Pro Growth Consulting Oy

Myynti ja markkinointi vauhtiin

Yrittäjyyden ammattitutkinto B2B-yrittäjille

Myynti ja markkinointi vauhtiin -ohjelma tarjoaa oivan mahdollisuuden keskittyä yrityksesi kehittämiseen ja saavuttaa tavoitteesi. Koulutuksessa opit käytännönläheisiä ja uusimpia taitoja liiketoiminnan eri osa-alueilta, joiden avulla voit varmistaa yrityksesi menestyksen. Samalla verkostoidut samanhenkisten yrittäjien ja kouluttajien kanssa, ja suoritat yrittäjyyden ammattitutkinnon.

Näin hyödyt ohjelmasta

Koulutukseen osallistuessasi saat:

 • Koulutuksellista tukea liiketoimintasi kasvattamiseen sekä myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen
 • Uusinta tietoa mm. digitaalisen markkinoinnin työkaluista ja tekoälyn hyödyntämisestä liiketoiminnassa
 • Aikaa keskittyä yrityksesi kannalta oleellisimpiin kehitystoimenpiteisiin
 • Sparrausapua ja tukea kouluttajilta, mentoreilta ja ryhmän muilta jäseniltä
 • Uuden verkoston samanhenkisten yrittäjien kanssa

Kaikki kouluttajat ovat myös itse vahvan yrittäjätaustan omaavia ammattilaisia.

Ohjelman toteutus

Koulutusohjelma alkaa 12.9.2023 ja kestää elokuuhun 2024. Yhteisiä koulutuspäiviä kertyy 11 kappaletta, joissa käsitellään kattavasti tärkeimmät liiketoiminnan ja yrityksen kehittämisen osa-alueet. Yhteiset päivät kestävät kukin noin 4 tuntia kerrallaan.

Koulutuksen aikana et opiskele turhia teorioita, vaan kaikki oppimasi on käyttökelpoista yrityksesi kehittämisessä. Kaikki tutkintoon liittyvät tehtävät ja näytöt auttavat sinua edistämään yritystäsi.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena SASKY:n kanssa, ja on sinulle maksuton.

Koulutuksen sisältö

Ohjelman aikana käsitellään perusteellisesti eri yritystoiminnan osa-alueita, jotka antavat sinulle loistavat eväät yrittäjänä menestymiseen. Ohjelman aikana tullaan käsittelemään mm. seuraavia teemoja:

 • Yrityksesi nykytila, kehityskohteiden tunnistaminen ja konkreettisten toimenpiteiden asettaminen tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Mitä teette nyt? Entä mitä haluaisitte tehdä tulevaisuudessa? Eli mitä pitäisi priorisoida?

 • Yrityksen talouden analysointi ja pitkäjänteinen ennustaminen
  • Mitä sinun täytyy tietää taloudesta, vaikka sinulla onkin se maailman paras kirjanpitäjä

 • Asiakaskunnan identifiointi, tavoittaminen ja asiakkuuksien johtaminen
  • Mitä, kenelle ja kuinka tehdä se pitkäjänteisesti?

 • Markkinoinnin tehokkaimmat kanavat ja työkalut, joilla tavoitat asiakkaasi
  • Älä markkinoi siellä, missä asiakkaasi eivät ole!

 • Myynnin parhaat käytännöt ja myyntiprosessin kehittäminen

Yhteisten koulutuspäivien lisäksi saat henkilökohtaista sparrausta yrityksesi kehittämisen edistämiseksi. Näissä sparraustapaamisissa käsitellään mm. yrityksesi kasvusuunnitelmaa, myynnin ja markkinoinnin kehittämistä sekä muita yrityksesi kannalta tärkeitä aiheita.

Käytännön tietoa

Koulutus on tarkoitettu kehityshalukkaille yrittäjille, joilla on intoa kehittää liiketoimintaansa ja tavoitella tavoitteitaan. Myös yrityksen vastuuhenkilönä toimiva työntekijä voi osallistua koulutukseen. Yrittäjällä on oltava YEL-vakuutus ja Y-tunnus.

Alla olevista linkeistä löydät eri vakuutusyhtiöiden ohjeet YEL-todistusten hakemista varten. Hae todistus siitä vakuutusyhtiöstä, jonka asiakas olet. Tarvitset todistuksen koulutuksen ilmoittautumisvaiheessa ilmoittautumislomakkeen liitteeksi.

Osallistuva yrittäjä tai työntekijä tarvitsee itselleen mentorin. Mentori, eli nimetty työpaikkaohjaaja auttaa sinua tutkinnon suorittamisessa koko ohjelman ajan. Mentorina voi toimia esimerkiksi joku verkostostasi, ja me voimme auttaa sinua sellaisen löytämisessä.

Yrittäjyyden ammattitutkinnon suoritettuasi voit hakea 414 € arvoista ammattitutkintostipendiä.

Koulutukseen otamme mukaan 20–25 henkilöä kerrallaan. Yhteistyökumppanimme SASKY haastattelee kaikki mukaan hakevat opiskelijat.

Ota yhteyttä!

Jos tahdot kuulla ohjelmasta lisää, voit olla suoraan yhteydessä koulutuspäällikkö Jaana Hillebrandtiin, jaana.hillebrandt@progrowth.fi, 050 9174777 tai vastuukouluttaja Jussi Ikkelään, jussi.ikkela@progrowth.fi, 040 7553533