Pro Growth Consulting Oy

Inka Sibelius

Tausta

Olen koulutukseltani ylioppilas ja valmistuin keväällä 2023. Tällä hetkellä luen pääsykokeisiin ja toivottavasti pääsisin mahdollisimman pian jatkamaan opintojani eteenpäin. Lisäksi olen käynyt joukkuevoimistelun tuomarikoulun ja saanut sieltä tuomarointilisenssin alkuvuodesta 2024.

Aloitin Pro Growth Consultingilla syksyllä 2023 markkinoinnin tehtävissä. Etenemisen myötä työnsarkaa on tullut lisää ja sen myötä työskentelen tällä hetkellä projekti assistentin tehtävissä.

Tehtävä

Tehtäväni yrityksessä on tehdä, auttaa ja hoitaa niin pieniä kuin suuriakin hommia. Pidän huolta mm. nettisivuista, autan projektien eri vaiheissa, sekä autan markkinoinnissa. Pikkuhommia teen monessa osassa yritystä tarpeen vaatiessa.Parasta työssäni

Parasta työssäni on sen joustavuus ja mielekkyys. Aiemmin olen ollut monissa eri työpaikoissa mm. ravintola- ja asiakaspalvelualalla. Työssä saan käyttää luovuuttani mm. somepostauksiin ja nettisivujen luontiin/päivittämiseen. Myöskin hyvä työporukka tekee tästä niin mukavaa


Muuta Minusta

Toisen työni puolesta olen paljon voimisteluhallilla valmentajan roolissa ja pidän siitä kovasti. On ihanaa nähdä oma työnjälki ja lasten/nuorten kehittyminen meille kaikille rakkaassa lajissa, sekä päästä tuomaan oma luovuus sielläkin esille.

Töiden ulkopuolella olen paljon perheen ja ystävien kanssa. Rakastan käydä mökillä, urheilla ja tehdä kaikenlaisia aktiviteetteja. Myös livemusiikki on lähellä sydäntä ja tykkään käydä keikoilla ja festareilla.Ota Yhteyttä:

Inka Sibelius

0445160103

inka.sibelius(at)progrowth.fi