Pro Growth Consulting Oy

Kokemuksia rekrykoulutuksesta

Pro Growth Consulting Oy on toteuttanut rekykoulutusta jo vuodesta 2016. Teemme ohjelman toteuttamisessa yhteistyötä Software Finland ry:n kanssa, ja painopisteenä koulutuksissamme on ollut B2B-myynti ja markkinointi ohjelmistoalan yrityksissä. Pyydämme jokaisesta ohjelmasta useamman kerran palautetta, ja opiskelijoilla on enimmäkseen myönteisiä tai erittäin myönteisiä kokemuksia rekrykoulutuksesta.

Syksyllä 2021 käynnistyneessä rekrykoulutuksessa aloitti 15 opiskelijaa, jotka olivat menossa 15 eri yritykseen. Pyysimme osallistujilta palautetta siinä vaiheessa, kun intensiivinen koulutusjakso oli takana ja 2,5 kuukauden mittainen työssäoppimisjakso käynnistymässä.

Arvioita rekrykoulutuksesta

Kysely toteutettiin viranomaisten järjestelmässä, ja palaute menee näin myös suoraan Uudenmaan ELY-keskukselle ja TE-palveluihin. Numeerisissa arvioissa asteikko on 1-5. Tässä otteita rekrykoulutuksen arvioinnista.

Olen saanut tietoa koulutuksen tavoitteista, sisällöstä ja toteutuksesta.4,3
Olen saanut kouluttajalta tarvitsemaani ohjausta ja palautetta.4,8
Koulutuksessa on käytetty asianmukaisia tiloja ja välineitä.4,9
Koulutuksessa käytetty oppimateriaali on tukenut oppimistani.4,8
Kouluttajien asiantuntemus ja ammattitaito ovat vastanneet koulutuksen vaatimuksia.4,8
Oppimistehtävät ja -menetelmät ovat olleet sopivan vaativia lähtötasooni nähden.4,7
Olen saanuttarvitsemaani ohjausta ja tukea työssäoppimispaikan etsinnässä.4,8
Yleisarvioni koulutuksesta. 4,7

Vapaata palautetta rekrykoulutuksessa

Kyselyssä sai kertoa vapaan palautteen muodossa kokemuksistaan rekrykoulutuksessa. Tässä vapaat palautteet:

”Malli mitä tällä kurssilla ja kurssille pääsemiseksi noudatetaan voitaisiin vakioida. Timo Aittoniemen ammattitaitoisissa hyppysissä työntekijän ja työnantajan mätsääminen siis paritus on parasta palvelua mitä olen saanut työvoimaviranomaisten palveluista tähän mennessä. Voisiko näitä Timo Aittoniemen kaltaisia ammattirekrytoijia/firmoja palkata tai liisata TE-keskukseen match makereiksi, jotka yhdistävät ei pelkästään huippujohtajia isoihin firmoihin, vaan myös tavallisia työntekijöitä/päälliköitä.”

”Hyvää koulutusta. Myynnin ja digimarkkinoinnin yhdistäminen käytännön esimerkin kautta voisi olla hyvä yhden päivän kokonaisuus jossa selvitetään touchpointit, potentiaalin tunnistaminen, somen, googlen sekä erityisesti Hubspotin merkitys asiakkaan sitomisessa yritykseen. Kiitos Timo ja Anna!”

”Koulutus on vastannut täydellisesti odotuksiani. Opettajat ovat olleet erittäin ammattitaitoisia ja motivoivia. Olen myös erittäin tyytyväinen yritykseen, jossa alotan työharjoittelun maanantaina 18.10.2021.”

”Todella hyvä kokonaisuus.”

”Minut otettiin huomioon hyvin vaikka olin myyntityön saralla täysin aloittelija. Kurssin sisältö oli kokonaisuutena hyvä ja opetus laadukasta. Mielestäni myynnin/markkinoinnin tietokonetyökaluja olisi voinut opiskella hieman enemmänkin vaikka ottamalla vähän muista aiheista aikaa sille. Hyvä Timo, Anna ja Pro Growth!”

”Koko kurssi on ollut sisällöltään juuri sitä mitä modernissa markkinoinnissa tarvitaan.”

”Materiaalit ovat olleet todella kattavia ja kysyttäessä on aina saanut vastauksia.”

”Koulutus on ollut aivan loistavaa. Pidän tavasta esittää asiat, myös yhteisöllisyys on toteutunut erinomaisesti ryhmässä. Vierailevat asiantuntijat ovat myös olleet hyviä. Vallitsevan tilanteen (korona) huomioon ottaen ryhmämme toimii erinomaisesti. Toivoisin jatkossa tuleville ryhmille lisää paikallaolo aikoja. Mielestäni saamme vielä enemmän ryhmästä irti ollessamme yhteistiloissa.”

Lue rekrykoulutuksen opiskelijoiden tarinoita blogistamme.

Haluatko lisää tietoa Pro Growthin rekrykoulutuksista?

Ota yhteyttä, kerromme mieluusti lisää!

Riina Mustonen, rekrykoulutuksen projektivastaava

riina.mustonen@progrowth.fi

044 9945041

ProGrowth - Ota yhteyttä