Pro Growth Consulting Oy

Yrittäjyyden kasvuloikka

Yrittäjä! Haluatko kasvaa, markkinoida tehokkaammin ja myydä paremmin?

Jos vastasit kyllä, olet oikea henkilö osallistumaan koulutukseemme. Yrittäjyyden ammattitutkinto B2B-yrittäjille tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden keskittyä yrityksesi kehittämiseen ja saavuttaa tavoitteesi.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Yrittäjyyden kasvuloikka koulutuksessa opit käytännönläheisiä ja uusimpia taitoja liiketoiminnan eri osa-alueilta, joiden avulla voit varmistaa yrityksesi menestyksen. Samalla verkostoidut samanhenkisten yrittäjien ja kouluttajien kanssa, ja suoritat yrittäjyyden ammattitutkinnon (150 osp.).

Koulutus on suunnattu erityisesti yrittäjille, jotka tarjoavat asiantuntijapalveluita tai teknisiä palveluita yrityksille, mutta se soveltuu hyvin myös muiden b2b-alojen yrittäjille.

Kaikki kouluttajat ovat myös itse vahvan yrittäjätaustan omaavia ammattilaisia.

Koulutukseen osallistuessasi saat:

 • tukea liiketoimintasi kasvattamiseen sekä myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen
 • uusinta tietoa digitaalisen markkinoinnin työkaluista ja tekoälyn hyödyntämisestä liiketoiminnassa
 • aikaa keskittyä yrityksesi kannalta oleellisimpiin kehitystoimenpiteisiin
 • sparrausapua ja tukea kouluttajilta, mentoreilta ja ryhmän muilta jäseniltä
 • uuden verkoston samanhenkisten yrittäjien kanssa
Ihme ja innostus Oy

Terhi Kolari, Ihme ja innostus Oy

”Koulutuksen rikkaus oli osallistujat eri toimialoilta. Oli hurjan mielenkiintoista saada eri toimialojen osallistujat pohtimaan samoja asioita tai miten he ovat ratkoneet myynnin haasteet.”  

”Kaikki mitä koulutuksessa teet, liittyy omaan yritykseen. Mitään ei tarvitse kirjoittaa millekään muulle taholle, vaan kaikki oppiminen liittyy oman firman kehittämiseen, joka tukee päivittäistä tekemistä.”

Lue koko tarina blogista.

Koulutuksen sisältö

Yrittäjyyden ammattitutkinnon myötä suunnittelet ja kehität systemaattisesti yrityksesi liiketoimintaa ja kasvua tavoitteidesi pohjalta. Koulutuksen aikana analysoit yritystoimintasi nykytilaa, opit kattavasti eri liiketoiminnan tehtävissä toimimisesta, sekä pääset suunnittelemaan liiketoimintaasi uudelle tasolle.

Lisäksi koulutusohjelmassa käytämme eri työkaluja, jotka tukevat kannattavan liiketoiminnan kehittämistä. Koulutusohjelman ote on erittäin työelämälähtöinen, joten pystyt soveltamaan kaikkea oppimaasi heti käytännön toimintaan.

Yhteisten päivien lisäksi saat henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta yritystoimintasi edistämiseksi. Ohjaus- ja sparraustapaamisia on kaksi kappaletta, noin 2 tuntia kerrallaan. Näissä tapaamisissa käydään läpi mm. yrityksesi kasvusuunnitelmaa, myynnin ja markkinoinnin kehitystarpeita ja työvälineitä, tai muita yrityksesi kannalta tärkeitä aihealueita.

Koulutusohjelman aikana keskitytään mm. seuraaviin yrittäjyyden aiheisiin:

 • Yrityksesi nykytila, kasvumahdollisuudet ja kehityskohteet
 • Kilpailijoiden tunnistaminen ja erottautumiskeinot
 • Liiketoiminnan kassavirran ennustaminen ja talouden pitkäjänteinen suunnittelu
 • Tavoiteasiakkaat ja asiakkuuksien johtaminen
 • Myynnin ja markkinoinnin uudet keinot, digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus
 • Verkkoliiketoiminnan tehostaminen
 • Kasvun rahoittamisen mahdollisuudet
 • Osaamisen kehittäminen ja kasvun resurssit

Koulutuspäivistä neljä järjestetään livenä Pasilassa, Business College Helsingin tiloissa osoitteessa Rautatieläisenkatu 5, Helsinki.

Käytännön tietoa

Koulutus on tarkoitettu kehityshalukkaille yrittäjille, joilla on intoa kehittää liiketoimintaansa ja tavoitella tavoitteitaan. Yrittäjällä on oltava YEL-vakuutus ja Y-tunnus.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena Business College Helsingin kanssa. Saat koulutuksen ajaksi käyttöösi mentorin, jonka voit itse valita omasta verkostostasi. Mentorilla tulee olla yrittäjyyskokemusta, jotta hän voi auttaa sinua koulutusohjelmasta nousevien asioiden pohtimisessa.
Mikäli et löydä omasta verkostostasi sopivaa henkilöä, me autamme sinua löytämään sellaisen

Koulutusohjelmaan otamme mukaan noin 25 henkilöä. Business College Helsinki haastattelee kaikki ohjelmaan hakeneet. Paikat täytetään hakujärjestyksessä.

Koulutusohjelman aikana suoritat yrittäjyyden ammattitutkinnon. Tutkinto muodostuu käytännön työtehtävistäsi yrittäjänä. Laadit ohjaajan kanssa henkilökohtaisen suunnitelman tutkinnon suorittamiseksi.

Hinta osallistujalle: 250 € (koska koulutus on valtion tukemaa, omavastuuosuudesta ei makseta arvonlisäveroa).

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Pro Growthin asiantuntevat konsultit sekä verkostolaiset. Kouluttajilla on pitkä kokemus ja laajamittainen tietämys yrittäjyydestä ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Jussi Ikkelä

Vastuukouluttaja

Timo Aittoniemi

Myynti ja markkinointi.

Hakukoneoptimointi

Jenni Kiho

Hakukoneoptimointi

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Jos tahdot kuulla ohjelmasta lisää, voit olla suoraan yhteydessä vastuukouluttaja Jussi Ikkelään, jussi.ikkela@progrowth.fi, 040 7553533 tai projektivastaavaan Iida Kallioon iida.kallio@progrowth.fi.