Pro Growth Consulting Oy

Jaana Hillebrandt

Tausta

Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri ja erityisosaamiseeni kuuluu erityisesti oppimisen tukeminen organisaatioissa ja työelämään kytkettynä. Työni istuukin tähän täydellisesti, minkä vuoksi pidänkin siitä valtavasti! 

Aloitin Pro Growth Consultingilla projektikoordinaattorin roolissa marraskuussa 2020. Ennen työtäni Pro Growthilla olen tehnyt laajasti töitä eri aloilla ja valtavan hyödyn olen saanut erityisesti aiemmasta työstäni kansainväliselle huipulle tähtäävien urheilijoiden valmentajana.

Valmentajan työ on tuonut laajasti ymmärrystä isojen kokonaisuuksien hallinnasta ja pitkäjänteisestä työskentelystä kohti yhteistä tavoitetta. Näitä taitoja hyödynnän päivittäin myös työssäni Pro Growthilla.

Jaana Hillebrandt

Tehtävä

Koulutuspäällikkönä vastaan Pro Growthin koulutuspuolen kokonaisuudesta eli työni on hyvin moninaista. Koulutusohjelmien hallinnoinnin lisäksi vastaan useiden koulutusohjelmien käytännön toteutuksesta yhdessä vastuukouluttajien kanssa. Työni kytkeytyy kokonaisvaltaisuutensa vuoksi myös läheisesti Pro Growthin muihin osa-alueisiin, kuten muissakin meidän rooleissamme on tyypillistä. Pidänkin siitä, että olemme tiivis ja tehokas työyhteisö.

Parasta työssäni

Pedagogisesta taustastanikin johtuen ehdottomasti jatkuva kehittyminen ja kehittäminen. Koen suurta paloa kehittämisen parissa työskentelyyn, minkä vuoksi on ollut ilo päästä mukaan työyhteisöön, jossa uudet ideat ja ajatukset otetaan avoimesti vastaan ja työntekijöiden omaa kehittymistä tuetaan.

Tärkein tavoitteeni koulutuspäällikkönä on jatkuvasti parantaa koulutustemme laatua ja kasvattaa toimintaa vuosi vuodelta.

Muuta minusta

Vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi perheeni ja pienen lapseni kanssa sekä loppusuoralla olevaa talonrakennutusurakkaa viimeisteltäessä.

Käyn myös viikoittain valmentamassa joukkuevoimistelua, joka onkin laji, jonka edustajia tästä yrityksestä löytyy useampia. Pyrin myös ylläpitämään omaa voimistelutaustaani esiintymällä vuosittain eri tapahtumissa.

Viereinen kuva on esimerkiksi otettu esiintymisreissulta Japanista.

Jaana Hillebrandt

Ota yhteyttä

Jaana Hillebrandt

jaana.hillebrandt(at)progrowth.fi

050 9174777