Pro Growth Consulting Oy

Tilitoimisto kannattavaan kasvuun – Asiakaskokemuksen johtamisella menestykseen!

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Tee asiakaskokemuksesta yrityksenne erottumistekijä ja vie tilitoimistoanne menestyksekkäästi eteenpäin.

Tilitoimisto kannattavaan kasvuun -koulutus syventää taitojasi asiakaskokemuksen, myynnin ja markkinoinnin prosesseissa, ja samalla suoritat liiketoiminnan ammattitutkinnon, joka vahvistaa asemaasi alalla.

Näin hyödyt

Tilitoimisto kannattavaan kasvuun -ohjelman jälkeen hallitset tehokkaan uusasiakashankinnan ja pidät nykyiset asiakkaasi uskollisina. Saat varmuutta tekemiseesi, ja opit uusimmat vinkit myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen alan ammattilaisilta.

  • Saat käyttöösi työkaluja ja osaamista, joiden avulla säilytät nykyiset asiakkaat ja ansaitset lisätuloja.
  • Rohkenet lähestyä potentiaalisia asiakkaita ja viestiä heidän kanssaan luontevasti ja tehokkaasti.
  • Tutustut uusimpiin myynnin ja markkinoinnin menetelmiin ja työkaluihin, joiden avulla voit valita juuri sinun liiketoiminnallesi parhaiten kasvua tuovat vaihtoehdot.
  • Opit viemään asiakkaita tuloksellisesti myyntiprosessin läpi.
  • Opit kirjoittamaan vaikuttavia markkinointiviestejä, joilla tavoitat asiakkaasi.
  • Pääset jakamaan kokemuksia ja oppimaan muiden alan toimijoiden kanssa, mikä tuo energiaa ja inspiraatiota arkeesi.
  • Opit hyödyntämään omia vahvuuksiasi paremmin myyntityössä.

Ohjelman toteutus

Tilitoimisto kannattavaan kasvuun käynnistyy 7.11. ja kestää lokakuuhun 2024. Yhteisten etäkoulutuspäivien aikana käsitellään tärkeimmät liiketoiminnan ja yrityksen kehittämisen osa-alueet taloushallinnon toimialan perspektiivistä.

Koulutuksen aikana opit käytännön taitoja ja työkaluja, joita voit välittömästi hyödyntää työssäsi. Kaikki tutkintoon liittyvät tehtävät ja näytöt auttavat sinua kehittämään yrityksesi toimintaa.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Business College Helsingin ja Stadin ammatti- ja aikuisopiston kanssa.

Käytännön tietoa

Osallistuminen

Kaikkiin koulutuspäiviin voi osallistua etänä Teams-yhteydellä. Muutama päivä toteutetaan hybriditoteutuksella, opiskelijoiden toiveiden mukaan, jolloin osallistuminen on mahdollista myös livenä Pasilassa.

Osallistuva yrittäjä tai työntekijä tarvitsee itselleen mentorin, eli nimetyn työpaikkaohjaajan, joka toimii tukenasi koko tutkinnon ajan. Mentorina voi toimia esimerkiksi joku verkostostasi, ja me voimme auttaa sinua sen löytämisessä.

Koulutus on tarkoitettu kehityshalukkaille taloushallinnon alalla toimiville yrittäjille ja työntekijöille.

Oppisopimustoteutuksen vuoksi ohjelmaan hakeutuvan henkilön täytyy olla joko YEL-vakuutettu yrittäjä tai palkkatöissä oleva työntekijä.

Hakeutuminen ohjelmaan tehdään Stadin ammatti- ja aikuisopistolle. Annamme kiinnostuneille tarkemmat hakuohjeet sähköpostitse.

Koulutukseen otamme 20–25 henkilöä kerrallaan

Osallistujien palautteita

Olemme järjestäneet tilitoimistoalalle suunnattuja myynnin ja markkinoinnin koulutusohjelmia kolmen vuoden ajan. Tuleva koulutus on uudistunut kokonaisuus, sillä se pitää sisällään myös liiketoiminnan ammattitutkinnon. Tässä on muutama palautteita, jota saimme vuoden 2022 Tilitoimiston myynti kuntoon -koulutusohjelmasta:

”Loistava koulutus. Koulutuksen avulla saatu hyviä työkaluja tulevaisuuteen ja kasvun tavoitteiden toteuttamiseksi.”

”Koulutus oli tehokas ja uusia näkemyksiä ja asioita tuli avattua paljon ja erinomaista oli se että pääsi muitten samalla alalla ihmisten kanssa jakamaan ajatuksia ja mielipiteitä asioihin.”

”Kiitos, koulutus vastasi tosi hyvin sitä, mitä sisältö antoi ymmärtää. Sain arvokkaita lisätyökaluja työkalupakkiini, joidenka avulla on helpompi ja nopeampi selvittää eteen tulevia haasteita.”

”Hyvä toteutus, tiivis paketti. antoi paljon ajattelemista. Materiaalit on hyvät ja niihin palaan vielä jäsentämään oppimaani.”

Ota yhteyttä!

Timo Aittoniemi, Vastuukouluttaja timo.aittoniemi@progrowth.fi, 040 5667060

Riina Mustonen, Projektivastaava riina.mustonen@progrowth.fi, 044 9945041