Pro Growth Consulting Oy

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori

Olen Roosa Virtanen ja työskentelen Pro Growthilla markkinointi- ja viestintäkoordinaattorina. Koulutukseltani olen liikunta- ja yhteiskuntatieteiden kandidaatti, ja tällä hetkellä opiskelen viestinnän maisteriksi Jyväskylän yliopistossa. Aikaisempaa työkokemusta omaan asiakaspalvelusta sekä valmennuksen parista, joista ammennettua kokemusta ja näkemystä käytän myös tämän päivän työtehtävissäni. Aloitin viestintä- ja markkinointikoordinaattorina alkuvuodesta 2022.

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori

Työnkuvaus markkinointi- ja viestintäkoordinaattorina

Työtehtäviini kuuluu markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, organisointi ja operoiminen. Yrityksessämme on useita markkinoinnin alan ammattilaisia, joten suunnittelemme yhteistyössä markkinoinnin vuosikellon, suunnitelman sen toteutuksesta sekä strategiset toimenpiteet. Valtaosa työtunneistani kuluu markkinointiaktiviteettien toimeenpanemiseen, kuten sisällöntuottamiseen eri markkinointi- ja viestintäkanavissa, sähköpostimarkkinointiin sekä nettisivujen ylläpitämiseen. Operatiivisten toimien lisäksi analysoin saatua dataa eri toimenpiteistä.

Osa työtehtävistäni on projektiluontoisia, kuten esimerkiksi koulutuksiimme liittyvät markkinoinnin ja viestinnän tehtävät. Tulen koulutusten suunnitteluun mukaan, kun markkinointi ja viestiminen koulutuksista on ajankohtaista, olen mukana yhteistyökumppaneiden kanssa sopimassa markkinoinnin toimenpiteistä, sekä toteutan yrityksemme puolelta koulutuksista viestintää koko markkinointiprosessin ajan.

Juoksevien markkinoinnin ja viestinnän tehtävien lisäksi teen erilaisia pohjustustöitä yrityksemme tarpeisiin ja kehittämiseen, kuten hakukoneoptimointia ja -analyysiä, kilpailija-analyyseja ja asiakaskyselyitä. Lisäksi olen mukana muutamissa asiakasprojekteissa kehittämässä yrityksen tarpeiden mukaan digitaalista markkinointia ja viestintää.

Parasta työssä:

Pro Growthilla on dynaaminen ja kannustava ilmapiiri ja yhteistyö on helppoa pienessä yrityksessä. On erityisen hienoa, kun on paljon asiantuntevia ihmisiä ympärillä, jolloin saa helposti tukea omaan työhönsä ja työtehtävien edistämiseen. Parasta työssäni on jatkuva uuden oppiminen sekä se, että pääsen hyödyntämään yliopiston oppeja työelämässä konkreettisesti. Työpäivien sisältöjen suuri vaihtelevuus tuo myös mielenkiintoa ja intoa työhön.

Roosa Virtanen

Lue lisää Pro Growthin työpaikoista.