Pro Growth Consulting Oy

Uutiskirje 05/2021

Suunnitteletko rekrytointia?

Työntekijän palkkaaminen on aina haastavaa, ja virherekrytoinnin pelko kummittelee monen mielessä. Tässä kolme palvelua, joiden kautta saat apua. Ilmaisen Työllistä taidolla -palvelun suhteen liikkeelle pitää lähteä heti, sillä ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 30.4. Rekrytoiva ohjelma puolestaan tarjoaa ratkaisun sinulle, joka suunnittelet resursseja pidemmällä aikavälillä. SalesKey-testillä varmistut rekrytoitavan henkilön myyntikyvykkyydestä.

Työllistä taidolla

Maksuton konsultointi, jossa pääset arvioimaan rekrytointitarvetta ja suunnittelemaan toimenpiteitä yhdessä kokeneen konsultin kanssa. Palveluun pitää ilmoittautua 30.4. mennessä. Se sisältää 3 – 5 tuntia konsultointia ja kattavan ohjepaketin ja on siis täysin ilmainen. Voit saada apua Työllistä taidolla -palvelusta, jos yrityksessäsi työskentelee nyt alle 10 henkilöä.

Rekrytoiva ohjelma myyjän palkkaamiseen

Etsimme määrittelemilläsi kriteereillä sopivia kandidaatteja haastateltavaksi, ja sinä valitset heistä parhaan. Me päivitämme kandidaatin osaamisen kuukauden mittaisessa myyntikoulutuksessa, ja 14.10.2021 hän aloittaa sinulle maksuttoman työharjoittelun yrityksessäsi. Jos olet tyytyväinen kandidaattiin, teet työsopimuksen hänen kanssaan 31.12.2021, jonka jälkeen hän aloittaa yrityksesi työntekijänä. Me autamme sinua matkan varrella muun muassa perehdytyksessä, tavoitteiden asettamisessa ja palkkamallin suunnittelussa.

SalesKey®-testi myynnin tueksi

Jos pohdit myyjän palkkaamista, kannattaa tutustua myös SalesKey®-testiin, jonka avulla selvität helposti ja luotettavasti henkilön myyntikyvykkyyden. Testi on ollut laajasti käytössä myyntiorganisaatiossa Suomessa yli 10 vuoden ajan ja auttanut satoja rekrytoijia tekemään parempia valintoja. Testiä voi käyttää myös nykyisen myyntihenkilöstön valmennuksen tukena.