Pro Growth Consulting Oy

Koulutukset yrittäjille

Järjestämme useampia yrittäjille sopivia koulutuksia. Löydät haussa olevat ohjelmat koulutussivullemme.

Voit kuitenkin tutustua kaikkiin tutkintokoulutuksiimme tällä sivulla ja ennakkoilmoittautua mukaan tuleviin ohjelmiin, jättämällä meille yhteydenottopyynnön. Koulutukset toteutetaan oppisopimusmuotoisia tutkintokoulutuksia oppilaitoskumppaniemme SASKY, Business College Helsingin sekä Stadin ammatti- ja aikuisopisto kanssa.

Tutkintokoulutuksen yrittäjille

Yrittäjyyden ammattitutkinnot

Yrittäjyyden ammattitutkinnot sopivat kaikille YEL-vakuutetuille yrittäjille, jotka haluavat kehittää omaa liiketoimintaansa. Koulutuksissamme syvennytään yrityksen kasvusuunnitelman luomiseen, tehokkaan myynti- ja markkinointikoneiston rakentamiseen sekä asiakaskokemuksen parantamiseen. Koulutuksemme on kohdennettu erilaisille alla näkyen liiketoiminnoille, jotta sisällöt ja esimerkit olisivat mahdollisimman lähellä yrittäjän omaa toimintaa.

Kuluttajaliiketoiminnan yrittäjille

Tämä koulutus sopii erityisen hyvin sinulle, mikäli toimit yrityksesi tuottaa palveluita tai tuotteita henkilöasiakkaille. Koulutuksen aikana otat haltuun markkinoinnin tehokeinot, valjastat tekoälyn avuksesi ja suunnittelet yrityksen kasvua.

>> Tutustu koulutukseen!

B2B-yrittäjille

Koulutus sopii erityisen hyvin yrittäjille, joilla ainakin osa liiketoiminnasta suuntautuu B2B-sektorille, eli yritysmyyntiin. Ota haltuun yritysmyynnin parhaat kikat ja työvälineet, ja kasvata yritystäsi kannattavasti.

>> Tutustu koulutukseen!

Muoti- ja designalan

Tämä koulutus on suunnattu erityisesti muoti- designalan yrittäjille. Koulutuksessa perehdyt kattavasti uusimpiin digitaalisiin markkinoinnin työkaluihin ja keinoihin, sekä kehität verkkokauppaasi ja verkkoliiketoimintaasi.

>>Tutustu koulutukseen!

logot muotiala

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnot on tarkoitettu yrittäjille sekä yritysten nykyisille ja tuleville esihenkilöille ja johtotehtävissä toimiville.

Koulutuksesta saat välineitä ja työkaluja yrityksesi suunnitelmalliseen johtamiseen sekä juuri teidän yrityskulttuuriinne sopivien johtamisen käytäntöjen luomiseen. Koulutuksen myötä luot yritykseen rakenteita, jotka mahdollistavat kasvun ja kansainvälistymisen askelten ottamisen.

>> Tutustu koulutukseen!

Tule mukaan kasvamaan itse johtajana ja mahdollistamaan yrityksesi kasvu!

Mikäli kiinnostuit jostain koulutuksesta, jonka hakuaika ei ole juuri nyt avoinna -> Jätä meille yhteystietosi, niin pääset varaamaan paikkasi ensimmäisten joukossa uuden koulutushaun alkaessa.