Pro Growth Consulting Oy

Kansainvälistymiskoulutus Varsinais-Suomen yrityksille

Global Growth – avaimet kansainväliseen kasvuun

Ota haltuun avaintekijät, jotka takaavat menestyksesi kansainvälisillä markkinoilla! Koulutuksessa käydään teemoittain läpi kaikki ne asiat, jotka yrityksen täytyy suunnitella ja toteuttaa, kun se haluaa satsata kansainväliseen kasvuun.

Ohjelma on tarkoitettu Varsinais-Suomen alueella toimiville, kansainvälistymistä suunnitteleville, sekä jo vientimarkkinoilla toimiville yrityksille. Ilmoittautuminen päättyy 29.11. – vielä ehdit varata oman paikkasi!

Kansainvälistymiskoulutus Varsinais-Suomen yrityksille

Global Growth -koulutusohjelmassa opit menestyvien kansainvälisen yritysten parhaita käytäntöjä ja saat mukaasi olennaiset, yrityksesi kansainvälistymistä tukevat suunnitelmat.

Miten hyödyn Global Growth -ohjelmasta?

Saat erinomaiset valmiudet kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun ja johtamiseen.

Syvennät ymmärystäsi erilaisista kv-partneriverkos-toista ja markkinatutki-muksen hyödyistä.

Saat paljon ideoita kasvun ja kansainvälistymisen suunnitteluun sekä toteutukseen.

Kehität käytännöllistä osaamista kansainvälistä kasvua tukevan rahoituksen suunnitteluun ja toteutukseen.

Pääset vertaisoppimaan muiden osallistujien kanssa ja laajentamaan verkostoasi.

Lisäksi kuulet koulutusohjelman aikana kansainvälisen läpimurron tehneiden yritysten parhaita käytäntöjä, ja konkreettisia case-kuvauksia kansainvälisen tason menestystarinoista.

Vastaavasta kansainvälistymiseen keskittyneestä koulutusohjelmasta olemme saanut erinomaista palautetta osallistujilta vuosien varrella:

”Parasta koulutuksessa oli saada pysähtyä miettimään sitä mitä tehdään, miksi sitä teemme ja miten meinaamme siinä onnistua. Näiden asioiden miettiminen ammattilaisten ohjeistuksessa yhdessä muiden samanmielisten yritysten kanssa loi ympäristön, jossa syntyi oivalluksia.”

”Koulutuspäivien avulla omat ajatukset kehitystoimen-piteistä kehittyivät ideoista käytännön toiminnan tasolle. Erityisesti myynnin ja markkinoinnin saralla elementtejä koulutusohjelmasta on viety yrityksen toimintaan ja kehitystyöhön.”

”Koulutuksessa oltiin erittäin hyvin onnistuttu asiantuntijoiden valinnassa. Se oli monipuolinen joukko ja tuli monta näkökulmaa selväksi. Uskon, että tästä on paljon hyötyä jatkossa.”

”Parasta oli eri osa-alueet liittyen kasvuun ja kansainvälistymiseen, sekä se, että kursseilla oli oman alan ammattilaisia, jotka pystyivät peilaamaan kasvua ja kipupisteitä vähän eri näkövinkkelistä.”

Lisäksi olemme työskennelleet yhdessä useiden Varsinaissuomalaisten yritysten kanssa kasvun lisäämiseksi ja kansainvälistymistavoitteiden saavuttamiseksi.

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivien teemat käsittelevät konkreettisesti yrityksen kasvun suunnittelemista ja rahoitusta, konkreettisten kehitystoimenpiteiden tunnistamista, sekä kansainvälisen markkinoinnin ja myynnin suunnittelua, toteuttamista ja johtamista.

Koulutuksessa käytetään monipuolisesti erilaisia opetusmenetelmiä ja koulutuksen aikana osallistujat rakentavat omalle yritykselleen parhaiten soveltuvan kansainvälisen kasvun suunnitelman, Growth Plan:in.

  • Kansainvälistymisen trendit ja henkilökohtaiset tavoitteet
  • Kasvun suunnittelu Growth Plan -työkalulla ja kasvun rahoittaminen
  • Kansainvälisen markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen
  • Markkinatutkimukset ja koemarkkinointi kohdemarkkinoilla
  • Jälleenmyyntiverkoston rakentaminen kohdemaahan
  • Sisältömarkkinointi, social selling, markkinointiviestintä ja konversio-optimointi
Aikataulu kansainvälistymiskoulutus Varsinais-Suomen yrityksille

Koulutuksen hinta

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa. ELY tukee mukaan valitsemiensa yritysten osallistumista 50–70 prosentin maksuosuudella yrityksen koosta riippuen. Suosittelemme, että yrityksestä tulisi mukaan useampi osallistuja. Näin varmistat sen, että asiat oikeasti menevät eteenpäin yrityksessä ja saat parhaan mahdollisen hyödyn ohjelmasta.

Yrityksen kokoYrityksen maksuosuus / osallistuja
0–49 henkilöä990€ + alv.
50–249 henkilöä1 320€ + alv.
Yli 250 henkilöä1 650€ + alv.
Mikäli yritys kuuluu konserniin, hinta määrittyy konsernin henkilöstömäärän mukaan.

Miten mukaan?

Koulutusohjelmaan otetaan mukaan 12–24 henkilöä, ja osallistujat valitaan kansainvälistymisedellytysten ja kasvuhalukkuuden perusteella. Suosittelemme, että jokaisesta yrityksestä osallistuu 2 henkilöä.

Osallistujat valitaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen koulutusohjelmaan päättyy 29.11. Varaa oma paikkasi alla olevasta napista!

Kansainvälistymisen ohjelmasta vastaavat asiantuntijat

Erkki Tuomi
Ohjelman vastuukouluttaja

Timo Aittoniemi
Myyntiprosessi ja myynnin johtaminen

Jenni Kiho
Kasvun rahoitus

Sari Aapola
Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen

Peter Sandeen
Markkinointiviestintä

Jarno Wuorisalo
Tekoäly ja hakukonenäkyvyys

Vastaavassa kansainvälistymisen koulutusohjelmassa mukana olleita yrityksiä:

360Visualizer, Bluugo, Buildercom, Century Moose (Kindiedays), Cometa Solutions, Intoit (Movit), Devaten, LATO Leadership Automation Tools, Optenni, Riihisoft TWID, Awake.AI, Click2Contract, CSIT Finland, Gapps, Grano, Klaro Technology, Marjetas Academy Oy, Market Entry Partners, Munjob, Netwheels, Optiscan, Osaango, Pajat solutions, Pointscene, Silverbucket, Surveypal, Timmi Software, Visma Tampuuri, ADA Drive, Aneo Software, Book Salon, Cadmatic EAC, Coredo, CoreSeer Company, Headpower, Nexetic, Plan&Care Sports, Quanscient, Teamit Group Oy, Process Genius, Receptum, Valu Digital, Vektor.io

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Koulutusohjelmaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan vastuukouluttaja Erkki Tuomeen, erkki.tuomi@progrowth.fi, 050 67662 tai jättää yhteydenottopyynnön alta.