Pro Growth Consulting Oy

Uutiskirjeet 2021

Helmikuu 2021

Myynnin tulevaisuus on digitaalinen

Huhtikuussa käynnistyy ihan uusi koulutusohjelma, jossa opit hyödyntämään myynnin digikeinoja kunnolla. Ohjelman teemoja ovat mm. asiakas- ja kilpailijadatan käyttö, digitaaliset myyntikanavat, vuorovaikutus etämyynnissä, virtuaalitapahtumat, henkilökohtainen myyntikyvykkyys ja social selling. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa, ja ilmoittautuminen on auki nyt!

Lue lisää digitaalisen myynnin koulutusohjelmasta

Kehity asiantuntijapalvelujen ja ratkaisujen myynnissä

Myyntityö suunnittelu- ja konsultointialalla on vaativaa myyntisyklit ovat pitkiä, myytävät ratkaisut monimutkaisia. Uudessa Asiantuntijapalveluiden ja ratkaisujen myynti -koulutusohjelmassa opit juuri niitä taitoja, joita vaativassa ratkaisumyynnissä tarvitset. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä SKOL ry:n ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa, ja mukaan mahtuu vielä muutama yritys.

Lue lisää asiantuntijapalveluiden ja ratkaisujen myynti -koulutuksesta

Tiedätkö, miten myynnin voi tuplata?

Me tiedämme! Kirjasimme vinkit ylös blogiimme.

Miten myynti tuplataan?

Tunnetko meidät?

Pro Growth Consulting Oy:n nettisivut ovat täydentyneet, ja voit Asiantuntijat-sivun kautta tutustua meihin vähän tarkemmin. Pääset näkemään, minkälainen koulutus ja työkokemus meillä on ja mikä mielestämme on työssämme parasta. 

Tutustu meihin!

Tule meille työtoveriksi tai vinkkaa kaverille

Pro Growth Consulting Oy kasvaa kovaa vauhtia, ja siksi etsimme nyt joukkoomme liikkeenjohdon konsulttia, kouluttajaa tai yritysneuvojaa.
Lue lisää avoimesta työpaikasta täältä.

Johtoryhmässä keskustellaan

Erkin ja Timon johtoryhmässä on keskusteltu siitäkin, kannattaako yrityksen palvella ihan jokaikistä asiakasta vai olisiko parempi keskittyä valittuihin tavoiteasiakkaisiin. 

Katso johtoryhmän keskustelu Pro Growthin YouTube-kanavalta.

Tammikuu 2021

Rekrytoiva ohjelma myyjän palkkaamiseen

Käynnistämme maaliskuussa taas uuden rekrytoivan ohjelman yhteistyössä Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa. Ohjelma sopii sinulle, joka olet suunnitellut myyntihenkilön palkkaamista, mutta et halua käyttää kohtuuttomasti aikaa rekrytointiin. 

Rekrytoivassa ohjelmassa me etsimme sinulle kriteeriesi mukaiset kandidaatit haastatteluun ja koulutamme valitsemasi henkilön kuukauden mittaisessa myynnin tehokoulutuksessa. Saat tutustua rekrykandidaattiin 2,5 kuukauden mittaisen työssäoppimisjakson aikana, ja lopullisen rekrytointipäätöksen teet kesäkuussa. Palkanmaksu alkaa vasta, kun työsuhde on solmittu.Ilmoittautumisaika on umpeutumassa, mutta jos otat yhteyttä pikaisesti, ehdit vielä mukaan (anna.tuomikoski@progrowth.fi)!

Lue lisää koulutuksesta

Myyntikoulutus suunnittelu- ja konsultointiyrityksille

Suunnittelu- ja konsultointialalla on monia erityispiirteitä, jotka tekevät myyntityöstä haastavaa: myyntisyklit ovat pitkiä, myytävät ratkaisut monimutkaisia ja asiakkaiden liiketoimintalogiikan tuntemus on siksi aivan avainasemassa. Uudessa Asiantuntijapalveluiden ja ratkaisujen myynti -koulutusohjelmassa keskitytään myyntitaitojen kehittämiseen juuri tällaisessa vaativassa toimintaympäristössä. Koulutuksessa on otettu huomioon myös muita alan erityispiirteitä, mm. kestävä arvonluonti ja kestävät ratkaisut. 

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä SKOL ry:n ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa. Se sisältää 13 koulutuspäivää ja yrityskohtaisen workshopin maaliskuun ja marraskuun 2021 välillä. 

Lue lisää koulutuksesta

Tulossa: Digimyyntikoulutus ohjelmistoyrityksille

Maaliskuusta 2020 alkaen maailma ei ole ollut entisellään. Tapaamisissa ja messuilla on jouduttu siirtymän virtuaalisiin ratkaisuihin, ja myynti ja markkinointi ovat siirtyneet vahvasti digitaalisten välineiden varaan. 

Pro Growth Consulting Oy ja Ohjelmisto- ja e-business ry ovat kehittäneet näihin myynnin ja markkinoinnin uusiin haasteisiin koulutusohjelman, jonka tavoitteena on osallistujien digitaalisten myynti- ja markkinointitaitojen kehittäminen ja ja sitä kautta yrityksesi myynninkasvattaminen. Koulutus alkaa huhtikuussa 2021, ja ilmoittautuminen siihen käynnistyy vielä tammikuun aikana. Kerromme lisää koulutuksesta helmikuun uutiskirjeessä, mutta jos haluat saada tiedon ilmoittautumisen alkamisesta ensimmäisten joukossa, jätä yhteystietosi meille, niin saat sähköpostia pian.

Lue lisää koulutuksesta

Onko myynti epärehellistä?

Pro Growthin Erkki Tuomi ja Timo Aittoniemi ovat päässeet videoille väittelemään erinäisistä myyntiin liittyvistä uskomuksista. Tällä kertaa aiheena on myyntityön syvin olemus: ”Timoa” kaihertaa ajatus siitä, että myyjät käyttävät ”psykologisia keinoja” tuputtaakseen asiakkaalle jotakin, mitä se ei oikeasti tarvitse, kun taas ”Erkin” mielestä myynti on yksi maailman rehellisimmistä töistä. Tsekkaa Pro Growthin YouTube-kanavalta tämä johtoryhmän keskustelu myynnin rehellisyydestä tai epärehellisyydestä!

Katso video: Onko myynti epärehellistä?