Pro Growth Consulting Oy

Yrittäjyyden kiihdytyskaista – yrittäjyyden ammattitutkinto

Yrittäjyyden kiihdytyskaista -koulutusohjelman aikana perehdyt kattavasti eri liiketoiminnan osa-alueisiin, jotka auttavat sinua toimimaan yrittäjänä entistä paremmin ja joiden avulla saat yrityksesi kasvuun. Ohjelman aikana verkotut muiden kuluttajaliiketoiminnassa olevien yrittäjien, sekä ammattitaitoisten kouluttajien kanssa.

 Opinnot suoritat oppisopimuksena omassa yrityksessäsi työskentelemällä, joten koulutukseen osallistuminen ei vaadi arjestasi ylimääräistä aikaa.

Samalla suoritat yrittäjyyden ammattitutkinnon, eli saat viralliset tutkintopaperit koulutusohjelman päätyttyä. Valmistuttuasi voit myös hakea 414 € arvoista stipendirahaa, jonka voit saada puhtaana käteen.

Mikäli olet B2C-liiketoiminnassa toimiva kehitys- ja kasvuhaluinen yrittäjä, on tämä ohjelma tehty sinulle!

Yrittäjyyden kiihdytyskaista -ohjelman sisältö

Yrittäjyyden kiihdytyskaista -koulutusohjelma pureutuu liiketoimintasi kasvattamisen keinoihin, myynnin ja markkinoinnin systematiikkaan, sekä verkkoliiketoiminnan kehittämiseen. Koulutuksen aikana tulet analysoimaan oman yritystoimintasi nykytilaa ja tunnistamaan sen kehityskohteet osa-alueittain. Kehität myös yrityksesi myyntiä ja markkinointia oppimalla tehokkaimpia työkaluja ja tämän päivän parhaimpia keinoja, sekä saat keinoja verkkoliiketoimintasi aloittamiseksi tai kehittämiseksi.

Ohjelman aikana käsitellään ne yrittäjyyden aihealueet, jotka auttavat sinua toimimaan yrittäjänä paremmin ja vievät yrityksesi kasvun tielle.

Ohjelman hyödyt:

  • saat tuoretta tietoa vuoden 2022 joulukuussa julkaistun tekoälyn mahdollisuuksista ja opit hyödyntämään sitä omassa liiketoiminnassasi
  • analysoit liiketoimintasi nykytilaa: tunnistat toimintasi vahvuudet ja kehityskohteet
  • kirkastat yrityksesi brändiä ja tunnistat optimaalisen tavoiteasiakaskunnan
  • kehität myynnin ja markkinoinnin systemaattisuutta: opit uusimmat digitaaliset keinot ja työkalut, sekä opit tavoittamaan asiakaskuntasi tehokkaalla markkinoinnilla
  • opit sosiaalisen median kanavat ja sopivimmat markkinointikampanjat
  • kehität verkkoliiketoimintaasi ja/tai verkkokauppaasi: kehität ideaalin ostopolun, opit miten erotut kilpailijoista, kasvatat näkyvyyttä ja opit miten johdat toimintaa datan avulla
  • opit, miten toimit vastuullisesti liiketoiminnassasi

Yhteisten koulutuspäivien lisäksi ohjelmaan sisältyy 3 pienryhmäkertaa, ja 2 yrityskohtaista tapaamiskertaa ammattitaitoisen kouluttajan kanssa. Pienryhmäkertojen ja yrityskohtaisten sparrauskertojen sisältö räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaisesti.

Kaikkea oppimaasi voit hyödyntää suoraan käytännön työtehtävissäsi.

Yrittäjyyden ammattitutkinnon toteutus

Koulutusohjelma järjestetään oppisopimuskoulutuksena, ja toteutetaan yhteistyössä Business College Helsingin kanssa. Opinnot suoritat omassa yrityksessäsi työskentelemällä, joten koulutukseen osallistuminen ei vaadi arjestasi ylimääräistä aikaa.

Koulutuksen ohella suoritat yrittäjyyden ammattitutkinnon, jonka osat suoritat työelämänäyttöinä. Tutkinnon sisällön tulet laatimaan henkilökohtaisesti ohjaajan kanssa. Saat koko tutkinnon suorittamisen ajaksi mentorin, joka auttaa sinua suorittamaan näytöt ja ohjaa viemään oppimasi asiat käytännön työtehtäviisi.

Koulutusohjelmaan otamme mukaan 25-30 henkilöä. Business College Helsinki haastattelee kaikki ohjelmaan hakeneet. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mikäli tulokkaita ohjelmaan on enemmän kuin aloituspaikkoja.

Hinta osallistujalle: 280 €

Kouluttajat

Yrittäjyyden kiihdytyskaista -koulutusohjelmassa kouluttajina toimivat Pro Growthin asiantuntevat konsultit sekä verkostolaiset. Kaikilla kouluttajilla on pitkä kokemus ja laajamittainen tietämys yrittäjyydestä ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Erkki Tuomi

Yrityksen kasvusuunnitelma, myyntitaidot ja -psykologia

Heli Vuoksimaa

Heli Vuoksimaa

Tavoiteasiakkuudet, henkilökohtainen ohjaus ja sparraus

Jarno Wuorisalo

Verkkoliiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen

Jenni Kiho

Henkilöstön johtaminen, henkilökohtainen ohjaus ja sparraus

Jussi Ikkelä

Myynti ja markkinointi, henkilökohtainen ohjaus ja sparraus

Matti Lattu

Talous ja kannattavuus

Peter Sandeen

Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus

Timo Aittoniemi

Myynti ja markkinointi

Ota yhteyttä!

Nousiko mieleesi kysymyksiä? Jätä yhteydenottopyyntösi alla olevasta linkistä, niin voimme keskustella lisää koulutuksen soveltuvuudesta yrityksesi tarpeisiin, ja vastata tarkemmin kysymyksiisi.

Vaihtoehtoisesti voit myös olla yhteydessä suoraan Virpi Europaeukseen: virpi.europaeus@progrowth.fi tai soittamalla numeroon 050 505288