Myynnin RekryKoulutus on työvoimakoulutus, joka pitää sisällään käytännönläheisen koulutuksen ja samanaikaisesti suoritettavan työssäoppimisen

 

Tavoitteena on löytää sinulle työpaikka!

 

Hyppää uudelle uralle ja hae vuoden 2024 RekryKoulutuksesta. Jätä yhteystietosi meille, niin lähetämme sinulle hakuohjeet, kun haku aukeaa.

 

Näin rekrytoiva B2B-myyntikoulutus etenee

B2B-myynti on ongelmanratkaisua

Myynnin ammattilaiseksi ei synnytä, vaan siihen kasvetaan ja kehitytään. Tässä myyntikoulutuksessa opit myynnin ja markkinoinnin parhaat käytännöt kokeneilta valmentajilta ja pääset heti soveltamaan oppeja työskentelemällä sinut mukaan valinneessa yrityksessä. Kysymys ei ole puhelinmyynnistä tai muusta luukuttamisesta, vaan asiakasyrityksemme etsivät henkilöitä, jotka pystyvät perehtymään syvällisesti heidän ongelmiinsa ja tarjoamaan heille todellisia ratkaisuja. 

Tässä ohjelmassa sinun ei tarvitse etsiä harjoittelupaikkaa itse – me teemme sen puolestasi!

Tavoite on, että työllistyt ohjelman lopuksi siihen yritykseen, jossa olet ollut harjoittelemassa.

Käytännönläheistä koulutusta ja työssäoppimista

Rekrytoiva koulutusohjelma pitää sisällään neljän kuukauden mittaisen työssäoppimisjakson yrityksessä sekä samanaikaisesti järjestettävän myynnikoulutuksen.

 

Koulutukseen kuuluu noin viikoin välein järjestettävät koulutuspäivää sekä etäoppimistehtäviä. Koulutuksessa perehdytään mm. myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun ja johtamiseen, myynnin ja markkinoinnin digikeinoihin, henkilökohtaiseen myyntikyvykkyyteen, myynnin johtamiseen tiedolla, myyntiprosessin vaiheisiin ja hakukonenäkyvyyteen ja siihen vaikuttamiseen.

 

Työssäoppimisjaksolla pääset tutustumaan sinut mukaan valinneeseen yritykseen ja yritys sinuun. Jakson aikana perehdyt yrityksen toimintaan, pääset harjoittelemaan koulutuksen oppeja käytännössä sekä näyttämään omaa osaamistasi yritykselle.

 

Koulutuksen ajalta sinulle maksetaan korotettua päivärahaa. Lisätietoja maksettavista taloudellisista etuuksista saa TE-palveluista, koulutusneuvonnan puhelinnumerosta 0295 020 702.

Miksi sinun kannattaa tulla mukaan?

 • Ohjelman tavoitteena ei ole vain oppia uusia taitoja vaan myös luoda uusia työpaikkoja – sinullekin! 
 • Opit myyntityön parhaat käytännöt käytännönläheisessä koulutuksessa kokeneen valmentajan johdolla.
 • Pääset heti soveltamaan oppimiasi asioita käytännössä ohjelmaan kuuluvan  työssäoppimisjakson aikana.
 • Sinun ei tarvitse etsiä harjoittelupaikkaa tai potentiaalista työnantajaasi itse, sillä me teemme sen puolestasi.
 • Meillä on pitkä kokemus työnhakijoiden ja yritysten ”mätsäämisestä”. Teemme sen huolellisesti, ja etsimme sinulle parhaiten sopivan yrityksen. Näin ollen myös työllistyminen ohjelman lopuksi on hyvin todennäköistä. 
 • Valitsemme yritykset huolellisesti, jotta voimme olla varmoja heidän todellisesta rekrytointitarpeestaan ja sitoutumisestaan ohjelmaan sekä sinuun. 
 • Olemme tukenasi koko koulutuksen ja työssäoppimisjakson ajan ja teemme kaikkemme, jotta sinä saat ohjelman päätteeksi työsopimuksen. 
 
 

Pro Growthin koulutus oli kaikkinensa erinomainen myynnin ja markkinoinnin paketti, jota voin hyödyntää tulevassa työssäni. Kouluttajat olivat erittäin ammattitaitoisia. Koulutus hoidettiin myös käytännön toteutuksen kannalta hyvin, vaikka korona aiheutti muutoksia toteutukseen.

 

Rekrykoulutuksessa keväällä 2020 mukana ollut opiskelija

Annan hyvin harvoin näin hyviä arvosanoja. Kertoo rehellisesti sen, että nyt on todella pätevistä kouluttajista ja erinomaisesta materiaalista kyse.

 

 

 

Rekrykoulutuksessa keväällä 2021 mukana ollut opiskelija

Katso yllä olevasta videosta, mikä on RekryKoulutus ja kuule aiemmin koulutukseen osallistuneen Jonnalla kokemuksia koulutuksesta.

Kenelle koulutus sopii?

Voit hakea koulutukseen mukaan, jos olet työtön työnhakija, työttömyysuhan alaisena tai toistaiseksi lomautettu. Koulutustaustasi ei ole oleellinen, tärkeämpää on, että haluat oppia uutta, kehittyä myyntityössä ja oppia auttamaan asiakkaita parhaan ratkaisun löytämisessä heidän haastaviinkin ongelmiinsa.

 

Koulutus pidetään suomeksi, joten toivomme sinun osaavan kohtuullisen hyvin suomen kieltä (taitotaso B1.2).

 

Osa yrityksistä etsii myyjää kansainvälisille markkinoille, joten muusta kielitaidosta saattaa hyvinkin olla hyötyä. Tähän ohjelmaan voit hakea mukaan riippumatta siitä, oletko juniori vai seniori – molemmille löytyy kiinnostavia mahdollisuuksia!

Tutustu opiskelijoiden tarinoihin!

Blogistamme löydät opiskelijoiden tarinoita rekrykoulutuksesta vuosien varrelta:

 

 • Jonna sai rekrykoulutuksesta lisää varmuutta ja työkaluja myyntityöhön. Parasta oli kuitenkin pesti yrityksessä, johon Jonna solahti hetkessä ja jossa hänen osaamisensa tuli parhaaseen mahdolliseen käyttöön. Lue täältä Jonnan matkasta.
 • Matti halusi takaisin IT-alalle ja pieneen, mutta vauhdilla kasvavaan yritykseen. Hän päätyi NerdyNetille vastaamaan myynnistä, mutta kesällä 2021 hänet nimitettiin yrityksen toimitusjohtajaksi. Lue Matin tarina täältä.
 • Pirjo ei ollut työskennellyt ennen suoraan myynnissä mutta rekrykoulutuksesta hän löysi paitsi myyjän itsestään, myös työpaikan! Lue Pirjon tarina täältä.
 • Markus oli asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen rautainen ammattilainen, mutta koulutuksen aikana hän kehittyi tarvelähtöiseksi myyjäksi. Lue Markuksen tarina täältä.

Kouluttajat ja vastuuhenkilöt

Koulutuksen toteuttaa Pro Growth Consulting Oy. Projektivastaavana toimii Riina Mustonen ja koulutusvastaavana Erkki Tuomi. Voit olla meihin yhteydessä, jos kaipaat lisää tietoa ohjelmasta. 

Riina Mustonen

riina.mustonen@progrowth.fi

044 9945041

Erkki Tuomi

erkki.tuomi@progrowth.fi 

050 67662

Timo Aittoniemi

Timo Aittoniemi

Jussi Ikkela

Jussi Ikkelä

Pro Growth