Pro Growth Consulting Oy

Jussi Ikkelä

Tausta


Koulutukseltani olen tradenomi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ja MBA Aalto Yliopistosta. Minulla on monipuolinen kokemus myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen parista niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä. Olen myös perustanut kolme erilaista firmaa ja asunut neljässä eri maassa Suomen lisäksi. Päätoimisena yrittäjänä olen toiminut 6 vuoden ajan.


Olen raportoinut tekemisistäni muihin Pohjoismaihin ja työskennellyt myös Norjassa. Henkilöstön johtamisen lisäksi myös myynnin, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan johtamisen kouluttaminen on kuulunut tehtäviini.

Parasta työssäni


Pro Growth Consulting Oy:llä parasta on päästä toimimaan kasvuhaluisten yritysten motivoituneiden ihmisten kanssa. Ihmiset ovat kuitenkin koko jutun suola ja siksi ihmisten kanssa on mukava tehdä työtä. Niin konsultoinnissa kuin kouluttamisessakin on mukavaa itsekin oppia erilaisia asioita ja tuoda sitä kautta toimineita vinkkejä myös muiden eteenpäin haluavien yritysten tietoisuuteen. Ihmisten oivalluttaminen ja nykytilanteen haastaminen tuovat aina uutta kipinää toimintaan.

Muuta minusta 


Asun Helsingissä perheeni kanssa. Perheeseen kuuluu vaimo, kaksi teini-ikäistä tytärtä ja kaksi nuorta kissaa.

Vapaa-ajalla tykkään liikkua ulkona, lasketella, lenkkeillä sekä seurata urheilua ja katsoa elokuvia ja sarjoja.

Jussi Ikkelä

Ota yhteyttä

Jussi Ikkelä

jussi.ikkela(at)progrowth.fi

040 7553533

Jussi Ikkelä
Jussi Ikkelä