Pro Growth Consulting Oy

Yritysten kehittämispalvelut: kasvua ja kansainvälistymistä

Kehittämispalvelun avulla voit kehittää yritystäsi helposti ja nopeasti kokeneen ammattilaisen avulla. Perehdymme yritykseesi ja ehdotamme sinulle toimenpiteitä, joilla saat liiketoimintasi kasvuun ja yrityksesi menestymään.

Kehittämispalvelun kustannus on sinulle hyvin kohtuullinen, sillä palvelu toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen kanssa ja ELY tukee palveluun hyväksymiensä yritysten osallistumista 75 prosentin maksuosuudella. Voit saada asiantuntija-apua 2 – 7 päivää, ja sinulle jää maksettavaksi yhdestä konsultointipäivästä vain 325 € + alv. Näin ollen saat esimerkiksi kaksi päivää ammattilaisapua yrityksellesi hintaan 650 € + alv.

Kehittämispalvelussa annamme yrityksellesi kasvubuustauksen vaikka näin:

  • käymme yhdessä läpi yrityksesi nykytilan,
  • laadimme kasvusuunnitelman ja listaamme yrityksesi kehittämiskohteet,
  • määrittelemme kriittiset toimenpiteet ja autamme sinut niiden kanssa alkuun.

Näin olemme auttaneet yrityksiä kasvamaan

1. Verkkokaupan myynti kasvuun

Muotialalla toimivalle asiakasyritykselle laadittiin uusi myynti- ja markkinointistrategia, joiden avulla yritys lähti kehittämään verkkokauppaansa. Yrityksen verkkokaupan myynti kasvoi seuraavan vuoden aikana 150 prosenttia.

kehittämispalvelut

2. Kasvua maailmalta

Ohjelmistoalan pk-yritykselle tehtiin kansainvälistymisstrategia, jonka ansiosta yritys laajeni täysin uudelle markkina-alueelle. Nyt yritys kasvaa menestyksellä Saksan markkinoilla.

Kehittämispalvelut

3. Asiakkuuksien hoitomalli avaimena menestykseen

Taloushallintoalan yritykselle suunniteltiin asiakkuuksien hoitomalli, jonka ansiosta yritys keskittyi sille kaikkein kannattavimpiin asiakkaisiin. Yrityksen liikevaihto kasvoi seuraavana vuonna 200 prosenttia.

4. Markkinoinnin systematiikalla lisää asiakkaita

Kauneudenhoitaoalan yritykselle luotiin markkinoinnin vuosikello, jossa määriteltyjä toimenpiteitä yritys pystyy itse toteuttamaan. Markkinoinnin systematiikka parani ja yritys sai merkittävästi lisää asiakkaita.

5. Osaamistarpeiden ennakointi apuna kasvupolulla

Osana yrityksen kasvusuunnitelmaa pohdittiin, minkälaista osaamista yritys tarvitsee lähivuosien aikana. Suunnitelman pohjalta yritys osasi rekrytoida oikeanlaisia työntekijöitä oikeaan aikaan ja yrityksen kasvusuunnitelma toteutui.

Kehittämispalvelut

6. Tuotteistus helpotti myyntiä

Yrityksen palveluvalikoima käytiin systemaattisesti läpi, ylimääräiset palvelut karsittiin ja jäljelle jäänet palvelut tuotteistettiin ostamisen helpottamiseksi. Myynti- ja markkinointityö oli tämän jälkeen huomattavasti entistä helpompaa ja myynti kasvoi selvästi.

kehittämispalvelut

Kehittämispalveluun voit tutustua tarkemmin täällä ja Yritysten kehittämispalvelut -sivulla.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme palvelusta lisää ja autamme sinua tekemään hakemuksen ELYn Yritysten kehittämispalveluun.

Yritysten kehittämispalvelut -tiimi

Pro Growth Consulting Oy

Missiomme on auttaa kasvuhaluisia yrityksiä menestymään sekä luomaan uutta liiketoimintaa ja uusia työpaikkoja Suomeen. Työkalujamme ovat konsultointi, valmennus, koulutus, coaching, mentoirointi sekä tutkimukset ja analyysit. Toimimme myös ELYn palveluntuottajana ja toteutamme Yritysten kehittämispalveluita sekä Täsmäkoulutuksia ja Rekrykoulutusta. Uusille yrityksille tuotamme Startti Plus -palvelua. Tutustu meihin tarkemmin täällä.