Pro Growth Consulting Oy

Tilitoimiston myynti kuntoon

Tule mukaan oppimaan 2020-luvun myynnin ja markkinoinnin keinoja kahdeksan kuukautta kestävään myyntikoulutukseen. Ohjelmassa pääset oppimaan myynti- ja markkinointikäytäntöjä kokeneilta valmentajilta, kiinnostavilta vieraspuhujilta ja toisilta osallistujilta. Käsiteltävät asiat ovat suoraan hyödynnettävissä liiketoiminnan kehittämiseen ohjelman aikana. Koulutus käynnistyy 24.5.

Myyntikoulutus tilitoimistoille ja muille taloushallinnon toimijoille

Suomen Taloushallintoliitto ja Pro Growth Consulting Oy järjestävät jo kolmannen kerran taloushallintoalan toimijoille räätälöidyn myyntikoulutuksen, jossa perehdytään monipuolisesti myynnin ja markkinoinnin prosesseihin, menetelmiin ja työkaluihin.

Koulutusohjelma sisältää 12 valmennuspäivää (9 – 12:30) ja yhden yrityskohtaisen workshopin sekä seurantatapaamisen. Yrityskohtaisessa workshopissa rakennetaan sinun yrityksesi kasvusuunnitelma Pro Growthin kehittämällä Growth Plan™ -sovelluksessa. Kasvusuunnitelman etenemistä tarkastellaan seurantatapaamisessa.

Ohjelmaan voit halutessasi osallistua etänä. Valmennuspäivät sisältävät ennakko- ja jälkitehtäviä, joiden avulla orientoidut käsiteltäviin aiheisiin ja sen jälkeen sovellat niitä omaan työhösi ja viet näin asioita yrityksessäsi eteenpäin.


”Kurssi oli monipuolinen katsaus markkinoinnin saloihin uusien tuulien puhaltaessa. Näin vanhemmallekin tieteenharjoittajalle antoi paljon ajatuksia ja konkreettista kokeiltavaksi omassa toiminnassamme.”

– Pekka Lieppinen (Tilitoimisto Pekka Lieppinen)

”Koulutus antoi paljon ymmärrystä asiakkaiden käyttäytymisestä ja siitä, miten siihen voi vaikuttaa omien toimintatapojen avulla. Koulutuksen avulla uudistimme ajatteluamme, prosessejamme, nettisivujamme ja oikeastaan kaikkea myyntiin liittyvää. Suosittelen koulutusta lämpimästi kaikille asiakashankintaa tekeville.”

– Jenni-Mari Penttinen (Elegian Oy)

”Koulutus antoi lisää hyviä työkaluja myyntiin, sekä motivaatiota itsensä ja myyntiprosessin kehittämiseen jatkossakin.”

– Hanna Buuri (Ekomia Oy)
Myyntikoulutus tilitoimistoille prosessi

Näin sinä hyödyt ohjelmasta

Tilitoimiston myynti kuntoon -koulutusohjelma auttaa sinua sekä hankkimaan uusia asiakkaita, että pitämään nykyiset asiakkaat yrityksellesi uskollisina. Opit myynnin ja markkinoinnin käytäntöjä kokeneilta valmentajilta ja kuulet mielenkiintoisilta vieraspuhujilta, miten he ovat myyntiä ja markkinointia kehittäneet. Iso merkitys on myös muilla koulutuksen osallistujilla, joiden kanssa pääset jakamaan kokemuksia ja parhaita käytäntöjä.

Tässä koulutuksessa

  • Saat työkaluja ja osaamista nykyasiakkaiden pitämiseen ja lisäeurojen saamiseen.
  • Saat varmuutta uusasiakashankintaan – uskallat lähestyä potentiaalisia asiakkaita ja viestiä luontevasti ja myyvästi.
  • Pääset tutustumaan myynnin ja markkinoinnin uusiin menetelmiin ja työkaluihin ja kurssin jälkeen pystyt valitsemaan niistä omaa liiketoimintaasi eniten kasvattavat.
  • Opit kuljettamaan asiakasta myyntiprosessin läpi tuloksekkaasti.
  • Opit kirjoittamaan myyviä markkinointiviestejä.
  • Teet ohjelman aikana valmentajan tuella yrityksellesi oman myynnin pelikirjan, jonka avulla kasvatat yrityksesi myyntiä ja perehdytät tehokkaasti uudet myyjät.
  • Pääset jakamaan kokemuksia ja oppimaan muilta saman alan ammattilaisilta.
  • Opit hyödyntämään enemmän vahvuuksiasi myyntityössä.
  • Teet konsultin avulla yrityksellesi oman Growth Planin™, kasvusuunnitelman.

Koulutuksen hinta

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa. ELY tukee mukaan valitsemiensa yritysten osallistumista 50 – 70 prosentin maksuosuudella yrityksen koosta riippuen. Yrityksen oma maksuosuus laskutetaan koulutuksen alettua.

Yrityksen kokoYrityksen maksuosuus
2 – 49 henkilöä621 € + alv. / osallistuja
50 – 249 henkilöä828 € + alv. / osallistuja
yli 250 henkilöä1035 € + alv. / osallistuja

Suosittelemme, että yrityksestä tulisi mukaan useampi osallistuja. Näin varmistat sen, että asiat oikeasti menevät eteenpäin ja saat parhaan mahdollisen hyödyn ohjelmasta.

Maksimaalisen hyödyn ohjelmasta saa, kun siihen yhdistetään 3–5 päivää yrityskohtaista kehittämistä konsultin tukemana. Yrityskohtaisen kehityskonsultoinnin sisältö räätälöidään aina osallistujayrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Ohjelman osallistujille palvelu on edullinen, sillä ELY maksaa 75% konsultin palkkiosta, ja yritykselle jäävä maksuosuus on työmäärästä riippuen 975-1625€.

Kouluttajat

Timo Aittoniemi
Vastuukouluttaja

Peter Sandeen
Markkinointiviestintä

Jarno Wuorisalo
Hakukoneoptimointi

Sari Aapola
Markkinoinnin johtaminen

Miksi sinun kannattaa osallistua koulutukseen?

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake, ja vastuukouluttaja Timo Aittoniemi on sinuun yhteydessä!

Tai voit ottaa suoraan yhteyttä vastuukouluttaja Timo Aittoniemeen
timo.aittoniemi@progrowth.fi, 040 5667060

Pro Growth Consulting Oy

Autamme kasvuhaluisia yrityksiä menestymään, luomaan uutta liiketoimintaa ja uusia työpaikkoja Suomeen. Myynnin kasvattaminen, markkinoinnin tehostaminen kansainvälistyminen ja asiakaskokemuksen johtaminen ovat erikoisalaamme. Työkalumme ovat konsultointi, valmennus, tutkimukset, analyysit, kypsyysmallit ja coaching. 

Taloushallintoliiton kaikissa koulutuksissa ja tapahtumissa noudatetaan kilpailulainsäädännön vaatimuksia. Kilpailulaki kieltää sellaiset sopimukset, päätökset sekä yhdenmukaistetut menettelytavat, joiden tarkoituksena on merkittävästi estää, rajoittaa tai vääristää kilpailua tai joista seuraa, että kilpailu merkittävästi estyy, rajoittuu tai vääristyy.