Pro Growth Consulting Oy

ICT-alan kasvututkimus 2022

Pro Growth Consulting jatkaa keväällä 2022 usean vuoden kokemuksella ja hyvin sujuneen työn seurauksena tutkimustyötään ICT-alan kasvun indikaattorien parissa!

Pro Growth Consulting Oy on tutkinut myyntiin ja kasvuun vaikuttavia tekijöitä vuodesta 2014 alkaen. Vuosina 2014-2018 olemme julkaisseet 4 tutkimusta ICT-alan myynnin esteisiin ja parhaisiin keinoihin liittyen. Tänä keväänä toteutamme ensimmäistä kertaa tutkimuksen, jossa kartoitetaan ICT-alan parhaita kasvukeinoja ja kasvuun vaikuttavia tekijöitä.

Kyselyyn vastaaminen on kuin ilmaista konsultointia, sillä kasvuun vaikuttavat tekijät on jaettu kuuteen teemaan, joihin liittyviin kysymyksiin on listattu aiempien tutkimusten parhaita kasvukeinoja.

Kasvuun vaikuttavia tekijöitä tarkastellaan kuudesta eri näkökulmasta:

  1. Asiakkaat
  2. Tuotteet ja palvelut
  3. Myyntimalli ja -kanavat
  4. Markkinointikeinot
  5. Ihmiset
  6. Rahoitus

Tulee olemaan todella mielenkiintoista selvittää, mikä on ICT-alan mielipide siitä, mitkä asiat eniten vaikuttavat yrityksen kasvuun ja mihin asioihin kannattaa panostaa, kun yritys haluaa kasvaa.

Mikäli toimit ICT-alalla, osallistu mukaan tutkimukseen ja täytä kyselylomake!

Tutkimuksen tuloksia tullaan esittelemään TIVIA ry:n ja Ohjelmisto- ja e-business ry:n tilaisuuksissa, julkaisuissa sekä muissa alan merkittävimmissä tapahtumissa. Jättämällä yhteystietosi vastauslomakkeeseen varmistat sen, että saat tutkimusraportin sähköpostiisi heti tulosten valmistuttua.  

Vuonna 2018 tutkimme yhdessä Ohjelmistoyrittäjien ja TIVIAn kanssa pienten ICT-alan yritysten myynnin esteitä. Kyselyyn vastasivat yritysten toimitus- ja myyntijohtajat.

Lue kyselyn tulokset täältä.