Pro Growth Consulting Oy

Roosa Virtanen

 

Taustani

Kokemusta ja koulutusta olen käynyt hakemassa Ruotsin puolelta, suorittaen liikunta- ja yhteiskuntatieteiden kandidaatin. Kandityön tekeminen viestinnän teemojen parissa auttoi ymmärtämään, että viestinnän ala kiinnostaa enemmänkin.

Tällä hetkellä viimeisten viestinnän maisteritutkintoa Jyväskylän yliopistolla.

Aiempaa työtaustaa omaan asiakaspalveluammateista, joka on antanut hyvät lähtökohdat asiakkaiden kohtaamiseen ja tarpeiden ymmärtämiseen.

Roosa Virtanen markkinointi koulutusohjelmat

Tehtäväni

Toimin markkinointi- ja viestintäkoordinaattorina opintojeni ohella. Koordinoin arkipäiväisiä markkinoinnin toimenpiteitä yhdessä koko henkilöstön kanssa, keskittyen erityisesti koulutusohjelmien markkinointiin.

Lisäksi olen mukana erilaisissa projekteissa, joissa pääsen kehittelemään sekä omia, että asiakkaan markkinoinnin ja viestinnän taitoja ja toimenpiteitä.

Parasta työssäni on monipuolisuus ja ja jatkuva kehittyminen. On myös mukava huomata, kuinka opintojen sisältö konkretisoituu teoriapohjasta käytäntöön omassa, tai asiakkaalle tehtävässä työssä.

Muuta minusta

Vapaa-ajalla arvotan ystävien ja eläinten kanssa rentoutumista ja mökkeilen ahkerasti.

Vaikka olen eläkkeellä aktiiviurheilijan urasta, ylläpidän silti aktiivista elämäntapaa nauttimalla liikunnan monista muodoista, tällä hetkellä eniten kiipeilystä ja juoksusta.

Luonto on lähellä sydäntäni ja vapaa-ajalla suuntaankin usein metsään liikkumaan, tai vaan nauttimaan ja rentoutumaan.

Roosa Virtanen markkinointi koordinointi koulutusohjelmat

Ota yhteyttä

Roosa Virtanen

roosa.virtanen(at)pro growth.fi

044 9877921