Pro Growth Consulting Oy

Kasvata muotikaupan myyntiä – FaFi Sales Excellence

Kasvata muotikaupan myyntiä - FaFi Sales Excellence

Kasvata huippuasiantuntijoiden johdolla muotikaupan myyntiä ja markkinointia! Muotikauppa on yhä kansainvälisempää ja kilpailu kovempaa. Tuotteet ja palvelut tulee tarjota netissä helposti, vaivattomasti ja elämyksellisesti ja ennen kaikkea on tärkeää auttaa asiakasta löytämään verkossa juuri sinun kauppasi.

Pro Growth Consulting Oy ja Fashion Finland ry ovat kehittäneet koulutusohjelman, jonka tavoitteena on kehittää muotikauppojen liiketoimintaa ja kasvattaa muotikaupan myyntiä kivijalassa tai verkkokaupassa. Ohjelma toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2020. Koulutus sai erittäin hyvän vastaanoton, ja se saa nyt jatkoa.

Erinomaisesti toteutettu koulutus. Paljon uutta oppia työn tekemiseeen. Suuri kiitos koko Pro Growthin väelle!

ENSIMMÄISEN FAFI SALES EXCELLENCE -KOULUTUKSEN OSALLISTUJA

Kasvata muotikaupan myyntiä, kehitä markkinointia

Syksyllä 2021 käynnistyvä FaFi Sales Excellence -koulutusohjelmassa uudistat liiketoimintaasi ja nostat kaupankäyntisi uudelle tasolle. Koulutus sopii sinulle, joka haluat kasvattaa myyntiä kivijalassa tai verkkokaupassa, kehittää verkkokaupan markkinointia tai olet uudistamassa liiketoimintaasi laajemmin.

FaFi Sales Excellence -ohjelmasta saat konkreettisia keinoja, joilla kasvatat myyntiä, kehität asiakassuhteita ja hankit uusia asiakkaita. Saat eväät ja ratkaisut tehokkaan digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupankäynnin toteuttamiseksi.

Koulutus on suunnattu yrityksille, jotka haluavat kasvaa kotimaassa tai ulkomailla. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa, ja ELY tukee mukaan valitsemiensa yritysten osallistumiskustannuksia 50 – 70 prosentin maksuosuudella yrityksen koosta riippuen.

FaFi Sales Excellence lyhyesti

 • 12 puolen päivän mittaista koulutuspäivää ja yksi yrityskohtainen workshop, jossa tehdään sinun yrityksellesi kasvusuunnitelma.
 • Aloitus lokakuussa 2021, päätös toukokuussa 2022.
 • Lähikoulutuksen lisäksi etäoppimista ja tehtäviä, joilla viet liiketoimintaasi eteenpäin.
 • Voit osallistua koulutuspäiviin etäyhteydellä tai paikan päällä Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien päässä.
 • Kouluttajina eri alojen asiantuntijat, vieraspuhujina kiinnostavia tapausesimerkkejä muotialalta.
 • Teemat:
  • asiakasymmärrys kasvun lähteenä
  • myyntikanavien kehittäminen
  • markkinoinnin työvälineet ja tehostamisen keinot.

Näin pääset mukaan

Koulutukseen valitaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisten ja haastattelujen perusteella. Voit hakea ohjelmaan, jos yrityksesi työllistää vähintään yhden henkilön ja sinulla on vahva halu uudistaa ja kehittää liiketoimintaasi. ELYn säännösten mukaan yrittäjä ei voi osallistua koulutukseen yksin, vaan yhdessä vähintään yhden työntekijän kanssa. Suosittelemme, että yhdestä yrityksestä mukaan tulisi kaksi henkilöä. Ilmoittautumaan pääset täältä – täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

Hinta

Koulutuksen ELY-tuettu hinta riippuu yrityksen koosta:

 • alle 50 hengen yritys: 720 € + alv / osallistuja
 • 50 – 250 hengen yritys: 960 € + alv / osallistuja
 • yli 250 hengen yritys: 1200 € + alv / osallistuja

Jokaisen koulutuspäivän jälkeen olemme vieneet vähintään yhden sinä päivänä käsitellyn asian käytäntöön. Koulutuksen aikana on syntynyt paljon ahaa-elämyksiä ja on huomattu monia kehityskohteita omassa toiminnassa. Olen tähän koulutukseen todella tyytyväinen!

Ensimmäisen FaFi sales excellence -koulutuksen osallistuja

Edellisen koulutuksen arviointia

Ensimmäiseen FaFi Sales Excellence -koulutukseen osallistui 24 muotikauppiasta eri puolilta Suomea. Maaliskuussa 2021 päättynyt ohjelma sai osallistujilta erittäin hyvät arviot. Varsinaisen opetuksen lisäksi osallistujat arvostivat mahdollisuutta verkostoitua ja saada vertaistukea muilta samankaltaisessa tilanteessa olevilta yrittäjiltä.

Kouluttajien asiantuntemus on vastannut koulutuksen vaatimuksia4,4 / 5
Voin hyödyntää koulutuksessa oppimaani työelämässä4,4 / 5
Miten arvioit koulutuksen onnistuneen kokonaisuutena4,4 / 5

Kouluttajat

Pro Growth Consulting on kasvun vauhdittaja ja myynnin kasvattaja. Me autamme kasvuhaluisia yrityksiä menestymään, luomaan uutta liiketoimintaa ja uusia työpaikkoja Suomeen. Myynnin kasvu, kansainvälistyminen ja asiakas-kokemuksen johtaminen ovat erikoisalaamme. Työkalumme ovat konsultointi, valmennus, tutkimukset, analyysit, kypsyysmallit ja coaching.

Tutustu tarkemmin asiantuntijoihimme ja kouluttajiimme täällä.

Haluatko kysyä lisää?

Ota yhteytta:

 • Jenni Kiho, vastuukouluttaja, jenni.kiho@progrowth.fi, 050 5474299
 • Anna Tuomikoski, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, anna.tuomikoski@progrowth.fi, 040 7367585