Pro Growth Consulting Oy

Jaana Hillebrandt

Tausta

Olen koulutukseltani kasvatustieteiden kandi ja viimeistelen tällä hetkellä Helsingin yliopistolla maisterin tutkintoani töiden ohella. Aloitin Pro Growth Consultingilla projektikoordinaattorin roolissa marraskuussa 2020. Ennen työtäni Pro Growthilla olen tehnyt laajasti töitä eri aloilla, mutta suurimman hyödyn olen saanut työstäni kansainväliselle huipulle tähtäävien urheilijoiden valmentajana. Valmentajan työ on tuonut laajasti ymmärrystä isojen kokonaisuuksien hallinnasta ja pitkäjänteisestä työskentelystä kohti yhteistä tavoitetta. Näitä taitoja hyödynnän päivittäin myös työssäni Pro Growthilla.

Tehtävä

Vastaan useiden koulutusohjelmien käytännön toteutuksesta yhdessä vastuukouluttajien kanssa. Lisäksi olen mukana monissa eri projekteissa.

Parasta työssäni

Pedagogisesta taustastanikin johtuen ehdottomasti jatkuva kehittyminen ja kehittäminen. Koen suurta paloa kehittämisen parissa työskentelyyn, minkä vuoksi on ollut ilo päästä mukaan työyhteisöön, jossa uudet ideat ja ajatukset otetaan avoimesti vastaan ja työntekijöiden omaa kehittymistä tuetaan.

Muuta minusta

Vapaa-ajasta monet illat ja viikonloput kuluvat valmennuksen parissa. Omaa voimistelutaustaani pyrin ylläpitämään esiintymällä vuosittain eri tapahtumissa. Alla oleva kuva on esimerkiksi otettu esiintymisreissulta Japanista. Nautin myös ulkoilusta perheeni ja Myy-koirani kanssa.

Jaana Hillebrandt
Jaana Hillebrandt