Pro Growth Consulting Oy

Fafi Fashion Retailer – yrittäjyyden ammattitutkinto muotialalle

Tule kehittämään muotialan yritystäsi kohti kasvua, yhdessä muiden alan yrittäjien kanssa.

Koulutusohjelman ohella suoritat yrittäjyyden ammattitutkinnon. Koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä Fashion Finland ry:n, Pro Growth Consulting Oy:n ja SASKY:n kanssa oppisopimusmuotoisena, joten ohjelma on sinulle maksuton.

Fashion Retailer -koulutusohjelma

Muotialan yrittäjyyden ammattitutkinnon aikana keräät itsellesi loistavat eväät yrittäjänä menestyksekkäästi toimimiseen!

Koulutusohjelman aikana keskitytään yrittäjyyden eri ulottuvuuksiin, erityisesti yrityksen kasvattamisen keinoihin ja myynnin ja markkinoinnin systemaattisuuden kehittämiseen. Saat tukea myynti- ja markkinointistrategiasi kehittämiseen, perehdyt kattavasti uusimpiin digitaalisiin markkinoinnin työkaluihin ja keinoihin, sekä kehität verkkokauppaasi ja verkkoliiketoimintaasi. Koulutusohjelman laadukas sisältö on räätälöity vastaamaan muotialan yritysten tarpeita, joten kaikki oppimasi palvelee sinua suoraan käytännön työskentelyssäsi.

Oma ja yrityksesi kehittyminen varmistetaan työnäytöillä. Viet siis konkreettisesti eteenpäin koulutuksessa saamiasi ja yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa kehittämiäsi ideoita. Näistä työnäytöistä syntyy myös ammattitutkinto.

Valitset itsellesi koulutuksen ajaksi myös mentorin, joka toimii sparraajanasi koko koulutuksen ajan.

Näin hyödyt Fafi Fashion Retailer -ohjelmasta

  • Verkotut ja vertaisopit muiden muotialan toimijoiden kanssa samalla kun kehität omaa yritystäsi
  • Pääset edistämään konkreettisesti omaa yritystoimintaasi sekä yhteistyöhankkeita tutkinnon suorittamisen kautta
  • Opit muotialan ajankohtaisimmat yrityksen kasvattamisen keinot sekä myynnin ja markkinoinnin tehokkaimmat työkalut
  • Saat tuoreen yrittäjyyden ammattitutkinnon tutkinnon, jonka jälkeen voit hakea 414 euron arvoista ammattitutkintostipendiä

Koulutusohjelman sisältö

Koulutusohjelma sisältää 12 yhteistä koulutuspäivää, joiden kesto on noin 4,5 tuntia kerrallaan. Tämän lisäksi saat 3 henkilökohtaista ohjaamis- ja valmennustapaamista ammattitaitoisen ohjaajan kanssa. Henkilökohtaisissa tapaamisissa pääset kehittämään oman yrityksesi toimintaa juuri omien tavoitteidesi pohjalta, jotta saat koulutuksesta maksimaalisen hyödyn irti.

Käytännön tietoa

Koulutus on tarkoitettu muotialan yrittäjille, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yritystoimintaansa. Myös työntekijä, joka toimii vastuuhenkilönä yrityksessä, voi suorittaa tutkinnon. Yrittäjällä on oltava YEL-vakuutus ja Y-tunnus. Lue lisää YEL-vakuutuksesta:

Aiemmalla koulutustaustalla ei ole tutkinnon suorittamisen kannalta merkitystä. Ainoa este osallistumiselle on se, että henkilö suorittaa parhaillaan toista ammattitutkintoa. SASKY haastattelee kaikki mukaan hakevat opiskelijat.

Kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Virpi Europaeus: 050 5052888, virpi.europaeus@progrowth.fi

Oula Hyle: 040 6350884, oula.hyle@fafi.fi