Pro Growth Consulting Oy

Hyppää yrittäjyyden kiihdytyskaistalle – Yrittäjyyden ammattitutkinto kuluttajaliiketoiminnan yrittäjille

Yrittäjänä toimimisen maisema muuttuu kiihtyvällä vauhdilla digitalisaation myötä. Kuitenkin yrityksille tämä merkitsee mahdollisuutta uudelle kasvulle, innovaatioille ja paremmalle asiakaskokemukselle. 

Menestyminen vaatii älykästä digitaalisten kanavien hyödyntämistä niin asiakkaiden palvelussa, kuin heidän saavuttamisessakin. Yritystoiminta on muutakin kun vain ydintoiminnan suorittamista. Tunnetko kaikki vastuut ja velvollisuutesi, osaatko priorisoida juuri sinun liiketoiminnalle tärkeät asiat? Tiedätkö mitä tukia voit yritystoiminnallesi hakea?

Myös tekoälyä oikein hyödyntämällä voit vapauttaa aikaa liiketoiminnan muihin keskeisiin kohtiin, jotka odottavat ansaitsemaasi huomiota.

Tartu tilaisuuteen nyt ja hyppää mukaan ohjelmaan – kehitetään yhdessä yrityksesi kohti menestystä!

Yrittäjyyden kiihdytyskaista

Koulutukseen osallistuessasi saat:

 • Koulutuksellista tukea liiketoimintasi kasvattamiseen sekä myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen
 • Uusinta tietoa mm. digitaalisen markkinoinnin työkaluista ja tekoälyn hyödyntämisestä liiketoiminnassa
 • Parhaat opit sosiaalisen median kanavista ja uusimmat markkinointi-ideat
 • Ymmärrystä talouden tärkeimmistä mittareista ja seurantavälineistä, jotta osaat reagoida muuttuviin tilanteisiin
 • Tukea verkkoliiketoimintasi ja/tai verkkosivustosi kehittämiseen ja opit erottautumaan kilpailijoistasi
 • Aikaa keskittyä yrityksesi kannalta oleellisimpiin kehitystoimenpiteisiin
 • Varmuutta yrittäjänä toimimiseen ja vahvistusta yrityksesi suunnalle
 • Sparrausapua ja tukea kouluttajilta, mentoreilta ja ryhmän muilta jäseniltä
 • Uuden verkoston samanhenkisten yrittäjien kanssa

Kaikki kouluttajat ovat myös itse vahvan yrittäjätaustan omaavia ammattilaisia.

Neea Panschin, Peak Fysio Oy

”Yrittäjän ammattitutkinnosta saan ulkopuolelta tulevan tehtävänannon sekä aikataulun käydä yrityksen kannalta todella tärkeitä teemoja ja käytänteitä läpi. Nämä tulisi, joka tapauksessa tehdä, mutta näin tekeminen on mielekkäämpää ja antaa perspektiiviä, ideoita ja mallia aiheisiin. Ns. kaupanpäälle tehtävistä muodostuu tutkinnon näyttö.

Esimerkiksi ostajapersoonan määrittely tuli tässä vaiheessa hyvään paikkaan. Saan sen pohjalta mietittyä erityisesti markkinoinnin ja some-postausten kohderyhmää, jotta markkinointi on samaistuttavampaa niille, kenelle sen haluankin kohdentaa.
 
Ohjelman luennot ovat tasaisin väliajoin kerran kuukaudessa. Tämä mahdollistaa, että saatua tietoa kerkeää hyödyntämään käytännössä omassa yrittäjänä toimimisessaan.”

Lue lisää osallistuneiden kokemuksia blogista.

Yrittäjyyden ammattitutkinnon sisältö

Yrittäjyyden ammattitutkinnon myötä suunnittelet ja kehität yrityksesi liiketoimintaa ja kasvua tavoitteidesi pohjalta. Koulutuksen ote on erittäin työelämälähtöinen, joten pystyt soveltamaan kaikkea oppimaasi heti käytännön toimintaan.

Yhteisten koulutuspäivien lisäksi ohjelmaan sisältyy 2 yrityskohtaista sparraustapaamista. Näissä tapaamisissa käsitellään mm. yrityksesi kasvusuunnitelmaa, myynnin ja markkinoinnin kehittämistä sekä muita yrityksesi kannalta tärkeitä aiheita.

Lisäksi saat koulutuksen ajaksi käyttöösi mentorin, jonka voit itse valita omasta verkostostasi. Mentorilla tulee olla yrittäjäkokemusta, jotta hän voi auttaa sinua koulutusohjelmasta nousevien asioiden pohtimisessa. Mikäli et löydä omasta verkostostasi sopivaa henkilöä, me autamme sinua löytämään sellaisen.

Ohjelmassa käsittelemään mm. seuraavia teemoja:

 • Yrityksesi nykytila, kehityskohteiden tunnistaminen ja konkreettisten toimenpiteiden asettaminen tavoitteiden saavuttamiseksi
 • Yrityksen talouden analysointi ja pitkäjänteinen ennustaminen
 • Asiakaskunnan identifiointi, tavoittaminen ja asiakkuuksien johtaminen
 • Markkinoinnin tehokkaimmat kanavat ja työkalut, joilla tavoitat asiakkaasi
 • Verkkosivuston kehittäminen ja asiakkaan ideaali ostopolku

Yrittäjyyden ammattitutkinnon toteutus

Koulutusohjelma järjestetään oppisopimuskoulutuksena, ja toteutetaan yhteistyössä Business College Helsingin kanssa. Opinnot suoritat omassa yrityksessäsi työskentelemällä, joten koulutukseen osallistuminen ei vaadi arjestasi ylimääräistä aikaa.

Koulutuksen ohella suoritat yrittäjyyden ammattitutkinnon, jonka osat suoritat työelämänäyttöinä. Tutkinnon sisällön tulet laatimaan henkilökohtaisesti ohjaajan kanssa.

Koulutusohjelmaan otamme mukaan noin 25 henkilöä. Business College Helsinki haastattelee kaikki ohjelmaan hakeneet. Paikat täytetään hakujärjestyksessä.

Hinta osallistujalle: 250 € (Koska koulutus on valtion tukemaa, omavastuuosuudesta ei makseta alvia.)

Kouluttajat

Yrittäjyyden kiihdytyskaista -koulutusohjelmassa kouluttajina toimivat Pro Growthin asiantuntevat konsultit sekä verkostolaiset. Kaikilla kouluttajilla on pitkä kokemus ja laajamittainen tietämys yrittäjyydestä ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Jenni Kiho, vastuuvalmentaja

Jenni Kiho

Vastuuvalmentaja

Timo Aittoniemi, Tiedolla johtaminen

Timo Aittoniemi

Tiedolla johtaminen 

Jussi Ikkela , kasvun johtaminen

Jussi Ikkelä

Kasvun johtaminen

Iida Kallio

Iida Kallio

Projektivastaava

Ota yhteyttä!

Nousiko mieleesi kysymyksiä? Jätä yhteydenottopyyntösi alla olevasta linkistä, niin voimme keskustella lisää koulutuksen soveltuvuudesta yrityksesi tarpeisiin, ja vastata tarkemmin kysymyksiisi.

Jos tahdot kuulla ohjelmasta lisää, voit olla suoraan yhteydessä projektivastaava Iida Kallioon, iida.kallio@progrowth.fi, 040 772 3216 tai vastuukouluttaja Jenni Kihoon, jenni.kiho@progrowth.fi, 050 5474299