Pro Growth Consulting Oy

Maksuton yritysneuvonta - Palvelemme yrityksesi aloitusvaiheessa Startti Plus -palvelulla 

 

Oletko käynnistänyt uuden yrityksen? Painitko kenties myynnin ja markkinoinnin ongelmien parissa? Tervetuloa maksuton yritysneuvonta -palveluiden pariin, joiden avulla saat palveluita juuri sinun yrityksesi haasteisiin ja löydämme yhdessä toimivat ratkaisut.

 

Työllistä taidolla - apua rekrytointiin

Maksuton yritysneuvonta: Työllistä taidolla -palvelu työntekijän palkkaamiseen ja rekrytoinnin suunnitteluun

Tarvitsetko apua rekrytoinnin suunnittelussa ja kasvun varmistamisessa? Haluaisitko tietää, minkälaisia tukia on olemassa muun muassa ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen ja mitä rekrytointi maksaa? Entäpä mitä palkkatuki on ja kuinka sitä voi hakea? Työllistä taidolla -palvelumme on silloin tarkoitettu juuri sinun yrityksellesi. Työllista taidolla -palvelusta saat selkeän kehittämissuunnitelman ja löydät juuri sinun yrityksellesi parhaat rekrytoinitkanavat ja -menetelmät työntekijän palkkaamiseen.

Uskomme, että parhaiten yrittäjän rekrytointihaasteet tuntee ja tunnistaa toinen yrittäjä. Siksi me olemme sinulle oiva kumppani. Työllistä taidolla -palvelu on sinulle yrittäjänä täysin maksuton. Tutustu palveluun tarkemmin ja kysy meiltä lisää!

Varaa aika maksuttomaan puhelinkonsultaatioon

Haluatko lisää tietoa uuden yrittäjän palvelusta? Varaa tästä aika maksuttomaan puhelinkonsultaatioon, jossa pääset palveluneuvojamme kanssa selvittämään, sopiiko tämä palvelu juuri sinun yrityksellesi!

Puhelinkonsultaatio antaa sinulle lisätietoa palveluistamme, ja kuulet lisää esimerkiksi ilmaisesta Startti Plus -palvelusta. Varaa aika, ja palveluneuvojamme soittaa sinulle sinun toivomanasi ajankohtana. 

Palvelu uusille yrittäjille - Startti Plus -palvelupisteet

Maksuton yritysneuvonta: Markkinointi- ja myyntitaitojen kehittäminen maksuttomalla Startti Plus -palvelulla

Oletko aloitteleva yrittäjä, joka painii myynnin ja markkinoinnin ongelmien parissa? Maksuttoman Startti Plus -neuvontapalvelun avulla pääset kehittämään myynti- ja markkinointitaitojasi osaavien ja kokeneiden myynnin ammattilaisten avulla. Me haluamme auttaa sinua asiakashankinnan suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta pääset heti yrityksen alkutaipaleella käsiksi tärkeimpiin asiakkaisiisi. Yrittäjinä työskentelemme itsekin jatkuvasti erilaisten yritysten kanssa ja tunnemme yrittäjän maailman läpikotaisin.

Tutustu Startti Plus -palveluun ja ilmoittaudu mukaan!

Tarvitsetko apua myyntipuheluiden soittamisessa?

Myyntipuheluiden soittamisessa on paljon sellaista, jonka voit tietoisesti opetella: miten aloitat, miten kuljetat puhelua eteenpäin ja miten klousaat. Puheluiden soittaminen helpottuu, kun tunnet perusperiaatteet ja olet laatinut itsellesi sopivan käsikirjoituksen. Lataa tästä opas, jonka avulla pääset myyntipuheluissa hyvään alkuun!

 

Maksuton yritysneuvonta: Me palvelemme sinua

 

Startti Plus -tiimi