Pro Growth Consulting Oy

B2B-myyntikoulutus: kehity myyjänä ja löydä työpaikka

B2B-myynnin rekrytoiva tehokoulutus on työvoimakoulutus, jossa pääset kehittymään huippumyyjäksi vaativiin asiakasprojekteihin ja jonka tavoitteena on löytää sinulle työpaikka. Haku B2B-myyntikoulutukseen on auki nyt!

Etsitkö uutta työtä? Oletko työtön työnhakija tai toistaiseksi lomautettu? Hyppää nyt uudelle uralle ja tule B2B-myyntikoulutukseen kehittymään myynnin ammattilaiseksi! Ammattitaidostasi ovat kiinnostuneita muun muassa pienet ohjelmistoalan yritykset, joilla on hyvät tulevaisuudennäkymät ja paljon kasvupotentiaalia, mutta jotka tarvitsevat apuasi myynnin kehittämisessä.

Näin B2B-myyntikoulutus toimii: rekrytoivassa työvoimakoulutuksessa me koulutuksen järjestäjänä etsimme sinulle yrityksen, jolla on tarve palkata B2B-myyjä ja joka on kiinnostunut juuri sinusta. Järjestämme teille haastattelun ja jos yritys on haastattelun jälkeenkin kiinnostunut sinusta, pääset mukaan ohjelmaan. Koulutusjakson jälkeen menet juuri tähän yritykseen työssäoppimisjaksolle ja ohjelman lopuksi solmit toivottavasti työsopimuksen yrityksen kanssa. Sinun ei siis tarvitse etsiä itse harjoittelupaikkaa ja mahdollisuutesi työllistyä ohjelmasta ovat oikeasti hyvät.

B2B-myynti on ongelmanratkaisua

Myynnin ammattilaiseksi ei synnytä, vaan siihen kasvetaan ja kehitytään. Tässä B2B-myyntikoulutuksessa opit myynnin parhaat käytännöt kokeneilta valmentajilta ja pääset heti soveltamaan oppeja työskentelemällä sinut mukaan valinneessa yrityksessä. Kysymys ei ole puhelinmyynnistä tai muusta luukuttamisesta, vaan asiakasyrityksemme etsivät henkilöitä, jotka pystyvät perehtymään syvällisesti heidän ongelmiinsa ja tarjoamaan heille ratkaisuja. B2B-myyjä toimii siis asiakkaan auttajana.

Kenelle B2B-myyntikoulutus sopii?

Voit hakea koulutukseen mukaan, jos olet työtön työnhakija tai toistaiseksi lomautettu. Koulutustaustasi ei ole oleellinen, tärkeämpää on halu oppia uutta, intohimo kehittyä myyntityössä ja kiinnostus auttaa asiakkaita löytämään paras mahdollinen ratkaisu heidän haastaviinkin ongelmiinsa. Kokemus B2B-sektorilla toimimisesta on eduksi ja ohjelmistoalan tuntemuksesta voi olla hyötyä. Koulutus pidetään suomeksi, joten toivomme sinun osaavan kohtuullisen hyvin suomen kieltä (taitotaso B1.2).

Osa yrityksistä etsii B2B-myyjää kansainvälisille markkinoille, joten muusta kielitaidosta saattaa hyvinkin olla hyötyä – kerrothan kielitaidostasi CV:ssäsi. Tähän ohjelmaan voit hakea mukaan riippumatta siitä, oletko juniori vai seniori – molemmille löytyy kiinnostavia mahdollisuuksia!

B2B-myyntikoulutuksen aikataulu

 • Haku koulutukseen auki 9.8.2021 asti. Hae mukaan TE-palveluiden sivuilla. (Hakuaikaa jatkettu alkuperäisestä.)
 • Alustavat haastattelut 10. – 15.8.
 • Lopulliset haastattelut 23.8. – 10.9.
 • Koulutusjakso 20.9. – 15.10.
 • Työssäoppimisjakso 18.10. – 31.12.

Lähiopetusta ja työssäoppimista

Rekrytoiva B2B-myyntikoulutus sisältää sekä lähiopetusta että itsenäistä opiskelua. Koulutus alkaa syyskuussa, mutta mukaan voit hakea vaikka heti! Koulutuksen teemoja ovat mm. myynnin ja markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen, myynnin ja markkinoinnin digikeinot, henkilökohtainen myyntikyvykkyys, myynnin johtaminen tiedolla, myyntiprosessi liidien generoinnista lisämyyntiin sekä hakukonenäkyvyys ja siihen vaikuttaminen.

Koulutusjakso kestää neljä viikkoa ja opetusta on kolmena päivänä viikossa. Jos pandemiatilanne sallii, toteutamme koulutuksen lähiopetuksena Helsingin Pitäjänmäellä, hyvien liikenneyhteyksien päässä.

B2B-myyntikoulutus tähtää osaamisen kehittymiseen ja työpaikkaan

Koulutuksen tavoitteena on päivittää osaamisesi B2B-myynnissä ja löytää sinulle uusi työpaikka. Samalla asiakasyrityksemme saa motivoituneen ja ammattitaitoisen työntekijän tukemaan yrityksen kasvua. Yritysten haku ohjelmaan on auki 15.8.2021 asti, joten lopullinen lista mukana olevista yrityksistä valmistuu elokuussa 2021.

Mukaan ilmoittautuneet yritykset:

Appmill, CSIT Finland, Dilaw Asianajotoimisto, Easywhistle, Genisys, Granite Partners, Grok-it, Helsingin Kamari, Innoduel, Islet Group, Medtime, Merius, Mumo, Nextim, Osaango, Promentor Solutions, Reason Solutions, Trafore, Ultrahack, Valu Digital, Webropol, Wellmo, Woolman

Aiemmin ohjelmassamme ovat olleet mukana mm. seuraavat yritykset:

ADA Drive, Apix Messaging, Applixure, Avoin Systems / Web-veistämö, Codemen, Communication Pro, CSIT Finland, Cuckoo Networks, DB Pro Oy, Deltagon Group, Deveo, e-IT, EverTech, Finnish Net Solutions, FusionLayer, Genisys, Go Experience, Good Sign, Gordion-talousohjaus, Granite Partners, Heeros, Infobuild, Infoglove Services, Innotect, Integral, INTO Terveys, Intunex, Iwa Labs, JHD Productions, Justin Group, Kvaliteam, Kwork Innovaatiot, LAURA Rekrytointi, Loginets, Loomis Value Solutions, Loyalistic, M.A.D., Masters Brainwork, mcare pro Oy, Mobiilimarkkinointi Routa, Molnix, Mtech Digital Solutions, MunJob, Mysteerio, Nerdynet, NOMO Technologies, NSF Telecom, Pilvi Cloud Company, Privaon, Procountor Oy, Promentor Solutions, Rajasoft, Rohea, S-Code, SCM Best, Service-Flow, Setera International, Sininen Meteoriitti, Skhole, Springvest, Sujuwa, Surveypal, Taimer, Talenom, TietoPiiri, Trafore, Unicom Consulting, Weasel Software, Web-veistämö.

Hae mukaan heti!

Hae mukaan TE-palveluiden sivuilla mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.8.2021 ja lähetä samalla ajantasainen CV meille osoitteeseen anna.tuomikoski@progrowth.fi. Esivalinnassa käymme TE-toimiston kanssa läpi kaikki koulutushakemukset ja valitsemme hakukriteerit täyttävät sekä soveltuvat kandidaatit edelleen haastatteluihin.

Annan hyvin harvoin näin hyviä arvosanoja. Kertoo rehellisesti sen, että nyt on todella pätevistä kouluttajista ja erinomaisesta materiaalista kyse.

Rekrykoulutuksessa keväällä 2021 mukana ollut opiskelija

Miksi sinun kannattaa tulla mukaan?

 • Ohjelman tavoitteena ei ole vain oppia uusia taitoja vaan myös luoda uusia työpaikkoja – sinullekin! Kouluttaudut B2B-myynnin ammattilaiseksi.
 • Opit B2B-myyntityön parhaat käytännöt käytännönläheisessä tehokoulutuksessa kokeneen valmentajan johdolla.
 • Pääset heti soveltamaan oppimiasi asioita käytännössä ohjelmaan kuuluvan työssoppimisjakson aikana.
 • Et joudu etsimään harjoittelupaikkaa itse, vaan me teemme sen puolestasi.
 • Meillä on pitkä kokemus työnhakijoiden ja yritysten ”mätsäämisestä”. Teemme sen huolella, jolloin sinun profiilisi oikeasti vastaa yrityksen tarvetta ja työllistyminen ohjelman lopuksi on hyvin todennäköistä.
 • Valitsemme yritykset huolella, jotta voimme olla varmoja heidän todellisesta rekrytointitarpeestaan ja sitoutumisestaan ohjelmaan ja sinuun.
 • Olemme tukenasi koulutuksen ja työssäoppimisjakson aikana ja teemme kaikkemme, jotta sinä saat ohjelman päätteeksi työsopimuksen.

Pro Growthin koulutus oli kaikkinensa erinomainen myynnin ja markkinoinnin paketti, jota voin hyödyntää tulevassa työssäni. Kouluttajat olivat erittäin ammattitaitoisia. Koulutus hoidettiin myös käytännön toteutuksen kannalta hyvin, vaikka korona aiheutti muutoksia toteutukseen.

rekrykoulutuksessa keväällä 2020 mukana ollut opiskelija

Kaikin puolin onnistunut koulutus ja itselleni myös hyvin hyödyllinen. Kouluttajat olivat huippuja. Kiitos!

Rekrykoulutuksessa keväällä 2021 mukana ollut opiskelija

Kouluttajat ja vastuuhenkilöt

Koulutuksen toteuttaa Pro Growth Consulting Oy yhteistyössä Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa. Vastuukouluttajana toimii seniorikonsultti Timo Aittoniemi ja hänen apunaan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anna Tuomikoski. Voit olla meihin yhteydessä, jos kaipaat lisää tietoa ohjelmasta. Kouluttajina Timo Aittoniemen lisäksi toimivat mm. Virpi Europaeus, Antti Pietilä ja Jarno Wuorisalo. Timo Aittoniemeen voit tutustua tarkemmin täällä.

Edellisen koulutuksen arviointia

Kouluttajien asiantuntemus on vastannut koulutuksen vaatimuksia.4,9/5
Olen saanut koulutuksessa ohjaajalta tarvitsemaani palautetta.4,6/5
Olen saanut tietoa koulutuksen tavoitteista, sisällöstä ja toteutuksesta.4,7/5