisia tukia on olemassa muun muassa ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen ja mitä rekrytointi maksaa? Entäpä mitä palkkatuki on ja kuinka sitä voi hakea?

 

Työllistä taidolla -palvelumme on silloin tarkoitettu juuri sinun yrityksellesi. Työllistä Taidolla -palvelusta saat selkeän kehittämissuunnitelman ja löydät juuri sinun yrityksellesi parhaat rekrytoinitkanavat ja -menetelmät työntekijän palkkaamiseen.

 

Uskomme, että parhaiten yrittäjän rekrytointihaasteet tuntee ja tunnistaa toinen yrittäjä. Siksi me olemme sinulle oiva kumppani. Työllistä taidolla -palvelu on sinulle yrittäjänä täysin maksuton.

 

Tutustu palveluun tarkemmin ja kysy meiltä lisää!

Ammattilaisemme palvelevat ja auttavat sinua!

Timo Aittoniemi

 

040 566 7060

 

timo.aittoniemi(at)pro growth.fi

Jussi Ikkelä

 

040 755 3533

 

jussi.ikkela(at)pro growth.fi

Heli Vuoksimaa

 

040 847 9380

 

heli.vuoksimaa(at)pro growth.fi

Jenni Kiho Pro Growth Startti Plus

Jenni Kiho

 

050 547 4299

 

jenni.kiho(at)pro growth.fi

Näin asiakkaamme kertovat

Varaa aika maksuttomaan puhelinkonsultaatioon

Haluatko lisää tietoa uuden yrittäjän palvelusta? Varaa tästä aika maksuttomaan puhelinkonsultaatioon, jossa pääset palveluneuvojamme kanssa selvittämään, sopiiko tämä palvelu juuri sinun yrityksellesi!

Puhelinkonsultaatio antaa sinulle lisätietoa palveluistamme, ja kuulet lisää esimerkiksi ilmaisesta Startti Plus -palvelusta. Varaa aika, ja palveluneuvojamme soittaa sinulle sinun toivomanasi ajankohtana.