Pro Growth Consulting Oy

Heli Vuoksimaa

Tausta

Olen koulutukseltani ekonomi Helsingin kauppakorkeakoulusta ja toiminut yli 20 vuotta liiketoiminnan kehittämisen, myynnin ja markkinoinnin tehtävissä monella toimialalla. Monialaisuus kuvaa minua hyvin: bisneksen ohella kaikki inhimillinen kiinnostaa minua.

Työurallani ja harrastusteni parissa olen tarkoituksella hakeutunut hyvin eritaustaisten, monista maista ja kulttuureista olevien ihmisten pariin kartuttaakseni sekä substanssi- että ihmisosaamistani.

Parasta työssäni

Parasta työssäni Pro Growthilla on, että pääsen päivittäin asiakkaideni iloksi käyttämään ominta vahvuuttani: strategisen näkemyksen yhdistymistä nopeaan intuitioon: tarvitsen vain pari havaintopistettä tajutakseni kokonaisuudet ja pystyäkseni nopeasti luomaan oivaltavan ja oivalluttavan näkemyksen. Laaja-alaisella taustallani pystyn siksi auttamaan kasvua hakevia yrityksiä ja yrittäjiä löytämään juuri heille oikeanlaisen räätälöidyn kasvupolun. Olen saanut asiakkailtani paljon kiittävää palautetta siitä, miten nopeasti ja tehokkaasti pystyn luotsaamaan heidät kaaoksesta selkeyteen.

Muuta minusta

Luonnonrakastajana minut löytää vapaa-aikana todennäköisimmin metsästä tai merestä minä vuodenaikana tahansa erilaisten aktiviteettien parista. 2020 totaalihurahdin kylmävesiuintiin, joten kylmään on päivittäin päästävä.

Lue Helin asiakkaan Lindan kertomus Startti Plus palvelusta ja Helin työskentelytavoista, >>Lue teksti

Jos kaipaat inhimillistä ja oivaltavaa bisnesvalmentajaa, täältä minut löydät 💖

Ota Yhteyttä

Heli Vuoksimaa

heli.vuoksimaa(at)progrowth.fi

040 8479380