Pro Growth Consulting Oy

Kokemuksia rekrykoulutuksesta

Pro Growth Consulting Oy on toteuttanut myynnin ja markkinoinnin RekyKoulutusta jo vuodesta 2016. Painopisteenä koulutuksissamme on ollut ratkaisumyynti. Osaajia ovat etsineet kauttamme sadat yritykset ict- ja rakennusalalta sekä asiantuntijapalveluista.

Edellisen ohjelman palautteita

”Koulutuksen sisältö pelkkää timanttia! Koulutukseen on kerätty niin ajankohtaiset myynnin ja markkinoinnin aiheet sekä työkalut, kuin myös jo käytössä toimiviksi havaitut myynnin ja markkinoinnin strategiat! Koulutus antaa todella hyvät eväät B2B myyntiin ja markkinointiin.” – 2024 osallistuja.

”Pro Growthin Timo Aittoniemi rokkaa! ” – 2024 osallistuja.

”Suosittelen lämpimästi kyseistä koulutusta ihan kaikille, vaikka en itse koulutuksen kautta työllistynyt. Kokemuksena sekä koulutuksesta saadut materiaalit ja hyödyt valmensivat minua kuitenkin tuleviin haasteisiin, ja työllistyin koulutuksen aikana muualle töihin. Koulutuksen vetäjät ovat erittäin osaavia ja oma koulutusryhmäni oli myös erittäin osaava sekä upeita henkilöitä kaikin puolin muutenkin. Lisäksi koulutukseni harjoittelupaikkani oli myös erittäin hieno kokemuksena. Vahva suositus siis ohjelmalle! 👍”. – 2024 osallistuja.

”Koulutuksessa oli paljon hyvää ja ryhmä oli todella osaava sekä monipuolinen. Tykkäsin kovasti kaikkien kanssa tehdä harjoituksia sekä vaihtaa näkemyksiä.” – 2024 osallistuja.

”B2B -myynnistä ja markkinoinnista kiinnostuneelle hieno mahdollisuus päivittää aikaisempaa kokemusta tai oppia kokonaan uutta! Työharjoittelu ja koulutus on yhdistetty toimivaksi kokonaisuudeksi, lämmin suositus.” – 2024 osallistuja

Osallistujat kertovat blogissamme

Rekrykoulutuksesta toimariksi

Matti halusi takaisin IT-alalle ja pieneen, mutta vauhdilla kasvavaan yritykseen. Hän päätyi NerdyNetille vastaamaan myynnistä, mutta kesällä 2021 hänet nimitettiin yrityksen toimitusjohtajaksi.

Pirjo ei ollut työskennellyt ennen suoraan myynnissä, mutta rekrykoulutuksesta hän löysi paitsi myyjän itsestään, myös työpaikan!

Rekrykoulutus työpaikka
Rekrykoulutus ratkaisumyynti

Markus oli asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen rautainen ammattilainen, mutta koulutuksen aikana hän kehittyi tarvelähtöiseksi myyjäksi.

Jonna sai rekrykoulutuksesta lisää varmuutta ja työkaluja myyntityöhön. Parasta oli kuitenkin pesti yrityksessä, jossa hänen osaamisensa tuli parhaaseen mahdolliseen käyttöön.

Aiempien vuosien avoimia palautteita

”Koulutus on vastannut täydellisesti odotuksiani. Opettajat ovat olleet erittäin ammattitaitoisia ja motivoivia. Olen myös erittäin tyytyväinen yritykseen, jossa aloitan työharjoittelun maanantaina.” – 2021 osallistuja.

Annan hyvin harvoin näin hyviä arvosanoja. Kertoo rehellisesti sen, että nyt on todella pätevistä kouluttajista ja erinomaisesta materiaalista kyse.” – 2021 osallistuja.

Pro Growthin koulutus oli kaikkinensa erinomainen myynnin ja markkinoinnin paketti, jota voin hyödyntää tulevassa työssäni. Kouluttajat olivat erittäin ammattitaitoisia. Koulutus hoidettiin myös käytännön toteutuksen kannalta hyvin, vaikka korona aiheutti muutoksia toteutukseen.” – 2020 osallistuja.

”Minut otettiin huomioon hyvin vaikka olin myyntityön saralla täysin aloittelija. Kurssin sisältö oli kokonaisuutena hyvä ja opetus laadukasta. Mielestäni myynnin/markkinoinnin tietokonetyökaluja olisi voinut opiskella hieman enemmänkin, vaikka ottamalla vähän muista aiheista aikaa sille. Hyvä Timo, Anna ja Pro Growth!” – 2021 osallistuja.

”Koko kurssi on ollut sisällöltään juuri sitä mitä modernissa markkinoinnissa tarvitaan.” – 2021 osallistuja.

”Malli mitä tällä kurssilla ja kurssille pääsemiseksi noudatetaan, voitaisiin vakioida. Timo Aittoniemen ammattitaitoisissa hyppysissä työntekijän ja työnantajan mätsääminen siis paritus on parasta palvelua mitä olen saanut työvoimaviranomaisten palveluista tähän mennessä. Voisiko näitä Timo Aittoniemen kaltaisia ammattirekrytoijia/firmoja palkata tai liisata TE-keskukseen match makereiksi, jotka yhdistävät ei pelkästään huippujohtajia isoihin firmoihin, vaan myös tavallisia työntekijöitä/päälliköitä.” – 2021 osallistuja.

Koulutus oli hyvin suunniteltua ja käytännönläheistä. Koen saaneeni juuri sitä, mitä olin hakemassa: digimyynnin viimeisimmät opit täydentävät b2b-myyntiosaamistani. Kurssilla oli hyvä ja kannustava ilmapiiri. Timo Aittoniemen osaaminen ja miellyttävä persoona mahdollistivat erinomaisen kurssin! – 2022 osallistuja.

”Hyvää koulutusta. Myynnin ja digimarkkinoinnin yhdistäminen käytännön esimerkin kautta voisi olla hyvä yhden päivän kokonaisuus, jossa selvitetään touchpointit, potentiaalin tunnistaminen, somen, googlen sekä erityisesti Hubspotin merkitys asiakkaan sitomisessa yritykseen. Kiitos Timo ja Anna!” – 2021 osallistuja.

Haluatko lisää tietoa Pro Growthin rekrykoulutuksista?

Ota yhteyttä, kerromme mieluusti lisää!

Riina Mustonen, rekrykoulutuksen projektivastaava

riina.mustonen@progrowth.fi

044 9945041

Pro Growth