Pro Growth Consulting Oy

Rekrytoiva B2B-myyntikoulutus – kehitä osaamistasi ja löydä työpaikka

B2B-myynnin rekrykoulutus on työvoimakoulutus, jossa pääset kehittymään huippumyyjäksi vaativiin asiakasprojekteihin ja jonka tavoitteena on löytää sinulle työpaikka. Haku B2B-myyntikoulutukseen on auki nyt!

Etsitkö uutta työtä? Oletko työtön työnhakija tai toistaiseksi lomautettu? Hyppää uudelle uralle ja tule rekrytoivaan B2B-myyntikoulutukseen kehittymään myynnin ammattilaiseksi! Ammattitaidostasi ovat kiinnostuneita muun muassa pienet ohjelmistoalan yritykset, joilla on erinomaiset tulevaisuudennäkymät ja paljon kasvupotentiaalia, mutta jotka tarvitsevat apuasi myynnin kehittämisessä. Tässä koulutuksessa yhteistyökumppaninamme toimiva Ohjelmisto- ja e-business ry arvioi, että yli 85 % ohjelmistoyrityksistä ennakoi kasvua ja kolme neljästä rekrytoi tulevan vuoden aikana lisä työntekijöitä. (Lue täältä lisää ohjelmistoalan näkymistä.)

Näin rekrytoiva B2B-myyntikoulutus toimii:

 1. Me tutustumme sinuun hakemuksesi perusteella ja etsimme mukaan hakeneista yrityksistä sen, joka mielestämme hyötyisi juuri sinun osaamisestasi ja kokemuksestasi.
 2. Järjestämme sinulle haastattelun yrityksen kanssa, ja jos yritys pitää sinua tehtävään sopivana, pääset mukaan ohjelmaan.
 3. Osallistut ensin neljän viikon mittaiseen myyntikoulutukseen, jonka aikana myös tutustut sinut mukaan valinneeseen yritykseen.
 4. Koulutusjakson jälkeen aloitat kahden kuukauden mittaisen työssäoppimisjakson yrityksessä. Sinulla on siis kaksi kuukautta aikaa näyttää, mitä osaat ja tutustua tarkemmin yritykseen.
 5. Tavoitteena on, että työssäoppimisjakson lopussa teet työsopimuksen yrityksen kanssa.
B2B-myyntikoulutuksen aikataulu

B2B-myynti on ongelmanratkaisua

Myynnin ammattilaiseksi ei synnytä, vaan siihen kasvetaan ja kehitytään. Tässä B2B-myyntikoulutuksessa opit myynnin parhaat käytännöt kokeneilta valmentajilta ja pääset heti soveltamaan oppeja työskentelemällä sinut mukaan valinneessa yrityksessä. Kysymys ei ole puhelinmyynnistä tai muusta luukuttamisesta, vaan asiakasyrityksemme etsivät henkilöitä, jotka pystyvät perehtymään syvällisesti heidän ongelmiinsa ja tarjoamaan heille ratkaisuja. B2B-myyjä toimii siis asiakkaan auttajana. Koulutuksessa perehdymme myös markkinoinnin uusimpiin menetelmiin ja työkaluihin.

Tässä ohjelmassa sinun ei tarvitse etsiä harjoittelupaikkaa itse – me teemme sen puolestasi! Tavoite on, että työllistyt ohjelman lopuksi siihen yritykseen, jossa olet ollut harjoittelemassa.

Kenelle B2B-myyntikoulutus sopii?

Voit hakea koulutukseen mukaan, jos olet työtön työnhakija tai toistaiseksi lomautettu. Koulutustaustasi ei ole oleellinen, tärkeämpää on, että haluat oppia uutta, kehittyä myyntityössä ja oppia auttamaan asiakkaita parhaan ratkaisun löytämisessä heidän haastaviinkin ongelmiinsa.

Kokemus B2B-sektorilla toimimisesta on eduksi ja ohjelmistoalan tuntemuksesta voi olla hyötyä. Koulutus pidetään suomeksi, joten toivomme sinun osaavan kohtuullisen hyvin suomen kieltä (taitotaso B1.2).

Osa yrityksistä etsii B2B-myyjää kansainvälisille markkinoille, joten muusta kielitaidosta saattaa hyvinkin olla hyötyä. Tähän ohjelmaan voit hakea mukaan riippumatta siitä, oletko juniori vai seniori – molemmille löytyy kiinnostavia mahdollisuuksia!

Lähiopetusta ja työssäoppimista

Rekrytoiva B2B-myyntikoulutus sisältää sekä lähi- ja etäopetusta että itsenäistä opiskelua. Koulutus alkaa helmikuun lopussa, ja koulutuksessa perehdytään mm. myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun ja johtamiseen, myynnin ja markkinoinnin digikeinoihin, henkilökohtaiseen myyntikyvykkyyteen, myynnin johtamiseen tiedolla, myyntiprosessin vaiheisiin ja hakukonenäkyvyyteen ja siihen vaikuttaminen.

Koulutusjakso kestää neljä viikkoa ja opetusta on kolmena päivänä viikossa. Koulutus järjestetään ns. hybridikoulutuksena, eli osin lähiopetuksena, osin etänä.

B2B-myyntikoulutus tähtää osaamisen kehittymiseen ja työpaikkaan

Koulutuksen tavoitteena on päivittää osaamisesi B2B-myynnissä ja löytää sinulle uusi työpaikka. Samalla asiakasyrityksemme saa motivoituneen ja ammattitaitoisen työntekijän tukemaan yrityksen kasvua. Yritysten haku ohjelmaan on auki 20.1.2022 asti, joten lopullinen lista mukana olevista yrityksistä valmistuu tammikuussa 2022.

Aiemmin ohjelmassamme ovat olleet mukana mm. seuraavat yritykset:

ADA Drive, Apix Messaging, Applixure, Appmill, Avoin Systems / Web-veistämö, Codemen, Communication Pro, CSIT Finland, Cuckoo Networks, DB Pro Oy, Deltagon Group, Deveo, Dilaw Asianajotoimisto, Easywhistle, e-IT, EverTech, Finnish Net Solutions, FusionLayer, Genisys, Go Experience, Good Sign, Gordion-talousohjaus, Granite Partners, Heeros, Infobuild, Infoglove Services, Innotect, Integral, INTO Terveys, Intunex, Islet Group, Iwa Labs, JHD Productions, Justin Group, Kvaliteam, Kwork Innovaatiot, LAURA Rekrytointi, Loginets, Loomis Value Solutions, Loyalistic, M.A.D., Masters Brainwork, mcare pro Oy, Mobiilimarkkinointi Routa, Molnix, Mtech Digital Solutions, MunJob, Mysteerio, Nerdynet, NOMO Technologies, NSF Telecom, Osaango, Pilvi Cloud Company, Privaon, Procountor Oy, Promentor Solutions, Rajasoft, Rohea, S-Code, SCM Best, Service-Flow, Setera International, Sininen Meteoriitti, Skhole, Springvest, Sujuwa, Surveypal, Taimer, Talenom, Teconer, TietoPiiri, Trafore, Ultrahack, Unicom Consulting, Weasel Software, Webropol, Web-veistämö, Wellmo, Woolman.

Hae mukaan heti!

Hae mukaan TE-palveluiden sivuilla mahdollisimman pian mutta viimeistään 20.1.2022. Hakuprosessin sujuvoittamiseksi toivomme, että täytät lisätietolomakkeen myös meidän järjestelmässämme. Esivalinnassa käymme TE-toimiston kanssa läpi kaikki hakemukset ja valitsemme hakukriteerit täyttävät ja soveltuvat kandidaatit edelleen haastatteluihin.Annan hyvin harvoin näin hyviä arvosanoja. Kertoo rehellisesti sen, että nyt on todella pätevistä kouluttajista ja erinomaisesta materiaalista kyse.

Rekrykoulutuksessa keväällä 2021 mukana ollut opiskelija

Miksi sinun kannattaa tulla mukaan?

 • Ohjelman tavoitteena ei ole vain oppia uusia taitoja vaan myös luoda uusia työpaikkoja – sinullekin!
 • Opit B2B-myyntityön parhaat käytännöt käytännönläheisessä tehokoulutuksessa kokeneen valmentajan johdolla.
 • Pääset heti soveltamaan oppimiasi asioita käytännössä ohjelmaan kuuluvan työssoppimisjakson aikana.
 • Et joudu etsimään harjoittelupaikkaa itse, vaan me teemme sen puolestasi.
 • Meillä on pitkä kokemus työnhakijoiden ja yritysten ”mätsäämisestä”. Teemme sen huolella, jolloin sinun profiilisi oikeasti vastaa yrityksen tarvetta ja työllistyminen ohjelman lopuksi on hyvin todennäköistä.
 • Valitsemme yritykset huolella, jotta voimme olla varmoja heidän todellisesta rekrytointitarpeestaan ja sitoutumisestaan ohjelmaan ja sinuun.
 • Olemme tukenasi koulutuksen ja työssäoppimisjakson aikana ja teemme kaikkemme, jotta sinä saat ohjelman päätteeksi työsopimuksen.

Lue täältä lisää osallistujien kokemuksista: www.progrowth.fi/kokemuksia-rekrykoulutuksesta/

Pro Growthin koulutus oli kaikkinensa erinomainen myynnin ja markkinoinnin paketti, jota voin hyödyntää tulevassa työssäni. Kouluttajat olivat erittäin ammattitaitoisia. Koulutus hoidettiin myös käytännön toteutuksen kannalta hyvin, vaikka korona aiheutti muutoksia toteutukseen.

rekrykoulutuksessa keväällä 2020 mukana ollut opiskelija

Kouluttajat ja vastuuhenkilöt

Koulutuksen toteuttaa Pro Growth Consulting Oy yhteistyössä Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa. Vastuukouluttajana toimii seniorikonsultti Timo Aittoniemi ja hänen apunaan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anna Tuomikoski. Voit olla meihin yhteydessä, jos kaipaat lisää tietoa ohjelmasta. Kouluttajina Timo Aittoniemen lisäksi toimivat mm. Sari Aapola, Antti Pietilä ja Jarno Wuorisalo. Timo Aittoniemeen voit tutustua tarkemmin täällä.