Pro Growth Consulting Oy

Yrittäjyyden kasvuloikka – Yrittäjyyden Ammattitutkinto

Yrittäjä! Haluatko kasvaa, markkinoida tehokkaammin ja myydä paremmin?

Jos vastasit kyllä, olet oikea henkilö osallistumaan koulutukseemme. Yrittäjyyden kasvuloikka -koulutuksemme on suunnattu juuri sinulle. Koulutuksen lisäksi saat tuoreen, yrittäjyyden ammattitutkinnon!

Koulutusohjelman sisällössä korostuvat erityisesti liiketoimintaosaamisen kehittäminen, asiakaslähtöisyys sekä myynnin ja markkinoinnin digitaaliset keinot ja systematiikka. Koulutuksen sisältö on suunniteltu erityisesti B2B-liiketoimintaa harjoittaville yrityksille. Verkostut muiden yrittäjien ja huippukouluttajien kanssa, ja saat koulutuspäivien lisäksi myös yrityskohtaista sparrausta.

Yrittäjyyden ammattitutkinto osoitetaan työnäytöin, ja siinä ohjaajana toimii yhteistyökumppanimme Business College Helsinki. Ammattitutkinnon suorittaneet voivat saada myös 414 euron ammattitutkintostipendin puhtaana käteen.

Koulutuksen sisältö

Yrittäjyyden ammattitutkinnon myötä suunnittelet ja kehität systemaattisesti yrityksesi liiketoimintaa ja kasvua tavoitteidesi pohjalta. Koulutuksen aikana analysoit yritystoimintasi nykytilaa, opit kattavasti eri liiketoiminnan tehtävissä toimimisesta, sekä pääset suunnittelemaan liiketoimintaasi uudelle tasolle. Koulutusohjelman aikana keskitytään mm. seuraaviin yrittäjyyden aiheisiin

  • Yrityksesi nykytila, kasvumahdollisuudet ja kehityskohteet
  • Kilpailijoiden tunnistaminen ja erottautumiskeinot
  • Liiketoiminnan kassavirran ennustaminen ja talouden pitkäjänteinen suunnittelu
  • Tavoiteasiakkaat ja asiakkuuksien johtaminen
  • Myynnin ja markkinoinnin uudet keinot, digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus
  • Verkkoliiketoiminnan tehostaminen
  • Kasvun rahoittamisen mahdollisuudet
  • Osaamisen kehittäminen ja kasvun resurssit

Lisäksi koulutusohjelmassa käytämme eri työkaluja, jotka tukevat kannattavan liiketoiminnan kehittämistä. Koulutusohjelman ote on erittäin työelämälähtöinen, joten pystyt soveltamaan kaikkea oppimaasi heti käytännön toimintaan.

Yhteisten päivien lisäksi saat henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta yritystoimintasi edistämiseksi. Ohjaus- ja sparraustapaamisia on yhteensä 3 kappaletta, noin 2 tuntia kerrallaan. Näissä tapaamisissa käydään läpi mm. yrityksesi kasvusuunnitelmaa, myynnin ja markkinoinnin kehitystarpeita ja työvälineitä, tai muita yrityksesi kannalta tärkeitä aihealueita.

Yrittäjyyden ammattitutkinto koulutuksen ohella

Yrittäjyyden kasvuloikka -koulutusohjelma alkaa 26.1.2023 ja kestää joulukuuhun 2023. Koulutuspäiviä on yhteensä 12 kappaletta, joiden kunkin päivän kesto on noin 4,5 tuntia. Koulutus toteutetaan etänä.

Koulutusohjelman aikana suoritat yrittäjyyden ammattitutkinnon. Tutkinto muodostuu käytännön työtehtävistäsi yrittäjänä. Laadit ohjaajan kanssa henkilökohtaisen suunnitelman tutkinnon suorittamiseksi.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena Business College Helsingin kanssa. Tutkinnon suorittamisessa sinua auttaa mentori, eli nimetty työpaikkaohjaaja. Voit miettiä, josko omasta verkostosta löytyisi sinulle sopiva, ammattitaitoinen työpaikkaohjaaja.

Koulutusohjelman hinta: 280 €

Koulutusohjelmaan otamme 20-30 henkilöä kerrallaan mukaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mikäli kriteerit täyttäviä hakijoita on enemmän kuin aloituspaikkoja.

Suoritettuasi yrittäjyyden ammattitutkinnon voit hakea ammattitutkintostipediä, joka on 414 euroa verotonta tuloa sinulle. Aika mukava lisä osaamisen kehittämisestä, eikö vain?

Kouluttajat

Yrittäjyyden kasvuloikka -koulutusohjelmassa kouluttajina toimivat Pro Growthin asiantuntevat konsultit sekä verkostolaiset. Kouluttajilla on pitkä kokemus ja laajamittainen tietämys yrittäjyydestä ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Erkki Tuomi

Yrityksen kasvusuunnitelma, myyntitaidot ja -psykologia

Heli Vuoksimaa

Heli Vuoksimaa

Tavoiteasiakkuudet, henkilökohtainen ohjaus ja sparraus

Jarno Wuorisalo

Verkkoliiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen

Jenni Kiho

Henkilöstön johtaminen, henkilökohtainen ohjaus ja sparraus

Jussi Ikkelä

Myynti ja markkinointi, henkilökohtainen ohjaus ja sparraus

Matti Lattu

Talous ja kannattavuus

Peter Sandeen

Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus

Timo Aittoniemi

Myynti ja markkinointi

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Jos tahdot kuulla lisää koulutusohjelmasta ja tutkinnon suorittamisesta, voit olla yhteydessä suoraan Virpi Europaeukseen: virpi.europaeus@progrowth.fi, 050 5052888, tai voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevasta linkistä.