Pro Growth Consulting Oy

Healthtech From Finland – myynti- ja markkinointitaidoilla vauhtia kasvuun ja kansainvälistymiseen

Haluatko oppia konkreettisia myyntitaitoja ja kehittyä markkinoinnissa? Kaipaatko sparrausapua yrityksen kasvun ammattilaisilta ja muilta terveysteknologia-alan toimijoilta? Tule mukaan pian käynnistyvään myynti- ja markkinointikoulutukseen, joka on räätälöity terveysteknologiayritysten tarpeisiin.

Healthtech From Finland käynnistyy kolmannen kerran marraskuussa 2021 ja jatkuu kesäkuuhun 2022 asti. Koulutuspäiviä on noin kolmen viikon välein ja osallistua voi myös etäyhteydellä. Koulutuksen tarkempaan aikatauluun ja sisältöön pääset tutustumaan täällä.

Terveysteknologia ry ja Pro Growth Consulting Oy ovat jo kaksi kertaa toteuttaneet 12-päiväisen myynti- ja markkinointikoulutuksen terveysteknologia-alan yrityksille. Healthtech From Finland -ohjelmassa on ollut mukana kaikkiaan kolmisenkymmentä kasvuhaluista yritystä. Ohjelman tavoitteena on antaa osallistujille sellaiset taidot myynnissä ja markkinoinnissa, että niillä on edellytykset lähteä tavoittelemaan kasvua niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Koulutuksen teemoja

  • Yrityksen kasvustrategia sekä kasvun ja kansainvälistymisen rahoittaminen
  • Markkinan ymmärtäminen, markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen
  • Myyntitaidot ja myynnin parhaat käytännöt
  • Myyntiprosessi ja myynnin johtaminen
  • Jälleenmyyntiverkoston rakentaminen ja kehittäminen
  • Markkinointiviestintä ja hakukoneoptimointi 

Kenelle koulutus sopii?

  • Terveysteknologia-alan yrittäjälle.
  • Terveysteknologia-alan ammattilaiselle, joka haluaa ymmärtää ja osata myös myyntiä ja markkinointia.
  • Myynnin tai markkinoinnin ammattilaiselle, joka haluaa parantaa osaamistaan tai saada uusia vaikutteita.
  • Muulle terveysteknologiayrityksen avainhenkilölle, jonka tavoitteena on, että yritys kasvaa, kansainvälistyy ja onnistuu.

Minulle on ollut aina tärkeää, että työssä voi oppia jatkuvasti uutta. Työnantajani Lääketietokeskus tarjoaa oppimiseen hienoja mahdollisuuksia. Viime syksynä minulle tarjoutui mahdollisuus opiskella Terveysteknologia ry:n ja Pro Growth Consulting Oy:n järjestämässä Healthtech from Finland -koulutuksessa.

Koulutuksessa käytiin suorastaan hengästyttävään tahtiin läpi mm. yrityksen kasvusuunnitelman rakentaminen, kasvun ja kansainvälistymisen rahoittaminen, digimyynti, asiakkuuksien johtaminen, markkinointiviestintä ja hakukonenäkyvyys kansainvälisestä näkökulmasta. Osa asioista oli ennestään tuttua, osa ihan uutta. Paljon sain uusia ajatuksia ja uusia mukavia tuttavuuksia. Sain tutustua moneen mielenkiintoiseen yritykseen ja palveluun.

Terveysteknologia ry, Pro Growth Consulting Oy kaikki kouluttajat ja opiskelukaverit, lämmin kiitos teille kaikille upeasta oppimismatkasta!

Myra Magnusson, Lääketietokeskus

Koulutuksen hinta

Healthtech From Finland -koulutus järjestetään yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa, ja ELY tukee mukaan hyväksymiensä yritysten osallistumista 50 – 70 prosentin maksuosuudella yrityksen koosta riippuen. Yritykselle koulutus maksaa 603,75 – 1006,25 € + alv / osallistuja.

Yrityksen kokohinta / osallistuja
2 – 49 työntekijää603,75 € + alv
50 – 249 työntekijää805 € + alv
yli 250 työntekijää1006,25 € + alv

Koulutus oli erittäin korkeatasoinen. Kokonaisuus oli kattava. Useita loistavia luennoitsijoita. Mahtavaa vertaisoppimista sekä verkostoitumista. Suosittelisin tätä koulutusta ehdottomasti kaikille terveysteknologian alalla kansainvälisiä töitä tekeville.

Kouluttajat ja vieraspuhujat

Ohjelman vastuukouluttajana toimii Pro Growth Consulting Oy:n toimitusjohtaja Erkki Tuomi. Hänen lisäkseen ohjelmassa kouluttavat Jenni Kiho (rahoitus), Timo Aittoniemi (myynti), Kaisu Sutinen (markkinointi), Jarno Wuorisalo (hakukonenäkyvyys) ja Peter Sandeen (markkinointiviestintä).

Aiemmissa koulutuksissa vieraspuhujina ovat toimineet mm. Tuomas Lokki / Planmeca, Anna Airikkala-Eghaghara / Efecte Plc, Jani Virtanen / MDS Finland, Tuomas Neuvonen / Sooma, Leena Manner / Evondos, Joonas Siitonen / Valuecode, Jaana Korhonen / Thermo Fisher, Mikko Hyle / Vyaire Medical, Tomi Karvo Revenio Group

Lue mitä muuta koulutuksesta on sanottu

Blogissamme lisää siitä, mitä hyötyä koulutus on osallistujille tuonut:

Lue myös, mitä Terveysteknologia ry:n toimitusjohtaja Saara Hassinen sanoo alan kasvunäkymistä ja kasvun esteistä:

Koulutuksessa mukana olleita yrityksiä

Suunnittelu Särmä, Innokas Yhtymä Oy, Lääketietokeskus Oy, Son Oy, Planmed Oy, Medigoo Oy, DRA Consulting Oy, Benete Oy, Optomed OYj, Biohit Oyj, GettingBetter Oy, Abacus Diagnostica Oy, Fjuul Vision Oy, Askel Healthcare Oy, BioMensio Oy, Cerenion Oy , CSIT Finland Oy, End of Day Solutions, MDS Finland Oy, Oy Growth Curves Ab Ltd., Protacon Group Oy, RemoteA Ltd, Valuecode Oy

Hyvä kokonaisuus, tärkeimmät osa-alueet tuli käsiteltyä. Vieraspuhujat olivat priimaa etenkin kahdessa viimeisessä päivässä. Lisäksi vertaiskeskustelut olivat hyvä ja merkittävä osa koulutusta. Kokonaisuudessa antaisin erinomaisen arvosanan kokonaisuudesta!