Tulevat valmennukset

  • Rekrykoulutus 2019
  • Digitaalisten palveluiden ratkaisumyynnin kehittäminen

Rekrykoulutus 2019- tarvitsetko osaavan digimarkkinoijan tai ratkaisumyyjän ICT-alalle?

Onko sinulla hyvä tuote tai palvelu, mutta myynti junnaa? Vai puuttuuko yritykseltäsi digitaalinen liidigenerointi kokonaan?

Pro Growth Consulting, sekä Ohjelmisto- ja e-business ry järjestävät vuoden 2019 aikana Digimarkkinoijien ja ICT-alan ratkaisumyyjien rekrykoulutusohjelman. Koulutusohjelmassa rekrytoidaan ja koulutetaan oikea henkilö ottamaan vastuuta yrityksenne myynti- ja markkinointitehtävistä. Ennen lopullista palkkausta henkilö läpikäy työharjoittelun yrityksessänne.

Kenelle?

1. Ohjelmistoyrityksille, jotka ovat kiinnostuneet palkkaamaan ICT- alan ratkaisumyyjän. Koulutuksessa otetaan huomioon kunkin palkkaavan yrityksen liiketoiminta, asiakkuudet ja myyntimalli.

2. Yrityksille, jotka etsivät digimarkkinoinnin ammattilaista vastaamaan inbound- markkinoinnista, markkinoinnin automaatiosta, myyntiliidien määrän kasvusta ja asiakashankinnan kanavien rakentamisesta.

3. Yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet näistä molemmista.

Lisätietoa Rekrykoulutuksen sisällöstä ja aikatauluista

Digitaalisten palveluiden ratkaisumyynnin kehittäminen

Digitaalisten palveluiden ratkaisumyynnin kehittäminen on ohjelmisto- ja e-business- alan yrittäjille, johdolle ja avainhenkilöille suunnattu ohjelma systemaattisen myynnin ja kasvun rakentamisen tueksi. Erinomaista palautetta saaneiden Myy Paremmin- valmennusten pohjalta rakennettu ohjelma alkaa toukokuussa 2019 ja kestää 8 kuukautta. Valmennukseen otetaan mukaan 24 ensimmäisenä ilmoittautunutta henkilöä.

Mitä yritys saa, kun osallistuu valmennukseen?

1. Kasvustrategian, jolla varmistetaan, että yritys suuntaa panostuksensa oikein
2. Ohjelmisto- ja e-business-alan myynnin parhaat käytännöt ja työkalut
3. Myynnin ja markkinoinnin parhaat digitaaliset käytännöt ja työkalut
4. Vertaisoppimista ja uuden verkoston, uusia myyntimahdollisuuksia

Valmennuksen yhteiset tapaamiset järjestetään 3 viikon välein. Näiden välissä yrityksillä on aikaa käsiteltävän aiheen jalkauttamiseen yrityksessä ennen uutta tilaisuutta ja käsiteltävää asiaa. Valmentajina toimivat digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin erikoistuneet ammattilaiset ja valmennuksessa hyödynnetään Pro Growthin aiempien vuosien tutkimuksia ohjelmistoalan myynnin esteistä ja parhaista käytännöistä.

Lue lisää valmennuksen sisällöstä ja aikatauluista:

https://ohjelmistoebusiness.fi/digitaalisten-palveluiden-ratkaisumyynnin-kehittaminen/