Pro Growth Consulting Oy

Kannattavaa kauneudenhoitoa

Kehittävä koulutusohjelma kauneudenhoitoalan yrittäjille

Tule kehittämään kauneudenhoitoalan yritystäsi kohti kasvua muiden samanhenkisten yrittäjien kanssa.

Koulutusohjelman ohella suoritat yrittäjyyden ammattitutkinnon, jonka järjestää Sasky yhteistyössä Pro Growth Consulting Oy:n kanssa. Koulutusohjelma on suunniteltu kauneudenhoitoalalle sopivaksi ja sen suunnittelussa on hyödynnetty Booksalonin asiantuntemusta.

Koulutuspäivistä osa järjestetään Teamsin välityksellä ja osa lähitoteutuksena Valimotiellä, Helsingissä. Kaikkiin koulutuspäiviin voit kuitenkin tulla mukaan etäyhteyksin.

Kauneudenhoitoalan -koulutusohjelma

Tutkintotavoitteisen koulutusohjelman aikana keräät itsellesi loistavat eväät menestyksekkäänä yrittäjänä toimimiseen!

Koulutusohjelma vahvistaa yrittäjyysosaamistasi ja valmentaa sinut suorittamaan yrittäjyyden ammattitutkinnon, joka tarkoittaa oman yritystoiminnan analysointia ja tavoitteellista kehittämistä koulutusohjelman aikana.

Syvennyt erityisesti yrityksen kasvattamisen ja kannattavuuden keinoihin sekä myynnin ja markkinoinnin systemaattisuuden kehittämiseen. Saat tukea myynti- ja markkinointistrategiasi kehittämiseen, perehdyt kattavasti uusimpiin digitaalisiin markkinoinnin työkaluihin ja keinoihin, sekä kehität palvelu- ja tuotemyyntiäsi.

Oppimalla tehokkaampia toimintatapoja saat yrityksellesi aikaa ja tulosta!

Koulutusohjelman laadukas sisältö painottuu vastaamaan kauneudenhoitoalan yritysten tarpeita, joten kaikki oppimasi palvelee sinua suoraan käytännön työskentelyssäsi.

Valitse itsellesi otollisimmat asiakasryhmät, rakenna systemaattinen markkinointikoneisto ja hyödynnä tekoälyn mahdollisuudet – saat aktivoivan asiakaspolun luoksesi.
Nosta kannattavuutesi uudelle tasolle! 

Yhteisten koulutuspäivien lisäksi saat henkilökohtaista sparrausta yrityksesi kehittämisen edistämiseksi. Näissä sparraustapaamisissa käsitellään mm. yrityksesi kasvusuunnitelmaa, myynnin ja markkinoinnin kehittämistä sekä muita yrityksesi kannalta tärkeitä aiheita.

Oma ja yrityksesi kehittyminen on tärkeää, ja se varmistetaan tässä tutkintotavoitteisessa koulutuksessa.

Näin hyödyt koulutusohjelmasta

  • Saat koulutuksellista tukea liiketoimintasi kasvattamiseen ja sen tuloksellisuuden parantamiseen, erityisesti myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen.
  • Koulutuksen aikana laaditaan yrityskohtainen kasvusuunnitelma, jonka avulla terävöitetään yrityksesi tavoitteet ja asetetaan konkreettiset toimenpiteet niiden saavuttamiseksi.
  • Päivität osaamistasi mm. digitaalisten työkalujen ja tekoälyn hyödyntämisessä liiketoiminnassa sekä saat uusia ideoita sosiaalisen median hyödyntämiseen. Näin saat aikaa ja voit keskittyä olennaisiin toimintoihin.
  • Opit taloudenhallinnan ja hinnoittelun parhaat käytännöt.
  • Ymmärrät paremmin tuote- ja palvelupakettien rakentamisen ja niistä saatavat hyödyt.
  • Vahvistat tuloksellisia ja pitkäaikaisia asiakassuhteita.
  • Kehität verkkoliiketoimintaasi ja/tai verkkosivustoasi ja erottautuaksesi kilpailijoistasi.
  • Kouluttajat ja mentorit ovat käytettävissäsi sparraamaan liiketoimintaasi.
  • Rakennat uusia verkostoja samanhenkisten kauneusalan yrittäjien kanssa.

Käytännön tietoa

Koulutus on tarkoitettu kauneudenhoitoalan yrittäjille, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yritystoimintaansa. Se on suunniteltu kauneudenhoitoalalle sopivaksi ja sen suunnittelussa on hyödynnetty Booksalonin asiantuntemusta.

Koulutusohjelma järjestetään oppisopimuskoulutuksena, ja tutkintoon liittyvistä asioista vastaa yhteistyökumppanimme Sasky. Koulutusohjelma on oppisopimuksena maksuton.

Osallistuvalla yrittäjällä on oltava voimassa oleva YEL-vakuutus ja Y-tunnus. Voit lukea lisää YEL-vakuutuksesta:

Saat koulutuksen ajaksi tueksesi mentorin, jonka voit itse valita omasta verkostostasi. Mentorilla tulee olla yrittäjäkokemusta, jotta hän voi auttaa sinua koulutusohjelmasta nousevien asioiden pohtimisessa. Mikäli et löydä omasta verkostostasi sopivaa henkilöä, me autamme sinua löytämään sellaisen.

Mikäli kiinnostuit ohjelmasta, jätäthän yhteystietosi alla olevasta linkistä, niin autamme ohjelmaan hakemisessa. Sasky käsittelee hakemukset ohjelmaan hakujärjestyksessä.

Ota yhteyttä!

Jenni Kiho

Jenni Kiho

Vastuukouluttaja

050 5474299

jenni.kiho(at)progrowth.fi

Iida Kallio

Iida Kallio

Projektikoordinaattori

040 7723216

iida.kallio(at)pro growth.fi